עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עליתי 4 קילו , שום דבר לא רואים במראה שהרזיתי אבל לא הכנסתי שום דבר מתוק או שומני לפה אז אפשר להניח שזה עלייה נקייה?בגדים, מראה וסרט מדידה.
שבועיים בערך, אני בחיטוב כרגעבכמה זמן עלית?
היתכן שעלית מעודף קלורי ו/או שצברת נוזלים
. אתה בחיטוב או מסה?
למדוד היקפים עם מעקב יעיל יותר מעלות על המשקל.
-תמונות לפני אחריאיך אפשר להבדיל בין עליה במשקל בגלל מסת שריר, לבין עליה במשקל בגלל שומן?
אין קשר בין רמת המתיקות / שומניות של מה שאכלת לבין עליה נקיה למלוכלכת.אני עליתי 4 קילו , שום דבר לא רואים במראה שהרזיתי אבל לא הכנסתי שום דבר מתוק או שומני לפה אז אפשר להניח שזה עלייה נקייה?
אם החיטוב אורך רק שבועיים סביר להניח שה4 ק"ג שאתה מדבר עליהם ברובם נוזלים.שבועיים בערך, אני בחיטוב כרגע
אני עובד נכון ? המטרה שלי היא להוריד אחוז שומן ולשמור אל מסת שריר לא ההפך-תמונות לפני אחרי
-היקפים טבור, יד, רגל
-קליפר אם יש לך
-בגדים
אי אפשר לדעת בוודאות אבל אפשר לקבל מושג לגבי הכיוון הכללי.
אין קשר בין רמת המתיקות / שומניות של מה שאכלת לבין עליה נקיה למלוכלכת.
מסה נקיה בסך הכל מדברת על פלוס קלורי קטן כדי למזער את צבירת השומן בתהליך.
ואין שום סיבה לא להכניס מאכלים כאלה לפה, הכל עניין של איזון.
אם החיטוב אורך רק שבועיים סביר להניח שה4 ק"ג שאתה מדבר עליהם ברובם נוזלים.
אין לי מושג איך אתה עובד.אני עובד נכון ? המטרה שלי היא להוריד אחוז שומן ולשמור אל מסת שריר לא ההפך
מצויןאני עושה 3-4 אימוני כוח בשבוע ואוכל חלבון כדי לשמור על השרירים ולבנות אותם
נשמע מיותר לגמרי, שווה להבין מהו מאזן קלורי ומהם הגורמים המשפיעים (אלא אם אתה עושה את זה מבחירה)אירובי עושה כל יום, אני חושב להתחיל לעשות כל יום כוח לפחות גב וחזה
אני לא עושה אימון כוח כל יום , נותן מנוחה לבנות את השרירים של 24 שעות ואז עושה אימון כוח, למה אירובי מיותר כל יום? אני גם רוצה לבנות לפתח סיבולת לב ריאהאין לי מושג איך אתה עובד.
גירעון קטן, אימונים מתאימים, חלבון גבוה - אמור להספיק כדי לשמר מסת שריר.
מצוין
נשמע מיותר לגמרי, שווה להבין מהו מאזן קלורי ומהם הגורמים המשפיעים (אלא אם אתה עושה את זה מבחירה)
בנוגע לאימון כוח כל יום מה הפואנטה?
אוקיי, אז למה לעשות כל יום גב-חזה?אני לא עושה אימון כוח כל יום , נותן מנוחה לבנות את השרירים של 24 שעות ואז עושה אימון כוח,
כתבתי לך שאם אתה עושה את זה מבחירה זה לגיטימי לגמרי.למה אירובי מיותר כל יום? אני גם רוצה לבנות לפתח סיבולת לב ריאה
אתה לא, אתה אולי על מאזן קלורי של 1,500-2,000.מבחינת תזונה אני על גירעון קלורי של 1500-2000 ביום
לא חסרים תחליפים דלי קלוריות.סוכר שותה רק בקפה בבוקר ובתה אחר הצהריים
אני פחות מאמין בגישה של להימנע, נדיר שזה מחזיק לאורח זמן.משתדל לא לגעת בשום דבר שומני או סוכרי מעבר לזה , יש לי את כל הידע הדרוש תכלס אבל לא מצליח להביא את זה לעשייה ..