הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון וליפו מקס

oren1233

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי התחלתי לפני חודש להתאמן 5 ימים בשבוע, 3 אימוני ריצות, 2 אימוני חדר כושר, המטרה היא חיטוב, חיזוק ושמירת מסת שריר.
משקל: 80 קילו, גובה: 1.74
לוקח בבקרים של יום מנוחה מנה של שורף שומנים ליפו מקס ומנה של אבקת חלבון. בימי אימון עוד מנה של ליפו מקס חצי שעה לפני האימון ומנה נוספת של אבקת חלבון אחריו.
תפריט יומי שלי הוא 2 ביצים בארוחת בוקר וחצי קופסא קוטג׳, וצהריים ערב ארוחות של חזה עוף ואורז ובין לבין 2 ירקות ופרי.
רציתי לשאול את המומחים פה אם אני בדרך הנכונה ואם כדאי לעשות שינויים או שיפורים בתזונה או האימונים המתוארים?
תודה לכולם!

נערך לאחרונה:
לוקח בבקרים של יום מנוחה מנה של שורף שומנים ליפו מקס ומנה של אבקת חלבון. בימי אימון עוד מנה של ליפו מקס חצי שעה לפני האימון ומנה נוספת של אבקת חלבון אחריו.
מיותר מאוד, מה אתה מצפה להשיג מכל זה?
תפריט יומי שלי הוא 2 ביצים בארוחת בוקר, וצהריים ערב ארוחות של חזה עוף ואורז ובין לבין 2 ירקות ופרי.
נשמע מעט מידי.
רציתי לשאול את המומחים פה אם אני בדרך הנכונה ואם כדאי לעשות שינויים או שיפורים בתזונה או האימונים המתוארים?
נראה שאתה לא בכיוון וכדאי לחרוש את התחום עוד לפני שאתה ניגש לבנות לעצמך תפריט או תוכנית אימונים.
לחלופין אתה יכול לקחת איש מקצוע שיעשה לך סדר כי יש לך חוסר הבנה בסיסי (בלי להעליב כמובן).

• פותח/ת השרשור
מיותר מאוד, מה אתה מצפה להשיג מכל זה?
המטרה היא להוריד במשקל תוך שמירה על מסת שריר כמה שאפשר
נשמע מעט מידי.
בקשר לזה דווקא התייעצתי אם יועץ תזונה וזה הגירעון הקלורי הנדרש לי
נראה שאתה לא בכיוון וכדאי לחרוש את התחום עוד לפני שאתה ניגש לבנות לעצמך תפריט או תוכנית אימונים.
לחלופין אתה יכול לקחת איש מקצוע שיעשה לך סדר כי יש לך חוסר הבנה בסיסי (בלי להעליב כמובן).
מקבל מה שאתה אומר ״לא בונים בניין ביום אחד״ אמשיך ללמוד ולהתייעץ, לגבי איש מקצוע קצת כבד עליי כלכלית לעשות זאת.. אולי בהמשך, תודה על התגובה המפורטת!
אשמח לתגובות נוספות!

מקבל מה שאתה אומר ״לא בונים בניין ביום אחד״ אמשיך ללמוד ולהתייעץ, לגבי איש מקצוע קצת כבד עליי כלכלית לעשות זאת.. אולי בהמשך, תודה על התגובה המפורטת!
אשמח לתגובות נוספות!
מעולה, יש פה בפורום ובקילוגרם המון מאמרים שיתנו כיוון התחלתי.
אחרי שתבנה בסיס תחזור להתייעץ עם משהו יותר מוכן ותקבל הכוונה מדויקת יותר.

בהצלחה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

והמניפולציה שהמצאת פה לא תעזור לזה בשום צורה.
חבל על הכסף.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בהנחה והארוחת צהריים שלך לא 1,500 קל' לפחות היועץ תזונה שלך צריך לקבל מכות.

לוקח בבקרים של יום מנוחה מנה של שורף שומנים ליפו מקס
שורף השומן הזה בסך הכל קפאין במחיר מופקע והוסיפו לכמוסה עוד כמה חומרים כדי לנפח את רשימת הרכיבים על מנת שזה ייראה "אמין". גם הקפאין מעלה במעט את ההוצאה הקלורית - זה בוודאי לא מבטיח לך ירידה במשקל ולא מגביר את איבוד מסת השומן. בקיצור, תחסוך את הכסף שלך ותפסיק לקחת את זה.

תפריט יומי שלי הוא 2 ביצים בארוחת בוקר וחצי קופסא קוטג׳, וצהריים ערב ארוחות של חזה עוף ואורז ובין לבין 2 ירקות ופרי
נשמע מעט מאוד, לא יודע מי יועץ התזונה שנתן לך תפריט גרוע כל כך, בכל מקרה אתה צריך להחליף אותו. כמות הירקות נמוכה מדי, מה עם מוצרי חלב נוספים? מה עם מקורות שומן? והכי חשוב, מה עם הגיוון בתפריט?
התפריט הזה דל בקבוצות מזון מסוימות, דל בויטמינים ומינרלים, דל באופציות גיוון, ואלא אם אתה אוכל כמויות של אוכל בצהריים, אז התפריט הזה גם דל מאוד בקלוריות.
עדיף שתלך לתזונאי שיעשה לך סדר בכל הנושא כי חסרה לך הבנה בסיסית בתחום של התזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית