הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי איך שברתם את המחסום ?

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
אני אספר על עצמי ,בן 30 מתאמן כשנתיים בהחלט רואה תוצאות ,גדלתי מאוד משמעותית בשנתיים האלה ,אבל גם קיבלתי פציעה שלא קשורה לספורט ,שהשביתה אותי לתקופה מסוימת, מאמן כרגע חודשיים לאט לאט חוזר לעצמי בגודל ( אבל האחוזון פחות או יותר לא ממש זז) אולי ירדתי 2/3 אחוז שומן
ואני רוצה קצת לקצר את התהליך נכון ,זה לא אמור להיות קיצור דרך , אבל כן מחפש לרדת קצת יותר מהר ולשמר את השריר שצברתי בחזרה חשבתי על ראד 140 ,כמובן שנעבוד לפי פרוטוקול שצריך ומאוד אחראי ,אבל עדיין יש בי את החשש למעבר הלא טבעי? מה יקרה לאימונים שלאחר ההפסקה מהראד ? מה יקרה לאחוז שומן שאני אגיע (כמובן אשמור תזונה גם לאחר הסייקל הקצר
מה אני צריך לדעת ? ואני לא יודע מה יקרה ?
מה שאני חושב שאני יודע...
ראד 140 עלייה במסה תוך כדי הורדת השומן סייקל יבש
חובה בPCT לאחר הסייקל
אין רעילות לכבד.

תשובה נבחרת
זה המניסיון שלך מהראד ? איזה עוד בעיות אשמח לפירוט ,ומעדיף פחות אנאבולי האמת ומעדיף לא להזריק כלום לגוף שלי , רעל העכברים?😅
תשלם לי ראד לא נכנס לי לגוף כמו שאמרתי לא מומלץ להריץ אותו אפילו עם בסיס טסטסטרון ויש סיבה מדעית לזה.
אחי התקפלתי ל 4 מתי רשמתי לך על דיבול סולו..
וכן רעל עכברים כל הסארמים האלה שמשווקים אותם בחדרי הכושר זה חומר מעבדה שעדיין בגדר הנבדק על עכברים ונמכר לא לשימוש בני אדם זאת אומרת כל אחד שמתחיל לקחת את הסארמים האלה נהפך ל sarms rat 🐀.. חוץ מקריאטין מונוהידרט אין לי מה להמליץ לך יותר בהצלחה עם הראד..
בהתחלה תרגיש ממש טוב ואחרי זה תרגיש ממש לא טוב בגלל שהוא סוגר את הציר ולא גורם לארמטזציה של אסטרוגן בגוף באיזשהו שלב אתה תמצא את עצמך בלי אסטרוגן בגוף שיוביל לחולשה כאב פרקים נזק ללב ולמוח וכולי וכולי ראד 140 אסור לקחת ללא חומר בסיס ועדיף לא לקחת אותו בכלל גם אם חומר בסיס.
כן צריך pct איתו.
עדיף ללכת על חומר שהגוף שלך כבר מייצר כמו טסטסטרון.

• פותח/ת השרשור
בהתחלה תרגיש ממש טוב ואחרי זה תרגיש ממש לא טוב בגלל שהוא סוגר את הציר ולא גורם לארמטזציה של אסטרוגן בגוף באיזשהו שלב אתה תמצא את עצמך בלי אסטרוגן בגוף שיוביל לחולשה כאב פרקים נזק ללב ולמוח וכולי וכולי ראד 140 אסור לקחת ללא חומר בסיס ועדיף לא לקחת אותו בכלל גם אם חומר בסיס.
כן צריך pct איתו.
עדיף ללכת על חומר שהגוף שלך כבר מייצר כמו טסטסטרון.
שאלה אבל אם אתה לוקח טסט הגוף שלך גם בסופו של דבר יפסיק לייצר את הטסט.. ואז תצטרך גם PCT
אבל השאלה תוך כמה זמן תרגיש את התופעות שציינת? אני מתכוון בטווח של 4/8 שבועות מקסימום

שאלה אבל אם אתה לוקח טסט הגוף שלך גם בסופו של דבר יפסיק לייצר את הטסט.. ואז תצטרך גם PCT
אבל השאלה תוך כמה זמן תרגיש את התופעות שציינת? אני מתכוון בטווח של 4/8 שבועות מקסימום
ראד דורש pct בדיוק כמו טסט חיצוני
זה משתנה ממינון לבן אדם. (בסופו של דבר התופעות לוואי יגיעו)
יש לך בעיה אם מזרקים?

בהחלט פוביה מילדות
אני רוצה שתבין אין כדור שיכול להחליף את הדבר האמיתי.. זה באמת לעשות רק נזק ותאמין לי לא חסר חברה שעד היום סובלים מכל הסארמים האלה כי זה נמכר בחנויות בפומבי ברוב המדינות לפי החוק ראד סוגר את הציר חזק ומוסיף על זה עוד בעיות.
בדרך כלל אני לא ממליץ דברים מהסוג הזה כי אני יודע שזה לא תקין ואני כן אישית עשיתי את זה אז בזמנו.
דיבול , דיאנאבול , מטאנדינון- עדיין בשימוש רפואי במספר מדינות מעלה את הטסטוסטרון וגורם לארמטזציה לאסטרוגן סוגר את הציר ודורש pct גם כן אבל לפחות עושה את העבודה איפה שהו.. אפשר להתחלה להריץ אותו כ 4 שבועות ולצאת לpct אחרי זה
אתה יכול לעלות איתו בחודש קרוב ל 10 קילו עם לא יותר חלק מזה יהיה נוזלים חייב להיות באחוז שומן יחסית נמוך בשביל לקבל את האפקט המלא שהוא נותן אקב ספיחת נוזלים בשריר. אחרי הpct אתה תעבד 50% מהמשקל כי זה סתם מים..
ממליץ אבל להתחיל ללמוד קצת על הנושא ולבטל פחד כלפי זריקות או למצאו מישהו שיעשה את זה בשבילך..
ודבר אחרון - דיבול רעיל לכבד .. אישית מעדיף שחברה יריצו דיבול סולו ולא ראדים שמרדים ורעל עכברים בכללי ..

• פותח/ת השרשור
אני רוצה שתבין אין כדור שיכול להחליף את הדבר האמיתי.. זה באמת לעשות רק נזק ותאמין לי לא חסר חברה שעד היום סובלים מכל הסארמים האלה כי זה נמכר בחנויות בפומבי ברוב המדינות לפי החוק ראד סוגר את הציר חזק ומוסיף על זה עוד בעיות.
בדרך כלל אני לא ממליץ דברים מהסוג הזה כי אני יודע שזה לא תקין ואני כן אישית עשיתי את זה אז בזמנו.
דיבול , דיאנאבול , מטאנדינון- עדיין בשימוש רפואי במספר מדינות מעלה את הטסטוסטרון וגורם לארמטזציה לאסטרוגן סוגר את הציר ודורש pct גם כן אבל לפחות עושה את העבודה איפה שהו.. אפשר להתחלה להריץ אותו כ 4 שבועות ולצאת לpct אחרי זה
אתה יכול לעלות איתו בחודש קרוב ל 10 קילו עם לא יותר חלק מזה יהיה נוזלים חייב להיות באחוז שומן יחסית נמוך בשביל לקבל את האפקט המלא שהוא נותן אקב ספיחת נוזלים בשריר. אחרי הpct אתה תעבד 50% מהמשקל כי זה סתם מים..
ממליץ אבל להתחיל ללמוד קצת על הנושא ולבטל פחד כלפי זריקות או למצאו מישהו שיעשה את זה בשבילך..
ודבר אחרון - דיבול רעיל לכבד .. אישית מעדיף שחברה יריצו דיבול סולו ולא ראדים שמרדים ורעל עכברים בכללי ..
זה המניסיון שלך מהראד ? איזה עוד בעיות אשמח לפירוט ,ומעדיף פחות אנאבולי האמת ומעדיף לא להזריק כלום לגוף שלי , רעל העכברים?😅

תשלם לי ראד לא נכנס לי לגוף כמו שאמרתי לא מומלץ להריץ אותו אפילו עם בסיס טסטסטרון ויש סיבה מדעית לזה.
וכן רעל עכברים כל הסארמים האלה שמשווקים אותם בחדרי הכושר זה חומר מעבדה שעדיין בגדר הנבדק על עכברים ונמכר לא לשימוש בני אדם זאת אומרת כל אחד שמתחיל לקחת את הסארמים האלה נהפך ל sarms rat 🐀.. חוץ מקריאטין מונוהידרט אין לי מה להמליץ לך יותר בהצלחה עם הראד..

תשובה נבחרת
כי למה בעצם להתאמץ קצת כדי להשיג את התוצאות שלך?
אתה טבעי, כבר הגעת רחוק לטענתך, עכשיו אתה נזכר להתחיל לדחוף דברים שיכולים לדפוק אותך?

מה הבעיה בתהליך נקי ורגיל? אני מבטיח לך שהגעתי לאחוזי שומן שהרבה לא יגיעו גם עם אחלה חומרים.

• פותח/ת השרשור
וכן רעל עכברים כל הסארמים האלה שמשווקים אותם בחדרי הכושר זה חומר מעבדה שעדיין בגדר הנבדק על עכברים ונמכר לא לשימוש בני אדם זאת אומרת כל אחד שמתחיל לקחת את הסארמים האלה נהפך ל sarms rat 🐀.. חוץ מקריאטין מונוהידרט אין לי מה להמליץ
אז מה כן אתה ממליץ?
"אין רעילות לכבד"
אהבתי את גישת הקאזס.
גישת המה?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

כי למה בעצם להתאמץ קצת כדי להשיג את התוצאות שלך?
אתה טבעי, כבר הגעת רחוק לטענתך, עכשיו אתה נזכר להתחיל לדחוף דברים שיכולים לדפוק אותך?

מה הבעיה בתהליך נקי ורגיל? אני מבטיח לך שהגעתי לאחוזי שומן שהרבה לא יגיעו גם עם אחלה חומרים.
בהחלט הגעתי ואני לא בפיק שלי , לכן עדיין מתלבט עם עצמי עם להעבור צד... מצד שני באלי קיצור

נערך לאחרונה:
אני ממליץ לעשות את זה כמו שצריך.
כמו שאמרתי יש לך אופציה ל דיבול סולו פשוט חצי ממה שתעלה תאבד בסוף.. וזה לא הכי מומלץ..
או להמשיך טבעי ולא להכנס לזה בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית