הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלנדר ונינגה גריל D:

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
היי חברה.. בחיטוב כרגע ורוב התזונה שלי מורכבת מחביתות טונה לחם מלא ירקות ותוספי תזונה (חטיפים שיקים)
נהיה לי משעמם העסק.. אז ככה..
אני נרקומן של חזה עוף ובשר באופן כללי.. לא בתנור פיכסה ,על המחבת עם ים שמן.. פחות בריא (גם כשיהיה במסה אעדיף להמנע מזה)

אז בנוגע לנינגה גריל לבשר .. זה מתאים לדירה סגורה?.. אני משכיר דירה בלי חצר או משהו... יש לזה עשן או וואט אבר שלא יתאים לדירה ?? (אין לי מושג בחיים לא ראיתי את הגרילים האלה רק שמעתי מקרוב משפחה) שאלה שנייה אם זה מצריך שמן בטיגון..
ובלנדר.. שווה לי להביא בלנדר? אפשר לעשות שיט טוב עם הדבר הזה?? שוב השייקים שאני שותה זה סקופ עם מיים
אני רוצה להעשיר את התפריט שלי לבשל יותר ולא סתם להגיע לערכים עם פרוסות ביצים טונה וסקופים מה אפשר לעשות עם בלנדר למשל..
**רוצה ללמוד מתכונים לאכול בשר טוב וכל יום לעשות משהו חדש להתחיל להתעסק באוכל..
בכל אופן תודה לעוזרים בנוגע לבלנדר ולגריל..

אז בנוגע לנינגה גריל לבשר .. זה מתאים לדירה סגורה?.. אני משכיר דירה בלי חצר או משהו... יש לזה עשן או וואט אבר שלא יתאים לדירה ?? (אין לי מושג בחיים לא ראיתי את הגרילים האלה רק שמעתי מקרוב משפחה) שאלה שנייה אם זה מצריך שמן בטיגון..
כמות העשן תלויה בעיקר בכמות השומן שתהיה בבשר, חוץ מזה שזה לא מהותי ופתיחת חלון לאוורר אמורה להספיק.
ואין חובה לשים שמן, אפשר מעט תרסיס רק כדי למנוע הידבקות.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ובלנדר.. שווה לי להביא בלנדר? אפשר לעשות שיט טוב עם הדבר הזה?? שוב השייקים שאני שותה זה סקופ עם מיים
אני רוצה להעשיר את התפריט שלי לבשל יותר ולא סתם להגיע לערכים עם פרוסות ביצים טונה וסקופים מה אפשר לעשות עם בלנדר למשל..
**רוצה ללמוד מתכונים לאכול בשר טוב וכל יום לעשות משהו חדש להתחיל להתעסק באוכל..
בכל אופן תודה לעוזרים בנוגע לבלנדר ולגריל..
אם תשתמש בו אז כמובן ששווה, אתה יכול לעשות עם זה מה שתרצה.
עניין של עלות אל מול תועלת, תעשה חשבון עם עצמך ותחליט.

• פותח/ת השרשור
כמות העשן תלויה בעיקר בכמות השומן שתהיה בבשר, חוץ מזה שזה לא מהותי ופתיחת חלון לאוורר אמורה להספיק.
ואין חובה לשים שמן, אפשר מעט תרסיס רק כדי למנוע הידבקות.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אם תשתמש בו אז כמובן ששווה, אתה יכול לעשות עם זה מה שתרצה.
עניין של עלות אל מול תועלת, תעשה חשבון עם עצמך ותחליט.
מלך ! אני אחסוך משכורת נביא דברים מגניבים ונתחיל להתעסק קצת במטבח יותר 😅
תודה אור 😆

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם זה מיתוס או לא אבל שמעתי שחיתוך של ירקות מאוד דק גורם לאיבוד של וויטמינים,
מישהוא יודע אם זה נכון או לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית