הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטבוליזם על משקל מסוים

• פותח/ת השרשור Slorpy
  • פורסם בתאריך

Slorpy

משתמש מתחיל
29
3
נק' מוניטין:
3
29
3
היי אני על 2300 קלוריות מתאמן כ3-4 פעמים כבר כמה שבועות(3-4) על 88-89 בגובה של 188-189, המשקל לא יורד ולא זז, שלפי. בדיקה מראה לי שאני אמור להיות ב-2700 כדי להישאר במשקל,
אני לא מרגיש רעב, כוח לא קרה כלום, ולפי נראות נשארתי אותו דבר, אני לא בחור ״שזז הרבה״ אז אני לא יודע מה לעשות, אני חושב להוריד ל-2000 לבדוק כי משום מה כשאני עושה אירובי ל-30 דק של הליכה קלה הכוח שלי יורד משמעותית, אז אני יותר צולל לאולי זה מטבוליזם כי אני לא עושה דברים כמו ״ציט מיל״ או ימים שאני טיפה מעלה קלוריות כבר מאז התחלתי את החיטוב לפני כמה חודשים, מחפש דעה מאנשים שניסו את זה והאם זה עובד ואיך לעשות את זה (מדבר על ״הציט דייז״ )

אז אני יותר צולל לאולי זה מטבוליזם כי אני לא עושה דברים כמו ״ציט מיל״ או ימים שאני טיפה מעלה קלוריות כבר מאז התחלתי את החיטוב לפני כמה חודשים, מחפש דעה מאנשים שניסו את זה והאם זה עובד ואיך לעשות את זה (מדבר על ״הציט דייז״ )
היתרון ב"יום צ'יט" הוא יותר פסיכולוגי, מעין הקלה. מניח שאצל אנשים מסוימים זה יכול להיות מתורגם לשיפור התמדה והפחתת תחושת ייאוש.
אין לצ'יט יתרון מטבולי כלשהו, ככל הנראה ככה גם לגבי מניפולציות אחרות שכוללות הפסקות באורכים שונים באמצע החיטוב.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יורד במשקל אתה לא בגרעון קלורי.

אתה צריך או להוריד בקלוריות או להוסיף אירובי כדי להגיע לגרעון קלורי.
מה לגביי רעב?, הורדתי ל2100 שלשום והייתה ירידה ל87.9 הייתי סופר רעב אז 87.6 והיום משום מה 88.3 ולא רעב בכלל
ואכלתי אותו דבר וכמו שהצבתי בmyfitnesspal זה הגיוני?

יש גם הרבה פעמים שינויים שקשורים לנוזלים בגוף ואוכל שנשאר בקיבה.
אם את נשקל כל יום, עדיף לעשות ממוצע שבועי ולא להתייחס לכל יום ביומו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית