הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

TRT

shlom8777

משתמש מתחיל
28
5
נק' מוניטין:
1
28
5
שלום שוב 😃

לאחר קריאה רבה בנושא, החלטתי לעשות trt, אבל באופן עצמאי. כלומר, לקחת טסט מדי שבוע (פעם אחת או מס׳ פעמים) במינון מסוים.
ממה שקראתי, זה לא מסוכן. אבל אני אשמח להתייעץ איתכם -

1. בהנחה שאני עושה בדיקות דם מדי חודש-חודשיים, על איזה מינון אני צריך להישאר? (מבחינת המדד בבדיקות דם, לא כמה להזריק).
2. האם יש תופעות לוואי נוספות שאתם מכירים מלבד הפגיעה בפריון בשימוש קבוע? מבחינתי הפגיעה בפריון לא קיימת מאחר ואני נוטל טסט קבוע ללא הפסקה.
3. האם מתישהו (בעוד נניח כמה שנים), הגוף ״יתרגל״ לרמת טסט גבוהה/סבירה וזה כבר לא ישפיע על הביצועים ועל תכולת הגוף כמו שזה משפיע עכשיו?
4. האם במצב כזה, בהנחה שאני עושה סייקלים מדי פעם (נניח שילוב עם טרן/דקה/חומרים אחרים יחד עם החומר בסיס טסט שאותו אני נוטל בקביעות), אני עדיין אצטרך לעשות pct?

תודה על הכל.

ראשית, אשמח לדעת למה החלטת להתחיל TRT?

1. תלוי, אבל בדרך כלל זה יהיה בין 70 ל 120
2. מה זאת אומרת מבחינתך הפגיעה בפריון לא קיימת? אתה פוגע בפיריון על אחת כמה וכמה שאתה נוטל באופן קבוע טסט חיצוני
3. TRT נועד להגיע לרמת טסט סבירה שזה אומר בטווח התקין
4. בהנחה ולאחר הסייקל תחזור לקרוז (מינון TRT) אין צורך ב PCT

• פותח/ת השרשור
ראשית, אשמח לדעת למה החלטת להתחיל TRT?

1. תלוי, אבל בדרך כלל זה יהיה בין 70 ל 120
2. מה זאת אומרת מבחינתך הפגיעה בפריון לא קיימת? אתה פוגע בפיריון על אחת כמה וכמה שאתה נוטל באופן קבוע טסט חיצוני
3. TRT נועד להגיע לרמת טסט סבירה שזה אומר בטווח התקין
4. בהנחה ולאחר הסייקל תחזור לקרוז (מינון TRT) אין צורך ב PCT

2. הרי הפגיעה בפריון קיימת רק אם מפסיקים ליטול טסט (ואז יש פגיעה בציר), אבל אם לוקחים טסט קבוע, איך בדיוק יש פגיעה? הרי הגוף מקבל כל הזמן טסט.
3. אני מבין שזה בטווח התקין, אבל מתישהו הגוף ״יתרגל״ למינון הזה? מתישהו אני צריך להעלות מינון כדי לראות תוצאות?
4. במהלך סייקל, המינון של טסט עולה גם? כלומר הוא לא יישאר בין 70 ל-120 כמו שכתבת?

2. הרי הפגיעה בפריון קיימת רק אם מפסיקים ליטול טסט (ואז יש פגיעה בציר), אבל אם לוקחים טסט קבוע, איך בדיוק יש פגיעה? הרי הגוף מקבל כל הזמן טסט

אני באמת מציע שתלמד יותר לעומק מהבסיס לפני שאתה נכנס לזה

@shlom8777
אני ממליץ לך ללכת לאנדו פרטי בלי ידע והדרכה בנושא הזה אתה יכול לגרום לנזק לגוף שלך..
לשחק אם המערכת האנדוקרינולוגית שלך זה לא נושא של יאללה מה כבר יכול להיות..
מ הזריקה הראשונה אתה סוגר את הציר אין יותר יצור הורמונלי תקין אישי שלך,בגוף..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית