הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה בסדר לשתות 2 שייקים גדולים ביום?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני עושה שייקים בבית למסה שמורכבים ממשהו שמתקרב ל1000 קל:

50 טחינה/חמאת בוטנים
30 אגוזי מלך
כוס חלב
מעדן חלבון
בננה

משהו כזה....
השאלה שלי היא האם בסדר לשתות פעמיים ביום? זאת אומרת שמשהו בסביבות חצי מהצריכה היומית שלי תגיע משתייה. זה מטעמי נוחות וקושי באכילה מרובה.

בעיקרון אין שום בעיה , רק ע"פ הערכים זה נראה שיש לך כמות שומן גבוהה יחסית
חסר לך שומן , במידה ולא הייתי מוסיף פחמימה במקום מנת שומן אחת, אגוזי מלך נניח להחליף בשיבולת/בננות/תמרים וכו..

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אין שום בעיה , רק ע"פ הערכים זה נראה שיש לך כמות שומן גבוהה יחסית
חסר לך שומן , במידה ולא הייתי מוסיף פחמימה במקום מנת שומן אחת, אגוזי מלך נניח להחליף בשיבולת/בננות/תמרים וכו..
תודה רבה. אני לא אוכל עוד הרבה שומן במהלך היום ולמיטב הבנתי גם זה לא קריטי אם מכניסים פחמימה או שומן (ואולי אני טועה). אני רזה (1.93 85 קילו). מה אתה חושב? אני יכול להחליף שומן בשיבולת שועל באחד השייקים אבל האם זה קריטי? תודה רבה

תודה רבה. אני לא אוכל עוד הרבה שומן במהלך היום ולמיטב הבנתי גם זה לא קריטי אם מכניסים פחמימה או שומן (ואולי אני טועה). אני רזה (1.93 85 קילו). מה אתה חושב? אני יכול להחליף שומן בשיבולת שועל באחד השייקים אבל האם זה קריטי? תודה רבה
קריטי זה לא אחי , פשוט פחמימה תתן לך יותר כוח באימונים , שומן זה הכי קל כדי להגיע לסך הקלורי הרצוי , פשוט אם עובד לך ככה תמשיך
במידה ותרצה לראות איך זה משפיע על האימונים תלוי כמה הם אינטנסיבים נסה לשלב מעט יותר פחמימה על חשבון השומן 😀

• פותח/ת השרשור
קריטי זה לא אחי , פשוט פחמימה תתן לך יותר כוח באימונים , שומן זה הכי קל כדי להגיע לסך הקלורי הרצוי , פשוט אם עובד לך ככה תמשיך
במידה ותרצה לראות איך זה משפיע על האימונים תלוי כמה הם אינטנסיבים נסה לשלב מעט יותר פחמימה על חשבון השומן 😀
תודה רבה

מסקרן אותי, למה מעדן חלבון ולא אבקת חלבון? כמה גרם יש במעדן הזה? 20?
אני כן הייתי מחליף שייק אחד לשיבולת שועל. נראה יחסית מעט חלב לשייק אחד...

• פותח/ת השרשור
מסקרן אותי, למה מעדן חלבון ולא אבקת חלבון? כמה גרם יש במעדן הזה? 20?
אני כן הייתי מחליף שייק אחד לשיבולת שועל. נראה יחסית מעט חלב לשייק אחד...
בגדול המעדן יותר טעים לי (גם קצת יותר קלוריות אבל לא קריטי), יש לי גם אבקת חלבון באק אפ. לקחתי על השיבולת שועל. לגבי החלב זה נוח לי והשאר מים. תודה

תוספת המים מסבירה לי את מה שלא הבנתי, חשבתי שהנוזל היחידי אצלך זה חלב ואז זה נראה לי מאוד סמיך.
בכל מקרה את השיבולת אני וחברים נוטים לטחון דק דק בנינג'ה לפני הוספת שאר הרכיבים אם טוחנים הכל יחד עם הנוזלים זה הרבה פחות אפקטיבי.

כל עוד זה נכנס לך בערכים, תקין.
ידוע שבמסה קשה לפעמים לדחוף אוכל, שייקים זה פתרון נהדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית