איפה ואיפה בפורום LBS?

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
הגבתי לפוסט שעוסק בקקי (כן, בקקי). בתגובה כתבתי "חרא פוסט", משחק מילים שכזה, הלצה. קיבלתי הודעת "נו נו נו" בה נכתב שהשתמשתי בשפה לא הולמת ולכן ההודעה נמחקה. "שפה לא הולמת" ?!? B please. חיפוש קצרצר במנוע החיפוש בפורום (שנעשה, כיאה לפוסט שעוסק בקקי, תוך כדי החירבון של הבוקר), העלה שהמילה "חרא" מופיעה בין דפי הפורום מאות פעמים, לרבות ע"י מנהלים בעבר ובהווה, אפילו ע"י משה "על תישא את שם אלוהים לשווא" ביקוב. אחד המנהלים מהיותר מוערכים כיום בפורום (השם שמור במערכת), אף הגיב באופן זהה לפוסט אחר שעסק בקקי, כשכתב "חרא מאמר".
אז אוקיי, מקובל, המילה "חרא" אכן אינה הולמת. קדימה אם כך מנהל יקר, עבודה רבה עדיין לפניך והשבת בפתח, הרבה הודעות למחוק והרבה אזהרות לחלק, צא לדרך ובהצלחה.

הגבתי לפוסט שעוסק בקקי (כן, בקקי). בתגובה כתבתי "חרא פוסט", משחק מילים שכזה, הלצה. קיבלתי הודעת "נו נו נו" בה נכתב שהשתמשתי בשפה לא הולמת ולכן ההודעה נמחקה. "שפה לא הולמת" ?!? B please. חיפוש קצרצר במנוע החיפוש בפורום (שנעשה, כיאה לפוסט שעוסק בקקי, תוך כדי החירבון של הבוקר), העלה שהמילה "חרא" מופיעה בין דפי הפורום מאות פעמים, לרבות ע"י מנהלים בעבר ובהווה, אפילו ע"י משה "על תישא את שם אלוהים לשווא" ביקוב. אחד המנהלים מהיותר מוערכים כיום בפורום (השם שמור במערכת), אף הגיב באופן זהה לפוסט אחר שעסק בקקי, כשכתב "חרא מאמר".
אז אוקיי, מקובל, המילה "חרא" אכן אינה הולמת. קדימה אם כך מנהל יקר, עבודה רבה עדיין לפניך והשבת בפתח, הרבה הודעות למחוק והרבה אזהרות לחלק, צא לדרך ובהצלחה.
אתה סתם מתעסק בקקי 😁

וברצינות, מילא היית מוסיף משהו לדיון, אבל זה באמת היה סתמי לגמרי. יכול להיות שהיה מקום רק למחוק את ההודעה ולא לאזהרה, אבל זה כבר לשיקול המנהל.

• פותח/ת השרשור
מילא היית מוסיף משהו לדיון, אבל זה באמת היה סתמי לגמרי.
כפי שציינתי, תגובה זהה נכתבה בעבר בפוסט אחר ע"י מנהל מוערך בהווה.
Screenshot_20170519-104414.png

אתם חייבים לי 6 לייקים.

אפשר לפתוח הימור מי היה מנהל שמחק לך את הפוסט 😛
אין צורך להמר, אני מחקתי

צפה בקובץ המצורף 39250

אתם חייבים לי 6 לייקים.
א) מחקר מרשים
ב) לא מעניין שדברים כאלה נרשמו, כשזה נרשם בפורום מתחילים, ואני שם ורואה לנכון, אני אמחק.

• פותח/ת השרשור
מילא היית מוסיף משהו לדיון, אבל זה באמת היה סתמי לגמרי.
כשזה נרשם בפורום מתחילים, ואני שם ורואה לנכון, אני אמחק.
באמת חברים, בנזיפה שקיבלתי לא נאמר דבר וחצי דבר בדבר חשיבות ההודעה לדיון, או בדבר העובדה שההודעה נכתבה בפורום מתחילים.
אני מצטט: "ההודעה שלך מכילה שפה לא הולמת. כתיבת הודעות מסוג זה לא תואמת בקו אחד את חוקי הפורום".
כעת, לאחר "שהחקירה", כדברי יוגב, העלתה שנעשה שימוש באותה "שפה לא הולמת" אין ספור פעמים בפורום, צצות לפתע סיבות מסיבות שונות.

mars,
אני מאמין שאם תנסח מחדש את השאלה בצורה עיניינית, היא גם תקבל מענה הולם. השרשור הזה למשל, לא יעניק את זה.

צפה בקובץ המצורף 39250

אתם חייבים לי 6 לייקים.
אתה מנסה להשוות משהו שהיה לפני שנה, 5 או 8 שנים בפורום למה שיש היום. דברים השתנו ולכן ההודעות שנכתבו פעם לא רלוונטיות יותר

• פותח/ת השרשור
דברים השתנו ולכן ההודעות שנכתבו פעם לא רלוונטיות יותר

Screenshot_20170520-081652.png

חדי העין ודאי יוכלו להבחין בתאריך שבו נכתבה ההודעה. האם במהלך השבוע האחרון חלו תמורות משמעותיות בפורום LBS?

תשלח קישור להודעה וזה יטופל. אתה יודע, יש מאות הודעות בפורום על בסיס יומי - אי אפשר לתפוס הכל

יכול להיות שסיבת האזהרה הייתה צריכה להיות יותר ספציפית לכך שהטרלת בפורום מתחילים ולא למילה "חרא".
זה פורום שאנחנו לא מעודדים הטרלות בו, בעיקר כי הוא השער של המשתמשים החדשים.

2 סיבות עיקריות בגללן החלטתי למחוק את התגובה ולתת אזהרה על שפה לא הולמת:

1) התגובה התייחסה לפוסט עצמו
2) התגובה נכתבה בפורום מתחילים

גם אם נאמר בצחוק, אין לשפה הזאת מקום בפורום מתחילים.
כתוב בחוקי הפורום, למי שאין תגובה עניינית שלא יענה.
אפשר להפסיק את המחקר, ההחלטה לא תשתנה, וכמו שאמרתי מקודם:

כשזה נרשם בפורום מתחילים, ואני שם ורואה לנכון, אני אמחק.

אם ראית עוד הודעות שעונות על הדברים למעלה, יש כפתור דיווח מוזמן ללחוץ עליו והנושא יטופל במידת הצורך

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שסיבת האזהרה הייתה צריכה להיות יותר ספציפית לכך שהטרלת בפורום מתחילים ולא למילה "חרא".

התגובה הבאה נכתבה על ידך, מנהל האתר, לפני כארבעה חודשים בפורום מתחילים, אותו הפורום בדיוק בו פרסמתי אני. התגובה (יש שיאמרו הטרלה), הכוללת את המילה "חרא", זכתה ללייק מ yujinius, מנהל פורום מתחילים.

Screenshot_20170520-083727.png

בתגובה הבאה ניתן לראות את yujinius, כאמור, מנהל פורום מתחילים, מוסיף חטא על פשע בפירסום הטרלה משלו, שכוללת גם כן את המילה "חרא", וזוכה ללייק מצד לא אחר מאשר מנהל האתר, מצידך.

Screenshot_20170520-085130.png

אם בארזים נפלה שלהבת וכו'..

התגובה הבאה נכתבה על ידך, מנהל האתר, לפני כארבעה חודשים בפורום מתחילים, אותו הפורום בדיוק בו פרסמתי אני. התגובה (יש שיאמרו הטרלה), הכוללת את המילה "חרא", זכתה ללייק מ yujinius, מנהל פורום מתחילים.

צפה בקובץ המצורף 39266

בתגובה הבאה ניתן לראות את yujinius, כאמור, מנהל פורום מתחילים, מוסיף חטא על פשע בפירסום הטרלה משלו, שכוללת גם כן את המילה "חרא", וזוכה ללייק מצד לא אחר מאשר מנהל האתר, מצידך.

צפה בקובץ המצורף 39267

אם בארזים נפלה שלהבת וכו'..
סחטיין על ההשקעה, רואים שאיכפת לך מהפורום..
מבטיח להתנהג יפה להבא, וזה אומר שגם אתה צריך.

mars
אני מאוד מעריך אותך כמשתמש ותיק ובעל ידע
וכן, מה שאתה מביא לתשומת ליבנו אכן חשוב ואנחנו ניישר קו ונדאג לכך
מצד שני, תזכור שהפורום הוא לא מקובע וליניארי - גם מנהלים לא יכולים להיות 100% ובכל מקום ועל כל תגובה
סך הכל יוצאים נשכרים מהעניין

• פותח/ת השרשור
מצד שני, תזכור שהפורום הוא לא מקובע וליניארי - גם מנהלים לא יכולים להיות 100% ובכל מקום ועל כל תגובה
הכל מובן, הכל ברור. מצד שלישי, מנהלים, כמצופה מאנשים בוגרים, צריכים גם לדעת לומר "טעינו" כשזה במקומו, זה לא גורע מערכו של איש, ההיפך הוא הנכון.
אגב, מדוע נמחקה ההודעה (הודאה) שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית