אופן הדיונים בפורום

NGJunior

משתמש מתחיל
43
15
נק' מוניטין:
77
43
15
יש מלא תגובות רעילות לאנשים שמבקשים עזרה .
במקום לעזור אז מביאים ביקורת .
משתמש שחושב שהפורום נורמלי -
אני רוצה לקנות חגורה
אנשי הפורום- מה המשקלים שלך? ואז תשגיע למשקל × תקנה.
בלאט תנו עזרה וזהו

אמשיך את הביקורת, כל פוסט שני על סטרואידים, אפשר כבר לשנות את שם הפורום לסטרואידים וכושר.

באופן אישי אני חושב שאני מגיב תגובות רעילות כמו שציינת כשמדובר על חומרים, כשמישהו מתאמן שנה ונראה כמו ילדה, לא רוצה מאמן או תזונאי ושואל על חומרים, אני עונה בהתאם.
ואני בכלל בדעה שחומרים לא צריכים להיות קיימים בכלל בעולם הספורט, אין שלב, זמן, סגנון ספורטאי שכדאי שיקח חומרים.

התסכול שלי, זה כל הפוסטים על חומרים, זה כבר לא פורום תזונה וכושר.
מישהו חדש נכנס לפורום וישר נחשף לחומרים מסוכנים.

אמירות מהסוג שאתה מציין קורות פה בעיקר על סטרואידים. אני כן מסכים שלפני כמה שנים היו מסתלבטים על כל משתמש חדש כאילו להיות רשום לפורום lbs מקנה לך מינימום דוקטורט במדעי הספורט והתזונה, אבל ממה שראיתי זה פסק.
מה שכן, יש הרבה הייטינג בפורום סתם. אנשים זורקים ארס אחד על השני בשביל להראות למי יש יותר גדול, ואנשים מרגישים שהם חייבים לתת את המילה האחרונה.

אמשיך את הביקורת, כל פוסט שני על סטרואידים, אפשר כבר לשנות את שם הפורום לסטרואידים וכושר.

באופן אישי אני חושב שאני מגיב תגובות רעילות כמו שציינת כשמדובר על חומרים, כשמישהו מתאמן שנה ונראה כמו ילדה, לא רוצה מאמן או תזונאי ושואל על חומרים, אני עונה בהתאם.
ואני בכלל בדעה שחומרים לא צריכים להיות קיימים בכלל בעולם הספורט, אין שלב, זמן, סגנון ספורטאי שכדאי שיקח חומרים.

התסכול שלי, זה כל הפוסטים על חומרים, זה כבר לא פורום תזונה וכושר.

אבל למה?
מה יוצא לך מזה? איך זה מקדם אותך בחיים? האם מגיע למישהו יחס או תגובה מזלזלת או מגעילה רק כי הוא חושב שזה בסדר בזמן שאתה לא? אם אתה נגד סטרואידים (שזה בפניי עצמו בסדר גמור ואף מבורך) פשוט אל תגיב. זכותו של כל אחד לשאול מה שבא לו כל עוד לא פגע במישהו/י בזדון. אני באמת ובתמים לא מבין.
תחשוב אם מישהו היה ממש, אבל ממש ממש נגד הדת והיה סתם יוצא על מישהו ששאל שאלה שקשורה בזה ולא, אני לא משווה בין דת לסטרואידים, אני משווה בין תגובה קיצונית לתגובה קיצונית רק כי הנושא לא בא לך טוב בעין.

אבל למה?
מה יוצא לך מזה? איך זה מקדם אותך בחיים? האם מגיע למישהו יחס או תגובה מזלזלת או מגעילה רק כי הוא חושב שזה בסדר בזמן שאתה לא? אם אתה נגד סטרואידים (שזה בפניי עצמו בסדר גמור ואף מבורך) פשוט אל תגיב. זכותו של כל אחד לשאול מה שבא לו כל עוד לא פגע במישהו/י בזדון. אני באמת ובתמים לא מבין.
תחשוב אם מישהו היה ממש, אבל ממש ממש נגד הדת והיה סתם יוצא על מישהו ששאל שאלה שקשורה בזה ולא, אני לא משווה בין דת לסטרואידים, אני משווה בין תגובה קיצונית לתגובה קיצונית רק כי הנושא לא בא לך טוב בעין.
קודם כל הפורום נקרא תזונה וכושר, מפריע לי שבין כל נושאי הפורום השונים, כמו ציוד, אימונים, תזונה ועוד... דווקא נושא החומרים הכי פופולרי כאן, לא רק שאני נגד סימום, זה לא מה שנראה לי הפורום מיועד לו.
בנוסף, על כל ילד בן 16 ששואל על חומרים ו10 משתמשים אומרים לו לא לגעת, יש לפחות 2 משתמשים שיסבירו לו איך להשתמש, ואני די בטוח שמדובר בדילרים שלא מעניין אותם אם ילד בן 16 יתאשפז בגללם.

אבל זה לא הסיבה שאני מגיב בעוקצנות להתייעצויות על חומרים, זה רק מה שמפריע לי בפורום לאחרונה.

בעיקרון אני לא נכנס לדיונים על חומרים, כי אין לי מה לחפש ולדון שם, רק כשיש כותרת לא אינפורמטיבית ונכנסתי כבר, אגיב בהתאם.
מי שבפורום ציבורי מבקש התייעצות, שיצפה להתייעצות, וזה עלול לבוא בצורה שמזלזלת מעט באינטליגנציה שלפעמים חסר לפותח הדיון.
אם מישהו יפתח דיון "אני בת 7, איפה אני קונה טסטוסטרון?", שלא יצפה לפחות מתגובה שמאשימה אותו כטרול.

התגובה האחרונה שמצאתי שכתבתי שהרים אולי כמה גבות, לא נראה לי תגובה מגעילה, אבל כן מזלזלת, ואני מרגיש שזה די בצדק, תגיד לי אתה, עניתי למישהו ששאל לדעתי האישית האם להזריק חומרים, ועניתי מה אני חושב.
אני חושב שזה מטומטמם, לא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.

כתבת כותרת לא אינפורמטיבית, אז כתבתי מה אני חושב.
אתה מוזמן לקרוא את הדיון

אם אפתח דיון להתייעצות ולדעתך על דת, תרגיש חופשי להגיב בזלזול וגועל לדת ככל שתרצה.

הותיקים כבר לא פעילים, כשהפורום הוקם לא היו קבוצות פייסבוק וכולם התרכזו פה.
לאט לאט הפורום פה התמלא בספמרים וטרולים והשיח התדרדר והנה התוצאה

• פותח/ת השרשור
איפה דבר כזה מופיע?
אני חושב שאנשים כאן ממליצים ישר על חברות שהם מכירים

פעם ראשונה שאני קורא את זה, אבל תסתכל על זה בצורה טובה, חסכו לבחור 300 ש"ח שהוא לא היה צריך לשלם.

" אנשי הפורום- מה המשקלים שלך? ואז תשגיע למשקל × תקנה. "

וואלה לא כתבו דבר כזה..
לא טיעון טוב שלך אחינו

משתמש עם בקושי 500 הודעות רשם משהו לא כזה יפה לבחור מבחינת חגורה וזהו

כמות ההודעות לא רלוונטיות לידע, גם לא הוותק.

@NGJunior
אני אישית לא חושב שהמצב רע. אם לדעתך הוא לא טוב, תעזור לשנות את זה, תשרה אוירה חיובית ותעזור. דיון תלונות לא עוזר לקדם הרבה.

בפורום יש מאות הודעות ביום וקשה מאוד לקרוא ולעקוב אחר כל ההודעות. בשביל כך יצרנו את כפתור ה"דווח" מתחת לכל הודעה וכל המנהלים ישר רואים ומקבלים התראה ברגע שתגובה כלשהי מדווחת ומטפלים בהתאם.

ביקורת שמעוברת בשפה נורמטיבית היא מבורכת. לא תמיד מה ש"רוצים" זה מה ש"נכון". למה להמליץ על משהו אם הוא לא נדרש או נכון בפועל?

בלאט תנו עזרה וזהו
זה כל היופי בפורום שהוא מכיל אנשים שמפעילים את הראש ויוצאים מהקופסה ולא ממליצים על אוטומט רק כי מישהו רוצה. תמיד דגלנו במה נכון ולא במה רוצים או נחשק.

לא ראיתי הודעות על סטרואידים מחוץ לפורום סטרואידים. איזה עוד פוסטים אתה מחפש שיהיה פה? יש גם לא מעט פוסטים בפורום תזונה ואימונים.

הוא ממילא יחשף אליהם בכותלי חדר הכושר. אז אם הגיע לפחות למסקנה שהוא צריך או רוצה לקחת שיעשה את זה לפחות נכון עם כמה שפחות נזקים ו/או אולי יחשוב שוב ויראה שזו לא הדרך הנכונה בשבילו. זו אחת הסיבות המרכזיות מדוע פורום סטרואידים קיים כאן – כדי לספק מידע למה לא כדאי ואם כבר החלטת, אתה הרי ממילא תעשה, ולכן לפחות תקבל את הכלים לצאת מכך "בשלום". במילים אחרות, להסתיר את המידע יעשה הרבה יותר גרוע כי המידע שיתקבל במקרה כזה יהיה שגוי ואף עלול להזיק לבריאות יותר מאשר המידע שזמין.

אני בכלל בדעה שחומרים לא צריכים להיות קיימים בכלל בעולם הספורט
אם הם לא היו קיימים, אז כל עולם האולימפיאדה היה נכחד מזמן ולא היו כמעט נשברים שיאים. מה לעשות, זה חלק מהמשחק.

אותי סתם מאכזב שכבר לא פעיל ורוב מה שנפתח זה פשוט משהו שנפתר ב3 דקות חיפוש בפורום
מאז שנפתחו קבוצות בפייסבוק ובוואטסאפ הגיוני שתהיה פחות פעילות בפורומים ברשת. זה נחשב קצת מיושן ולכן לרוב מיועד למי שהוא old school והיה שותף אולי בפורומים בעברו ומכיר את הפלטפורמה וכיצד היא עובדת. מי שמגיע מעידן הפייסבוק/אינסטגרם (דור ה-Z בעיקר), לא מתחבר לפלטרומה של פורומים וחושב שהיא גם מסורבלת טכנית ולכן גם לא יהיה כאן פעיל. היתרון של הפורום עדיין על הרשתות החברתיות הוא האנונימיות, החיפוש וריכוז המידע. אבל גם שם משתפרים ובסוף יגיעו גם לזה.

בנוסף, סביר להניח שאדם כזה או אחר שרק נרשם לפורום לא ירצה לחפש בו וירצה פשוט לקבל תשובה לשאלות שיש לו. עם הזמן יבין מה זה חיפוש ויחפש את התשובות לבד. אבל אם כולם היו מחפשים כל היום את התשובות לשאלות שלהם בפורום, אז לא הייתה פה פעילות כלל (כי כנראה יש תשובה כמעט לכל השאלות שנשאלו איי פעם בפורום). גם אם נודה באמת, החיפוש בפורום הוא לא גוגל. לא תמיד הוא ימצא תוצאות רלוונטיות ותלוי מאוד באופן החיפוש שמבצעים בו. זו לא בעיה באתר ספציפית אלא באופן כללי בשפה העברית שקשה מאוד לפתח לה מנועי חיפוש שידעו למצוא מידע רלוונטי בהתאם לחיפושים עם זנב ארוך (משפטים ולא מילות מפתח).
לאט לאט הפורום פה התמלא בספמרים וטרולים והשיח התדרדר והנה התוצאה
אנחנו עם יד קלה על ההדק עם טרולים וספאמרים, אבל עדיין צריכים את עזרת הקהילה בלדווח לנו על תגובות שכאלו ואנו נטפל בהתאם. יוצא לי להשעות משתמשים כאן לפחות פעמיים בשבוע ולחסום אגרסיבית אפילו את אלו שמנסים להירשם שוב ולעשות בלאגן. אבל אין שליטה על כולם והכל ואת כל השטיקים הללו תמיד ניתן לעקוף ולהירשם שוב ולהטריל שוב. בזמנו כשהייתה גם הרבה יותר פעילות היו הרבה יותר טרולים וספאמרים. זו עוד תקופה שקטה עכשיו יחסית.

לא ראיתי הודעות על סטרואידים מחוץ לפורום סטרואידים. איזה עוד פוסטים אתה מחפש שיהיה פה? יש גם לא מעט פוסטים בפורום תזונה ואימונים.
אני מבין את השיקולים להכליל פורום סטרואידים, ואני לא מצפה שתשנה את זה, אני מביע תסכול שנראה שזה רוב הנושאים שנפתחים לאחרונה ופחות על כושר ותזונה.
זה לא מתפקידך להביא לפורום ספורטאים שמעוניינים לדון בנושאים שמעניינים אותי.

הפורומים על סטרואידים שאני נכנס אליהם, הם פוסטים עם כותרת לא אינפורמטיבית כמו "עזרה דחוף", שמוצגים כחדשים מבלי שאדע ברגע הראשון מאיזה פורום זה, וגם זה לא הבעיה שלך.

באופן אישי אני בחדרי כושר כבר 13 שנים, התאמנתי עם ספורטאים מעולים שהזריקו, ומעולם לא נחשפתי לחומרים, לא דיברו איתי על זה, לא הציעו לי, ולא הרגשתי צורך או רצון בחומרים. אני בטוח שבאזורים שונים המצב שונה, אבל מהניסיון שלי נחשפתי להערצה ודחיפה לכיוון חומרים יותר בפורום כאן מכל מקום אחר.
אני בדעה שהדיונים על חומרים צריכים להיות מפוקחים ברמה גבוה יותר, אולי הגבלת גיל או מנהל מעורב יותר עם חוקים שאולי לא תסכים איתי עליהם, אבל זו רק דעתי.

אני לא חושב שסימום תרם לאולימפיאדה ולספורט כמו שהוא הזיק, אנשים היום עם חלומות גדולים יותר שלעולם לא ישיגו בלי סימום, ויש לזה נזקים עצומים. הרבה פאוורליפטרים בלי דדליפט 300 ק"ג מרגישים שיש להם גנטיקה גרועה ושכדאי כבר לפרוש, או להצטרף למשחק ולהזיק לבריאות שלהם.

זה דיון פילוסופי בסופו של דבר האם יש יותר נזק מתועלת או להיפך מסימום, אבל דעתי הערצת המסוממים מביא יותר מסוממים, וזה נזק גדול מידי.

בפורום הזה פרקתי תסכול שאני לא מצפה מידי שישתנה, רק שכן יצר פחות עניין בשבילי בזמן האחרון בפורום.

אני בטוח שבאזורים שונים המצב שונה, אבל מהניסיון שלי נחשפתי להערצה ודחיפה לכיוון חומרים יותר בפורום כאן מכל מקום אחר.
זה קצת לראות את המצב באופן חד צדדי. הרי אין לך כנראה מקום בישראל/בעברית שמדבר על חומרים אסורים באופן כל כך מרוכז כמו הפורום הנוכחי ולכן נראה מהצד או משתמע שכאן הכל קורה.

הלוואי והייתה אלטרנטיבה — אני ממש לא גאה בפורום סטרואידים והיו לא פעם דיונים לחסל אותו, אבל המסקנה הייתה בסופו של דבר זהה כל פעם שרצינו לעשות זאת: התמורה גוברת על החסרונות בלקיים פורום שכזה.

אבל מהניסיון שלי נחשפתי להערצה ודחיפה לכיוון חומרים יותר בפורום כאן מכל מקום אחר.
אני דווקא רואה את זה ההפך. כשמישהו בא להתייעץ כאן לגבי סייקל ראשוני, בהרבה מהמקרים, ישאלו לנתונים של האדם שפתח את השרשור וינסו להוריד אותו מזה אם הנתונים שלו כנראה לא מתאימים ו/או הוא עדיין מאוד מתחיל.

בתור אחד שעשה כמה סייקלים בחיים שלי.. 🙃
אני לא מציע לאף אחד לגעת בסטרואידים אנבולים , זה פשוט מיותר! במידה ואתה מתחרה וזה 'החיים שלך' אז לך על זה.
אנשים חושבים שסטרואידים זה קסם.. והשימוש בהם זה מדע מדוייק.. ולפעמים משהו בגוף נדפק ומאוד קשה להחזיר את הגלגל אחורה.
אני רק אומר שאני מקנא באנשים שחיים בקנדה וארהב ויש להם גישות לקלינות של TRT/HRT זה באמת עולם אחר..😅

משתמש שחושב שהפורום נורמלי -
אני רוצה לקנות חגורה
אנשי הפורום- מה המשקלים שלך? ואז תשגיע למשקל × תקנה.
בלאט תנו עזרה וזהו
אתה צודק. גם אני שם לב לרעילות הזאת.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אמירות מהסוג שאתה מציין קורות פה בעיקר על סטרואידים. אני כן מסכים שלפני כמה שנים היו מסתלבטים על כל משתמש חדש כאילו להיות רשום לפורום lbs מקנה לך מינימום דוקטורט במדעי הספורט והתזונה, אבל ממה שראיתי זה פסק.
מה שכן, יש הרבה הייטינג בפורום סתם. אנשים זורקים ארס אחד על השני בשביל להראות למי יש יותר גדול, ואנשים מרגישים שהם חייבים לתת את המילה האחרונה.
מסכים מאוד אפילו שאני לא רשום פה הרבה זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית