עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תהיה בריא אתה איפה נעלמת לי בטלגרם?רעיל אבל אחלה סייקל לעשות בדיקות דם כל חודש כולסטרול / כבד / כליות
אני לרוב זמין לא שלחת הודעותתהיה בריא אתה איפה נעלמת לי בטלגרם?
אתה לא עונה
שלחתי לך איזה 12 הודעות בזמנים שוניםאני לרוב זמין לא שלחת הודעות
לט מוצא משתמש שלך של"ח בפרטישלחתי לך איזה 12 הודעות בזמנים שונים
אחרי בדיקה, נראה שזה בכלל לא נשלח אליך, יכול לשלוח לי הודעה?
לוחץ 130 עכשיו..האמת לאחרונה מרגיש שמיציתי את תוכנית אימון הנוכחית שלי ...רוצה לדבר עם המאמן שלי שנעשה קצת שינויים בה כדי לעבוד יותר על הבנץ והסקוואט שלי רוצה לשפר אותם למרות שאני לא פאוורליפטר אני בקטע של בילדינג יותר אבל רוצה להעלות בנץ וסקוואט משמעותית@Kicker177 דעתך?
אור, כמה כבר לוחץ בבנץ'? מה משקל הגוף? תן קצת פרטים. מתעניין. לא ראיתי אותך הרבה זמן
סייקל טוב לכוח ועליה במסה ☠️👀😎היי, סייקל חמישי שלי, חשבתי לשלב DHB סוסטנון וטרן ארוך, אף פעם לא שמעתי על מישהו ששילב dhb עם טרן ..דעתכם? אני במסה יש לציין ..
זהו התחלתי אותו אתמול במינון של 400 טרן,300 dhb וטסט 500סייקל טוב לכוח ועליה במסה ☠️👀😎
דוסטי משלב חצי כדור בשבוע,ארומסין כרגע לא מכניס..וגם פרוווירון לאבהצלחה תעדכן עוד 8-10 שבועות איך התקדמת + תמונות אם אפשר. ממליץ לשלב דוסטינקס פרווירון+ קצת ארומזין. למנוע תופעות לוואי.
לא ממליץ לשלב לא פרווירון ולא כאבר ולא נעליים...דוסטי משלב חצי כדור בשבוע,ארומסין כרגע לא מכניס..וגם פרוווירון לא