הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי אבקת חלבון

Shadpw312

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אני מעוניין להתחיל להתאמן באופן יותר רציני יש לי ציוד כמו משקולות והליכון וגם כמובן ריצות בחוץ
והתזונה שאני אוכל יחסית בריאה אבל אני בטח שאני עדיין לא מגיע לכמות חלבון שאני צריך
ואנני חושב לנסות אבקת חלבון אחרי אימון האם כדאי?
אני קונה מmyprotein
אם אני עושה כף אחד בעצם שזה 25 גרם אחרי אימון זה סבבה?
תודה

מה הכוונה סבבה? תנסה להבין כמה חלבון אתה אוכל ביום ממוצע, אולי אתה בכלל לא צריך תוספת חלבון? עד כמה שאני מכיר וקראתי אין חובה לצרוך את החלבון לאחר אימון. אם נוח לך ככה- אחלה. הצריכה היומית היא מה שחשוב.

אני לדוגמא שוקל 120 קילו. מנסה לאכול לחלבון לפי משקל גוף כפול 1.8 שזה יוצא 220~ גרם ליום. זה לא מעט בשבילי ואני מתגבר בעזרת אבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה סבבה? תנסה להבין כמה חלבון אתה אוכל ביום ממוצע, אולי אתה בכלל לא צריך תוספת חלבון? עד כמה שאני מכיר וקראתי אין חובה לצרוך את החלבון לאחר אימון. אם נוח לך ככה- אחלה. הצריכה היומית היא מה שחשוב.

אני לדוגמא שוקל 120 קילו. מנסה לאכול לחלבון לפי משקל גוף כפול 1.8 שזה יוצא 220~ גרם ליום. זה לא מעט בשבילי ואני מתגבר בעזרת אבקת חלבון.
היי תודה על התגובה
אני שוקל 78 קילו אז אני צריך באזור של 140 גרם חלבון
אני לא מגיע כלכך ל140 אני אוכל קוטג לא כל יום אבל מנסה - 150 גרם +- חזה עוף וטונה
בגלל זה אני רוצה לקחת את זה לאחר אימון.

שאלה לאחר אימון אני יכול לאכול ישר ? ויש דברים ספציפים שכדאי לאחר אחריו?
ותודה רבה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית