עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה דבר כזה מופיע?אני רוצה לקנות חגורה
אנשי הפורום- מה המשקלים שלך? ואז תשגיע למשקל × תקנה.
אמשיך את הביקורת, כל פוסט שני על סטרואידים, אפשר כבר לשנות את שם הפורום לסטרואידים וכושר.
באופן אישי אני חושב שאני מגיב תגובות רעילות כמו שציינת כשמדובר על חומרים, כשמישהו מתאמן שנה ונראה כמו ילדה, לא רוצה מאמן או תזונאי ושואל על חומרים, אני עונה בהתאם.
ואני בכלל בדעה שחומרים לא צריכים להיות קיימים בכלל בעולם הספורט, אין שלב, זמן, סגנון ספורטאי שכדאי שיקח חומרים.
התסכול שלי, זה כל הפוסטים על חומרים, זה כבר לא פורום תזונה וכושר.
מישהו חדש נכנס לפורום וישר נחשף לחומרים מסוכנים.
קודם כל הפורום נקרא תזונה וכושר, מפריע לי שבין כל נושאי הפורום השונים, כמו ציוד, אימונים, תזונה ועוד... דווקא נושא החומרים הכי פופולרי כאן, לא רק שאני נגד סימום, זה לא מה שנראה לי הפורום מיועד לו.אבל למה?
מה יוצא לך מזה? איך זה מקדם אותך בחיים? האם מגיע למישהו יחס או תגובה מזלזלת או מגעילה רק כי הוא חושב שזה בסדר בזמן שאתה לא? אם אתה נגד סטרואידים (שזה בפניי עצמו בסדר גמור ואף מבורך) פשוט אל תגיב. זכותו של כל אחד לשאול מה שבא לו כל עוד לא פגע במישהו/י בזדון. אני באמת ובתמים לא מבין.
תחשוב אם מישהו היה ממש, אבל ממש ממש נגד הדת והיה סתם יוצא על מישהו ששאל שאלה שקשורה בזה ולא, אני לא משווה בין דת לסטרואידים, אני משווה בין תגובה קיצונית לתגובה קיצונית רק כי הנושא לא בא לך טוב בעין.
אתה מוזמן לקרוא את הדיוןאני חושב שזה מטומטמם, לא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.
כתבת כותרת לא אינפורמטיבית, אז כתבתי מה אני חושב.
lbs.co.il
איפה דבר כזה מופיע?
אני חושב שאנשים כאן ממליצים ישר על חברות שהם מכירים
lbs.co.il
פעם ראשונה שאני קורא את זה, אבל תסתכל על זה בצורה טובה, חסכו לבחור 300 ש"ח שהוא לא היה צריך לשלם.![]()
המלצה לחגורה, מתאמן שנה. עד 300
מתאמן שנה בחדר כושר ומתחיל להתמקד ברגליים ולעלות משקלים כרגע בסקוואטים 65 קילו ל6 המלצה לחגורה עד 300 בערך? עשיתי דדליפט pr 140 והפסקתי לא רוצה לסכן את הגבlbs.co.il
" אנשי הפורום- מה המשקלים שלך? ואז תשגיע למשקל × תקנה. "![]()
מתאמן שנה בחדר כושר ומתחיל להתמקד ברגליים ולעלות משקלים כרגע בסקוואטים 65 קילו ל6 המלצה לחגורה עד 300 בערך? עשיתי דדליפט pr 140 והפסקתי לא רוצה לסכן את הגבlbs.co.il
משתמש עם בקושי 500 הודעות רשם משהו לא כזה יפה לבחור מבחינת חגורה וזהו![]()
בפורום יש מאות הודעות ביום וקשה מאוד לקרוא ולעקוב אחר כל ההודעות. בשביל כך יצרנו את כפתור ה"דווח" מתחת לכל הודעה וכל המנהלים ישר רואים ומקבלים התראה ברגע שתגובה כלשהי מדווחת ומטפלים בהתאם.יש מלא תגובות רעילות לאנשים שמבקשים עזרה .
ביקורת שמעוברת בשפה נורמטיבית היא מבורכת. לא תמיד מה ש"רוצים" זה מה ש"נכון". למה להמליץ על משהו אם הוא לא נדרש או נכון בפועל?במקום לעזור אז מביאים ביקורת .
זה כל היופי בפורום שהוא מכיל אנשים שמפעילים את הראש ויוצאים מהקופסה ולא ממליצים על אוטומט רק כי מישהו רוצה. תמיד דגלנו במה נכון ולא במה רוצים או נחשק.בלאט תנו עזרה וזהו
לא ראיתי הודעות על סטרואידים מחוץ לפורום סטרואידים. איזה עוד פוסטים אתה מחפש שיהיה פה? יש גם לא מעט פוסטים בפורום תזונה ואימונים.אמשיך את הביקורת, כל פוסט שני על סטרואידים, אפשר כבר לשנות את שם הפורום לסטרואידים וכושר.
הוא ממילא יחשף אליהם בכותלי חדר הכושר. אז אם הגיע לפחות למסקנה שהוא צריך או רוצה לקחת שיעשה את זה לפחות נכון עם כמה שפחות נזקים ו/או אולי יחשוב שוב ויראה שזו לא הדרך הנכונה בשבילו. זו אחת הסיבות המרכזיות מדוע פורום סטרואידים קיים כאן – כדי לספק מידע למה לא כדאי ואם כבר החלטת, אתה הרי ממילא תעשה, ולכן לפחות תקבל את הכלים לצאת מכך "בשלום". במילים אחרות, להסתיר את המידע יעשה הרבה יותר גרוע כי המידע שיתקבל במקרה כזה יהיה שגוי ואף עלול להזיק לבריאות יותר מאשר המידע שזמין.מישהו חדש נכנס לפורום וישר נחשף לחומרים מסוכנים.
אם הם לא היו קיימים, אז כל עולם האולימפיאדה היה נכחד מזמן ולא היו כמעט נשברים שיאים. מה לעשות, זה חלק מהמשחק.אני בכלל בדעה שחומרים לא צריכים להיות קיימים בכלל בעולם הספורט
מאז שנפתחו קבוצות בפייסבוק ובוואטסאפ הגיוני שתהיה פחות פעילות בפורומים ברשת. זה נחשב קצת מיושן ולכן לרוב מיועד למי שהוא old school והיה שותף אולי בפורומים בעברו ומכיר את הפלטפורמה וכיצד היא עובדת. מי שמגיע מעידן הפייסבוק/אינסטגרם (דור ה-Z בעיקר), לא מתחבר לפלטרומה של פורומים וחושב שהיא גם מסורבלת טכנית ולכן גם לא יהיה כאן פעיל. היתרון של הפורום עדיין על הרשתות החברתיות הוא האנונימיות, החיפוש וריכוז המידע. אבל גם שם משתפרים ובסוף יגיעו גם לזה.אותי סתם מאכזב שכבר לא פעיל ורוב מה שנפתח זה פשוט משהו שנפתר ב3 דקות חיפוש בפורום
אנחנו עם יד קלה על ההדק עם טרולים וספאמרים, אבל עדיין צריכים את עזרת הקהילה בלדווח לנו על תגובות שכאלו ואנו נטפל בהתאם. יוצא לי להשעות משתמשים כאן לפחות פעמיים בשבוע ולחסום אגרסיבית אפילו את אלו שמנסים להירשם שוב ולעשות בלאגן. אבל אין שליטה על כולם והכל ואת כל השטיקים הללו תמיד ניתן לעקוף ולהירשם שוב ולהטריל שוב. בזמנו כשהייתה גם הרבה יותר פעילות היו הרבה יותר טרולים וספאמרים. זו עוד תקופה שקטה עכשיו יחסית.לאט לאט הפורום פה התמלא בספמרים וטרולים והשיח התדרדר והנה התוצאה
אני מבין את השיקולים להכליל פורום סטרואידים, ואני לא מצפה שתשנה את זה, אני מביע תסכול שנראה שזה רוב הנושאים שנפתחים לאחרונה ופחות על כושר ותזונה.לא ראיתי הודעות על סטרואידים מחוץ לפורום סטרואידים. איזה עוד פוסטים אתה מחפש שיהיה פה? יש גם לא מעט פוסטים בפורום תזונה ואימונים.
זה קצת לראות את המצב באופן חד צדדי. הרי אין לך כנראה מקום בישראל/בעברית שמדבר על חומרים אסורים באופן כל כך מרוכז כמו הפורום הנוכחי ולכן נראה מהצד או משתמע שכאן הכל קורה.אני בטוח שבאזורים שונים המצב שונה, אבל מהניסיון שלי נחשפתי להערצה ודחיפה לכיוון חומרים יותר בפורום כאן מכל מקום אחר.
אני דווקא רואה את זה ההפך. כשמישהו בא להתייעץ כאן לגבי סייקל ראשוני, בהרבה מהמקרים, ישאלו לנתונים של האדם שפתח את השרשור וינסו להוריד אותו מזה אם הנתונים שלו כנראה לא מתאימים ו/או הוא עדיין מאוד מתחיל.אבל מהניסיון שלי נחשפתי להערצה ודחיפה לכיוון חומרים יותר בפורום כאן מכל מקום אחר.
אתה צודק. גם אני שם לב לרעילות הזאת.יש מלא תגובות רעילות לאנשים שמבקשים עזרה .
במקום לעזור אז מביאים ביקורת .
משתמש שחושב שהפורום נורמלי -
אני רוצה לקנות חגורה
אנשי הפורום- מה המשקלים שלך? ואז תשגיע למשקל × תקנה.
בלאט תנו עזרה וזהו
מסכים מאוד אפילו שאני לא רשום פה הרבה זמןאמירות מהסוג שאתה מציין קורות פה בעיקר על סטרואידים. אני כן מסכים שלפני כמה שנים היו מסתלבטים על כל משתמש חדש כאילו להיות רשום לפורום lbs מקנה לך מינימום דוקטורט במדעי הספורט והתזונה, אבל ממה שראיתי זה פסק.
מה שכן, יש הרבה הייטינג בפורום סתם. אנשים זורקים ארס אחד על השני בשביל להראות למי יש יותר גדול, ואנשים מרגישים שהם חייבים לתת את המילה האחרונה.