הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה של קילו 300 בשבוע זה הגיוני?

האם זה אפשרי לרדת 1.3 ק"ג בשבוע? כן
האם סביר שאכן ירדת 1.3 ק"ג? לא ממש, אלא אם כן הגירעון הקלורי מאוד גדול, או שאתה בתחילת הדיאטה ואז חלק גדול מהירידה במשקל הגיע בכלל מירידה בנוזלים, או שנפלת על שקילות שלא מייצגות (אולי ערב לפני השקילה הראשונה אכלת הרבה פחמימה ו/או מלח, מה שיגרום למשקל למחרת להיות גבוה יותר באופן מזויף עקב צבירת נוזלים)

• פותח/ת השרשור
האם זה אפשרי לרדת 1.3 ק"ג בשבוע? כן
האם סביר שאכן ירדת 1.3 ק"ג? לא ממש, אלא אם כן הגירעון הקלורי מאוד גדול, או שאתה בתחילת הדיאטה ואז חלק גדול מהירידה במשקל הגיע בכלל מירידה בנוזלים, או שנפלת על שקילות שלא מייצגות (אולי ערב לפני השקילה הראשונה אכלת הרבה פחמימה ו/או מלח, מה שיגרום למשקל למחרת להיות גבוה יותר באופן מזויף עקב צבירת נוזלים)
היה לי גרעון קלורי של 700 קלוריות בממוצע ליום

היה לי גרעון קלורי של 700 קלוריות בממוצע ליום
הכוונה שלא הורדת 1.3 ק"ג של שומן וכנראה שגם לא קרוב לשם.
הגירעון אכן גדול ולטעמי מיותר בייחוד שיש לך לעיתים קשיים בתהליך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1686907190137.png

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מעקב משקל בשבוע האחרון
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

התברר לי שזה הרבה יותר (ירדתי כמעט כפול 2.300 ק"ג בשבוע)

נערך לאחרונה:
אם אתה בתחילת הדיאטה (שבוע-שבועיים ראשונים) אז חלק גדול מהירידה מגיע מנוזלים.
אם אתה באמצע התהליך וזה קצב הירידה הרגיל שלך אז הגירעון שלך גדול מדי - אתה כנראה אוכל פחות מדי ו/או שאתה מוציא הרבה אנרגיה מפעילות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בתחילת הדיאטה (שבוע-שבועיים ראשונים) אז חלק גדול מהירידה מגיע מנוזלים.
אם אתה באמצע התהליך וזה קצב הירידה הרגיל שלך אז הגירעון שלך גדול מדי - אתה כנראה אוכל פחות מדי ו/או שאתה מוציא הרבה אנרגיה מפעילות.
אני התחלתי עם קצב של 300 ג' בשבוע ומאז שהתחלתי לאכול יותר בריא ולעשות הרבה ספורט הקצב לירידה במשקל עלה פי 7 (כלומר כמות משקל שהייתי מוריד בשבוע אני מוריד כיום ביום אחד)

בסוף זו החלטה שלך באיזה קצב לרדת. קצב הירידה שלך (ביחס למשקל הגוף) הוא די אגרסיבי. אם אתה מרגיש טוב אם זה אז תמשיך. אם לא, אז או שתאכל יותר או שתוריד מהפעילות הגופנית.

• פותח/ת השרשור
בסוף זו החלטה שלך באיזה קצב לרדת. קצב הירידה שלך (ביחס למשקל הגוף) הוא די אגרסיבי. אם אתה מרגיש טוב אם זה אז תמשיך. אם לא, אז או שתאכל יותר או שתוריד מהפעילות הגופנית.
אני כנראה אצטרך לאכול יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית