נק' מוניטין:
40
- 236
- 22
😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה לי גרעון קלורי של 700 קלוריות בממוצע ליוםהאם זה אפשרי לרדת 1.3 ק"ג בשבוע? כן
האם סביר שאכן ירדת 1.3 ק"ג? לא ממש, אלא אם כן הגירעון הקלורי מאוד גדול, או שאתה בתחילת הדיאטה ואז חלק גדול מהירידה במשקל הגיע בכלל מירידה בנוזלים, או שנפלת על שקילות שלא מייצגות (אולי ערב לפני השקילה הראשונה אכלת הרבה פחמימה ו/או מלח, מה שיגרום למשקל למחרת להיות גבוה יותר באופן מזויף עקב צבירת נוזלים)
הכוונה שלא הורדת 1.3 ק"ג של שומן וכנראה שגם לא קרוב לשם.היה לי גרעון קלורי של 700 קלוריות בממוצע ליום
נכוןהכוונה שלא הורדת 1.3 ק"ג של שומן וכנראה שגם לא קרוב לשם.
הגירעון אכן גדול וטעמי מיותר בייחוד שיש לך לעיתים קשיים בתהליך.
מעקב משקל בשבוע האחרון
התברר לי שזה הרבה יותר (ירדתי כמעט כפול 2.300 ק"ג בשבוע)נכון
אני התחלתי עם קצב של 300 ג' בשבוע ומאז שהתחלתי לאכול יותר בריא ולעשות הרבה ספורט הקצב לירידה במשקל עלה פי 7 (כלומר כמות משקל שהייתי מוריד בשבוע אני מוריד כיום ביום אחד)אם אתה בתחילת הדיאטה (שבוע-שבועיים ראשונים) אז חלק גדול מהירידה מגיע מנוזלים.
אם אתה באמצע התהליך וזה קצב הירידה הרגיל שלך אז הגירעון שלך גדול מדי - אתה כנראה אוכל פחות מדי ו/או שאתה מוציא הרבה אנרגיה מפעילות.
אני כנראה אצטרך לאכול יותרבסוף זו החלטה שלך באיזה קצב לרדת. קצב הירידה שלך (ביחס למשקל הגוף) הוא די אגרסיבי. אם אתה מרגיש טוב אם זה אז תמשיך. אם לא, אז או שתאכל יותר או שתוריד מהפעילות הגופנית.