הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון שבועי

גיל בלילוס

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי
רציתי לשאול בבקשה
איך לחלק את האימון השבועי שלי כדי להגדיל מסת שריר
האם מספיק שריר אחד בשבוע
אני גם עושה אירובי פעמיים בשבועהאם האירובי מפריע בתהליך זה
תודה לכל העונים

היי
רציתי לשאול בבקשה
איך לחלק את האימון השבועי שלי כדי להגדיל מסת שריר
האם מספיק שריר אחד בשבוע
אני גם עושה אירובי פעמיים בשבועהאם האירובי מפריע בתהליך זה
תודה לכל העונים
העדיפות לחלק את האימונים על פני השבוע ולהשתדל לעבוד על כל קבוצת שריר כל 48-72 שעות.
אולי לא יהיה שוני כל כך מהותי אבל אם יש אפשרות הייתי מעדיף לעבוד כמה פעמים בשבוע על קבוצת שריר.

השאלה על האירובי קצת כללית כי אף אחד פה לא מכיר אותך ואת היכולות שלך וכנראה שגם לא את התוכנית אימון שלך.
בכל מקרה ככלל אירובי לא אמור לפגוע בפיתוח מסת שריר בשום צורה בהנחה והתזונה והתאוששות מתאימים.

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה רבה
בקצרה , אני בן 48 משחק כדורסל פעמיים בשבוע ובמשך הימים בחדר כושר כבר כמה שנים טובות באותה מתכונת ולא רואה תוצאות של הגדלת מסת שריר , מה כדאי לי לעשות\לוותר כדי להגיע לתוצאות , כעיקרון אני עובד יום על רגליים ויד קדמית ,יום רגליים וכתפיים ויום על גב ויד אחורית , הייתי שמח לקבל תוכנית אימון כדי לקבל תוצאות טובות
תודה

איך התזונה שלך? עולה/ נשאר זהה/ יורד במשקל? איך האנגלית שלך? מוכן ללמוד קצת בתחום?

באופן כללי ניתן לומר שלעבוד על כל שריר 2-3 פעמים בשבוע, לבצע לכל שריר 10-20 סטים בשבוע שבסט השריר הוא שריר המטרה של התרגיל והסט מבוצע במאמץ גבוה בחזרות האחרונות שלו, כל סט ל5-30 חזרות, להתקדם עם בזמן בכמות המשקל/ הסטים/ החזרות, ייתן לך כבר כיוון מאוד טוב.

ראשית תודה רבה
בקצרה , אני בן 48 משחק כדורסל פעמיים בשבוע ובמשך הימים בחדר כושר כבר כמה שנים טובות באותה מתכונת ולא רואה תוצאות של הגדלת מסת שריר , מה כדאי לי לעשות\לוותר כדי להגיע לתוצאות , כעיקרון אני עובד יום על רגליים ויד קדמית ,יום רגליים וכתפיים ויום על גב ויד אחורית , הייתי שמח לקבל תוכנית אימון כדי לקבל תוצאות טובות
תודה
תשמע מאוד בכלליות,
-נפח אימון מתאים לרמתך, 10-20 סטים שבועיים לקבוצת שריר
-טכניקה ברמה מספקת
-תוכנית אימון מסודרת עם התקדמות לאורך זמן
-תזונה מתאימה
-שינה מתאימה

או לקחת מישהו שילווה אותך ויעזור לך להתקדם וגם יבנה לך תוכנית אימון, זו עבודה לכל דבר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם
אם וכאשר אני לא אראה שיפור שוב בתקופה הקרובה אני אצטרך מאמן אישי
למי לפנות בבקשה
תוכלו לעזור לי בזה ?

תודה רבה לכם
אם וכאשר אני לא אראה שיפור שוב בתקופה הקרובה אני אצטרך מאמן אישי
למי לפנות בבקשה
תוכלו לעזור לי בזה ?
אני מציע שירות של ליווי של אימונים ותזונה, אם יכול לעניין אותך - בכיף 🙂

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית