הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה למאמני כושר

• פותח/ת השרשור alexxx
  • פורסם בתאריך

alexxx

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
אני מעוניין לעשות קורס וחשבתי על זה לעומק והבנתי שחוץ מזה שאתה כמו שוטר שצריך לבקש שיחזירו משקולות למקום או להחזיר בעצמי יש את העניין של האחריות הגדולה שלמשל מתאמן שלי נפצע או שבא אליי מישהו שאומר לי שיש לו כאבים ואיך הוא ממשיך מפה וכו'הרבה אחריות בשביל שכר רעב, מנסיונכם האם באמת יש אחריות כזאת וזה נכון? או שזה סתם חשש שלי?

אני לא מאמן חדר כושר בעצמי, אבל רוב המאמנים בחדרי כושר שאני מכיר לא מתפרנסים בעיקר מזה.
הם יעשו שעות בחדר כושר בשביל מינימום שכר כדי להיחשף ולפגוש מתאמנים, כדי לעבוד עם מתאמנים אישיים ולקחת מהם תשלום על אימון אישי.

מי שמאמן בחדר כושר הוא מכוסה מהביטוח של המכון, כשאתה עושה גם אימון אישי למישהו במכון, אתה משלם למכון סכום מסוים, והביטוח שלהם מכסה אותך.
במידה ואתה מתכנן להיות מאמן שלא עושה ליוויים פרטיים, ורק מכניס שעות בעבודה, זה לא כזה עבודה ריווחית לדעתי.

מבחינת האחריות למתאמנים ולפציעות וכן הלאה, עם הזמן לומדים איך להתמודד עם זה נכון. להפנות מתאמנים לפיזיותרפיה כשצריך, צילומים והרופא שלהם... זה לא האחריות של המאמן לתת אבחון וטיפול לפציעות שצריך חוות דעת רפואית מקצועית לגביהם.

כמאמן אתה אמור לדעת איך להתמודד עם מתאמנים עם כאבים ודברים כאלו, זה יכול לקרות לאנשים, ויש דרכי התנהלות מצידך. זה יכול להיות לבחור תרגיל או ווריאציה אחרת, להוריד משקל, וכן הלאה.

קצת מוזר לחשוש איך להיות מאמן ולהשתמש במידע שתלמד לפני שלמדת.

בסופו של דבר, להיות מאמן מוצלח שמרוויח כסף ונהנה ממה שהוא עושה, דורש שבאמת תרצה בזה, שיהיה לך רצון אמיתי לעזור לאנשים, ותרגיש שזה שירות חשוב ומדהים שאתה עוזר לאנשים עם הכושר, בריאות, שמחה... אם אתה מרגיש שבאת לעבודה כדי לריב עם מי שלא מחזיר משקולות, זה כנראה לא בשבילך, ואולי עם גישה כזאת לא כדאי לעשות קורס.

אני רק מלווה מתאמנים אישית לרמה הכי גבוה של כוח ותחרויות, אני לא מתעסק בחדרי כושר וכל זה.

אני מעוניין לעשות קורס וחשבתי על זה לעומק והבנתי שחוץ מזה שאתה כמו שוטר שצריך לבקש שיחזירו משקולות למקום או להחזיר בעצמי יש את העניין של האחריות הגדולה שלמשל מתאמן שלי נפצע או שבא אליי מישהו שאומר לי שיש לו כאבים ואיך הוא ממשיך מפה וכו'הרבה אחריות בשביל שכר רעב, מנסיונכם האם באמת יש אחריות כזאת וזה נכון? או שזה סתם חשש שלי?
קורס מאמני כושר לא אומר בהכרח להיות מדריך חדר כושר.
ה"אחריות" אם מתאמן נפצע לא בהכרח תהיה שלך אבל להפנות אותו לגורם מקצועי לאיבחון זה נדרש.
שכר רעב? אפשר לעבוד בהרבה מקומות בתחום הזה ולהרוויח יפה, הכל שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע.

בכל מקרה כמו שאלחנן אמר אם הקורס בשביל להיות מאמן בחדר כושר ולריב עם אנשים על המשקולות אז כנראה שזה לא בשבילך.
חוץ מזה שאם תלך למנהל חדר כושר ותגיד לו שישלם לך רק כדי שתדאג שמחזירים משקולות הוא יקבל אותך גם בלי שום תעודה.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית