הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קלוריות אני צריך לאכול? (בן 15)

638389mori

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
6
17
0
שלום אני בן 15 שוקל 55 מטר 73 אני אוכל 1500-1600 קלוריות ביום ההוצאה הקלורית שלי עומדת בערך על 1555 האם אני צריך לאכול יותר קלוריות או פחות עם כן אשמח לדעת כמה המטרה שלי היא לשמור על המשקל ואני גם מתאמן 3 פעמים בשבוע אז אני רוצה לעלות גם על הדרך במסת שריר אז כמה קלוריות אני צריך לאכול בערך לא במדויק אשמח לעזרה.

אני לא תזונאי או משהו..
אבל 1500 ק"ל לנער בן 15 שגם עוסק בפעילות גופנית זה מעט מאוד.
גם לפי הBMI שלך 18.4 אתה על הגבול העדין של תת משקל.
לגבי כמה קלוריות לאכול ביום? לא הייתי יורד מ2000 ק"ל ביום בוודאות.
רוב הסיכויים שאתה צריך אפילו יותר!! במיוחד כשאתה מעוניין לעלות במסת שריר..
לגבי הערכה מדוייקת של צריכת ק"ל יומית מומלצת , הייתי מעדיף לשמוע המלצה מתזונאי.

אתה צריך להיעזר בתזונאי קליני.
אין לי מספיק מידע כדי לתת לך תשובה אחראית, אין לי עקומות גדילה שלך, אין לי דרך לדעת מה אתה אוכל וכד'.
לא הייתי גם טורח לכתוב פה כי גם בהינתן המידע - אתה צריך מענה מקצועי של אחד על אחד, לפחות לתקופה קצרה.

אני אוכל 1500-1600 קלוריות ביום ההוצאה הקלורית שלי עומדת בערך על 1555 האם אני צריך לאכול יותר קלוריות או פחות
אם אתה אכן צודק בהערכה שלך וצורך 1500 קלוריות - זה כנראה מעט מדי ביחס לנער בגיל שלך, בהתחשב בזה שאתה מתאמן וגם בתהליך גדילה.

לדעת כמה המטרה שלי היא לשמור על המשקל ואני גם מתאמן 3 פעמים בשבוע אז אני רוצה לעלות גם על הדרך במסת שריר
כדי לעלות במסת השריר אתה תצטרך לעלות גם במשקל הגוף בסופו של דבר. בלי זה קשה לי לדמיין שתעשה התקדמות בעלת משמעות.

גם לפי הBMI שלך 18.4 אתה על הגבול העדין של תת משקל.
שים לב שאתה צריך לשים את ה-BMI הזה על עקומת BMI לגיל של ה-WHO על מנת להבין אם יש תת משקל או לא, זה לא עובד כמו עם מבוגרים 🤓

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית