הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

DHB

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי אשמח לשמוע למי שהתנסה עם הסטרואיד, האם כואב בעת ההזרקה? או לאחר ההזרקה? שמעתי כל מיני דברים.

אני בדיוק בסייקל עם dhb, בהזרקה עצמה שורף כזה אבל לא נוראי מידי...אחרי זה יש pip קשוח של כמה ימים :/

• פותח/ת השרשור
מה אתה משלב עם הDHB? איך ההרגשה איתו? אחרי כמה זמן הרגשת אותו?
PIP מה המילה באנגלית לזה? זה כאב לאחר ההזרקה או משהו?

מה אתה משלב עם הDHB? איך ההרגשה איתו? אחרי כמה זמן הרגשת אותו?
PIP מה המילה באנגלית לזה? זה כאב לאחר ההזרקה או משהו?
משלב טסט ודקה...הdhb התחלתי להרגיש בשבוע השני כזה...עלייה יפה במשקלי עבודה ובמשקל גוף (לא יכול בהכרח לייחס הכול לdhb כי יש גם דקה וטסט בסייקל) pip זה post injection pain

משלב טסט ודקה...הdhb התחלתי להרגיש בשבוע השני כזה...עלייה יפה במשקלי עבודה ובמשקל גוף (לא יכול בהכרח לייחס הכול לdhb כי יש גם דקה וטסט בסייקל) pip זה post injection pain
של איזו חברה החומרים?

היי אשמח לשמוע למי שהתנסה עם הסטרואיד, האם כואב בעת ההזרקה? או לאחר ההזרקה? שמעתי כל מיני דברים.
אני לפני שנתיים השתמשתי ב- DHB של חברת VERTEX ומאוד אהבתי את התוצאות. אצלי בכלל לא היו כאבים אבל היו לי כמה חברים שלפעמים כן כאב להם מידי פעם בזריקות לא קבוע , כל גוף מגיב שונה לחומר הזה. כל החומרים של חברת VERTEX תמיד עברו חלק בזריקות אבל DHB זה חומר ידוע שלפעמים רגישים עליו קצת/הרבה. משתנה מאדם לאדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית