הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב של dhb וטרן ארוך

• פותח/ת השרשור Or--
  • פורסם בתאריך

Or--

משתמש פעיל
436
194
נק' מוניטין:
124
436
194
היי, סייקל חמישי שלי, חשבתי לשלב DHB סוסטנון וטרן ארוך, אף פעם לא שמעתי על מישהו ששילב dhb עם טרן ..דעתכם? אני במסה יש לציין ..

• פותח/ת השרשור
@Kicker177 דעתך?
אור, כמה כבר לוחץ בבנץ'? מה משקל הגוף? תן קצת פרטים. מתעניין. לא ראיתי אותך הרבה זמן
לוחץ 130 עכשיו..האמת לאחרונה מרגיש שמיציתי את תוכנית אימון הנוכחית שלי ...רוצה לדבר עם המאמן שלי שנעשה קצת שינויים בה כדי לעבוד יותר על הבנץ והסקוואט שלי רוצה לשפר אותם למרות שאני לא פאוורליפטר אני בקטע של בילדינג יותר אבל רוצה להעלות בנץ וסקוואט משמעותית

בהצלחה תעדכן עוד 8-10 שבועות איך התקדמת + תמונות אם אפשר. ממליץ לשלב דוסטינקס פרווירון+ קצת ארומזין. למנוע תופעות לוואי.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה תעדכן עוד 8-10 שבועות איך התקדמת + תמונות אם אפשר. ממליץ לשלב דוסטינקס פרווירון+ קצת ארומזין. למנוע תופעות לוואי.
דוסטי משלב חצי כדור בשבוע,ארומסין כרגע לא מכניס..וגם פרוווירון לא

דוסטי משלב חצי כדור בשבוע,ארומסין כרגע לא מכניס..וגם פרוווירון לא
לא ממליץ לשלב לא פרווירון ולא כאבר ולא נעליים...
תעשה בדיקות דם ורק במקרה אתה לכ מרגיש טוב בגלל פרמטר מסויים אז אפשר לקחת..

החומרים מורידים את ה shbg פרווירון מרסק אותו עוד יותר אז בשביל מה?
אתה לא יודע אם הפרולקטין שלך יעלה וגם אם כן אתה יכול להוריד אותו לפי הורדת e2 במקרה ותצטרך... אם תתחיל לקחת כאבר אתה תאפס את הפרולקטין קבוע ובנוסף לזה אתה תגמור על המוח שלך עם כמות גדולה של דופמין הלילה שלך יהיה כמו הבוקר והבוקר שלך יהיה כמו לילה על קוקאין..

תזכור לא מתקנים מספרים לפי בדיקות דם מתקנים מדד לא תקין במקרה ולא מרגישים טוב.

בהצלחה..

היי אח, אני גם עומד לעשות סייקל עם dhb פעם ראשונה, תוכל לשתף בחוויות, תופעות לוואי אם היו, והאם הוא באמת כואב בזריקה ומשאיר נפיחות כמו שהרבה אומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית