הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 15 משקל 50 ו180

מצב
השרשור נעול

skinny:(

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי אני בן 15 ואני שוקל 50 ואני מטר 80 אני ממש רזה ככה הייתי כל החיים שלי אני מתאמן כבר חודשיים אבל אין לי שיפור במשקל אני גם חושב שירדתי אני לא יודע כל כל אבל יש שיפור מבחינת השרירים אני התחלתי לאכול 3000 אלף קלוריות ביום לפחות אפילו 2700 אני הולך 4 פעמים בשבוע להתאמן אני לא יודע למה אבל קשה לי להאמין שאני אצליח ואני מנסה מנטלית אז השאלה שלי היא שאני אוכל בין2700-3000 קלוריות ביום אוכל את הכמות חלבון שצריך 110-120 גרם ופחמימות קצת לא הולך לי אני אוכל 180-200 גרם פחמימות בימים מיוחדים אז השאלה שלי אם זה הגיוני שאני יעלה במשקל במצב הזה?

• פותח/ת השרשור
לא לא כולם אבל מה זאת אומרת תתחיל לאכול אני אוכל הרבה אני מגיע ל3000 קלוריות זה עדיין לא מספיק?

אחי , 3000 קל' לנער בגיל ההתבגרות בגובה 1.80 ששוקל 50 ק''ג ומתאמן 4 פעמים בשבוע... זה לא הרבה לדעתי.
תוסיף עוד קלוריות ותעשה שקילות שבועיות , הייתי מוסיף עוד 200 קל' ורואה איך הגוף מגיב..
במידה ועוד שבועיים אין עלייה תעלה בעוד 200...

אורז , שיבולת שועל , חמאת בוטנים...
שיהיה בתיאבון!

• פותח/ת השרשור
וואו אחי שמע אני לא יודע כל כך מה לעשות שאני מסיים 3000 קלוריות ביום אני עוד שנייה מקיא אני לא יודע איך זה אפשרי יש לי גם אמטופוביה שזה פחד מהקאות וכל החרא הזה

פנה לדיאטן ספורט שעובד עם נוער ותקבל הכוונה.

• אהבתי
Reactions: OA
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית