הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקפי חרדה ממושכים + כאבים בגוף

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
מה קורה חברה, ערב טוב\בוקר טוב
כתבתי פה לא מזמן יחסית על זה שהתחלתי עם סטרואידים ואחרי תקופה קצרה מאוד של חודש הפסקתי בגלל התקפי חרדה.
אני התחלתי עם מינונים של 0.5 סיסי בשני וחמישי בשבוע של סוסטנון ובולדנון ובעצם הייתי מגיע ל1 סיסי בשבוע
ואחרי 3 שבועות העלתי ל1 סיסי של שניהם והייתי מגיע ל2 סיסי בשבוע
אחרי בדיוק 4 שבועות הפסקתי כי בשבוע השני התפרצו לי התקפי חרדה מאוד קשיים מלווים בדופק מהיר ומחשבות על פחד ממוות וכו
זה הגיע למצב שעשיתי אקג + בדיקת דם + אקו לב והכל יצא תקין אבל שוב פעם - פחדתי מאוד. היום אני כבר חודשיים לא מזריק ובעצם "נקי" ועדיין יש לי לפעמים התקפי חרדה (שהרמה שלהם מאוד נמוכה מלפני חודשיים וכבר אין דופק מהיר וכו) ובנוסף לכך יש לי כאבים ממש מוזרים במקומות הזויים בגוף.
זה יכול להיות סתם כאב באצבע או בכף יד או בצלעות או בחזה, מבדיקה קצרה הבנתי שיש דבר כזה שנקרא פיברומיאלגיה ואני לא כטוח אם זה זה.
בכל אופן PCT עשיתי אבל הפסקתי כי זה השפיע לי על חיי המין ברמה מאוד קיצונית ובנוסף לכך רציתי לדעת כמה זמן לוקח לבולדנון ולסוסטנון להתנקות לגמרי אבל לגמרי מהגוף, כי אני יודע שאחרי שבועיים בולדנון כבר לא פעיל בגוף ואני הבנתי שאחרי 21 או 28 יום גם סוסטנון מפסיק לפעול, אך אני רוצה לדעת מתי זה לגמרי ייצא מהגוף, זה מאוד מקשה על התפקוד היום יומי שלי
בנוסף כרגע משתמש בקלונקס כי זה הדבר היחיד שמרגיע אותי
תודה רבה

לא צריך להיות בחרדות ברמה כמו שאתה מתאר...עשית בדיקות דם? מרגיש טוב? תפקוד מיני תקין? אם כן הכול טוב...

• פותח/ת השרשור
לא צריך להיות בחרדות ברמה כמו שאתה מתאר...עשית בדיקות דם? מרגיש טוב? תפקוד מיני תקין? אם כן הכול טוב...
מרגיש טוב מאיזה בחינה אחי, מבחינה נפשית חרא של דבר נמאס לי לפחד מכל דבר
בדיקות דם עשיתי לפני חודש וחצי כזה והכל היה אחלה
תפקוד מיני אכן סבבה לגמרי
מה שמעצבן זה ההתקפי חרדה האלה וזה שיש לי כאבים במקומות הזויים וזה עובר ממקום למקום כל פעם מקום אחר הזוי באמת פעם מתחת לצלעות פעם בכתף פעם באצבע לא מבין את זה
אתה חושב שהכל כבר יצא לי מהגוף או שיש עדין בולד או סוסטאנון בגוף?

מרגיש טוב מאיזה בחינה אחי, מבחינה נפשית חרא של דבר נמאס לי לפחד מכל דבר
בדיקות דם עשיתי לפני חודש וחצי כזה והכל היה אחלה
תפקוד מיני אכן סבבה לגמרי
מה שמעצבן זה ההתקפי חרדה האלה וזה שיש לי כאבים במקומות הזויים וזה עובר ממקום למקום כל פעם מקום אחר הזוי באמת פעם מתחת לצלעות פעם בכתף פעם באצבע לא מבין את זה
אתה חושב שהכל כבר יצא לי מהגוף או שיש עדין בולד או סוסטאנון בגוף?
אתה חודש כבר נקי? אם כן לא חושב שיצא הכול מהגוף בולדנון מאוד ארוך כנל בסוסטנון יש אסטר מאוד ארוך..אני אישית גם משתמש בסוסטנון...יש אבל בחור פה שמבין יותר ממני אני אתייג אותו שיעזור @Kicker177

האם עשית בדיקות דם של פרופיל הורמונלי?

תשקול לקחת SSRI כגון ציפרלקס או פרוזק ,
ותיעזר בקלונקס/ואבאבן/קסנקס..

כמובן תתייעץ ברופא משפחה או בפסיכיאטר.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקות דם באותו הזמן כן הכל יצא אז תקין
מרגיש טוב מאיזו בחינה? תפקוד מיני כרגע אכן תקין
הדבר היחיד שמעצבן אותי זה ההתקפי חרדה וזה שיש לי כאבים במקומות מוזרים שכל פעם משתנים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

האם עשית בדיקות דם של פרופיל הורמונלי?

תשקול לקחת SSRI כגון ציפרלקס או פרוזק ,
ותיעזר בקלונקס/ואבאבן/קסנקס..

כמובן תתייעץ ברופא משפחה או בפסיכיאטר.
לא עשיתי בדיקת דם הורמונלית רק רגילה
לקחתי סנדרה זה הרג אותי לא הייתי חרמן בכלל לא הייתי מצליח לקיים יחסי מין עם בת הזוג גם, הייתי מדוכא וקמתי כל שעתיים בלילה הדפוסי שינה שלי החמירו מאוד לא הייתי מסוגל להמשיך

כרגע כמו שכתבתי אני עם קלונקס זה הדבר שמציל אותי אחרת אני בוכה תחיים כמו ילדה קטנה

אתה חודש כבר נקי? אם כן לא חושב שיצא הכול מהגוף בולדנון מאוד ארוך כנל בסוסטנון יש אסטר מאוד ארוך..אני אישית גם משתמש בסוסטנון...יש אבל בחור פה שמבין יותר ממני אני אתייג אותו שיעזור @Kicker177
דיברתי איתו הוא מאוד עוזר לי בחור מאוד טוב אחלה של בן אדם עוזר לי ומכיל תחפירות שלי אבל מהחוסר טאקט כבר לא נעים לי לחפור לו אז פתחתי פה אשכול חדש.
אני כבר חודשיים נקי אחי היקר. בדיוק חודשיים

תעשה בדיקה של פרופיל הורמונלי מלא!

כמה זמן היית על סרנדה לפני שהפסקת??
לוקח לתרופה הזאת 3-4 שבועות להתחיל להשפיע.. והתופעות לוואי נעלמות בהמשך.

האם סבלת מחרדות גם לפני הסייקל?

• פותח/ת השרשור
תעשה בדיקה של פרופיל הורמונלי מלא!

כמה זמן היית על סרנדה לפני שהפסקת??
לוקח לתרופה הזאת 3-4 שבועות להתחיל להשפיע.. והתופעות לוואי נעלמות בהמשך.

האם סבלת מחרדות גם לפני הסייקל?
אעשה, תודה
הייתי על סרנדה שבוע, תשמע לי - אני בן אדם מאוד סדיסט אני יודע לסבול כאב, אבל תופעות לוואי כאלו לא יצא לי המון זמן להרגיש. הייתי במשך שבוע וטסתי מזה כמו טסלה במרדף.

לא, לא סבלתי מחרדות לפני הסייקל. בכלל לא.

תנסה ציפרלקס, היא נחשבת לתרופה עם תופעות לוואי יחסית קלות.
תרופות snri/ssri צריך להתחיל לקחת במינון הכי נמוך שאפשר ובהדרגה לעלות את המינון..
שוב תתייעץ עם הרופא משפחה או פסיכיאטר.

• פותח/ת השרשור
תנסה ציפרלקס, היא נחשבת לתרופה עם תופעות לוואי יחסית קלות.
תרופות snri/ssri צריך להתחיל לקחת במינון הכי נמוך שאפשר ובהדרגה לעלות את המינון..
שוב תתייעץ עם הרופא משפחה או פסיכיאטר.
הייתי אצל פסיכיאטר אכן לקחתי חצי כדור, עוד מעט יש לי שוב תור אז אבקש ממנו את זה, בעיקרון סנדרה וציפרלקס הן מאותה המשפחה... אז נקווה לטוב
תודה לך

• פותח/ת השרשור
אחי הכל בסדר...
בולדנון עושה להרבה אנשים חרדות והתקפי פאניקה.
שיהיה לך תוצאות של בדיקות פרופיל הורמונלי תפרסם.
רפואה שלמה 🙏
מובן לי אבל אחרי כמה זמן בולדנון בכלל יוצא מהגוף? אתה יודע?

• פותח/ת השרשור
אחרי חודשיים הוא יצא...
נמתין לפרופיל הורמונלי..
כמה קלונקס אתה לוקח ביום?
קלונקס אני לוקח רק בשעת צורך זאת אומרת כשיש לי חרדה מאוד גדולה. זה יכול לבוא אלי כשאני בנהיגה כשאני עם חברים או סתם ככה כשאני הולך לישון, ההתקפי חרדה לרוב באים יותר בשעות הערב וזה דיי הגיוני גם, בכל מקרה אני לוקח 0.25 מיליגרם ובמידת הצורך 0.5 ואני כבר נרדם בשנייה.

יש כדור בשם פרומתיאזין... הוא אנטי היסטמין נחשב כדור מרגיע קל ובעל מרדים.
היתרון שלו שהוא איננו ממכר שלא כמו הקלונקס.
תשאל את הפסיכיאטר עליו.

• פותח/ת השרשור
תשאל את הפסיכיאטר עליו.
הקלונקס לא ממכר אותי בכלל אני בכלל לא בן אדם שמתמכר לדברים גם כשהייתי מעשן גראס, שותה אלכוהול וכו מעולם לא התמכרתי אני לא אחד שמתמכר לדברים, הדבר היחיד שאני מכור אליו היה ניקוטין וטסט (חומר) כי הגוף קיבל חיצונית אז הגיוני מאוד
בכל אופן הקלונקס זה הכדור שעזר לי הכי אבל הכי הרבה בתקופה האחרונה, זמן השפעה תוך 20 דק והוא פועל כמו קסם הרגיע אותי בזמנים הכי קשים שלי, ההתקפי חרדה שלי בהתחלה היו כלכך קשיםש אפילו להתקלח במים חמים לא הצלחתי. אני אנסה לבדוק על הכדור הזה, בנוסף השתמשתע גם בקלאמנרבין אבל סליחה על הביטוי, חרא של כדור, לוקח לו שעה להשפיע ושוה זה המון מבחינתי.

יש פה אולי עוד מישהו שיכול לתת לי עצה מה לעשות בזמן שאני מחכה שזה יצא לי מהגוף? תודה

נערך לאחרונה:
וואלה אמן אחי, אז זהו אני מניח שאחרי חודשיים בוחדנון וסוסטנון יוצאים?
שמע אני לא מבין בחומרים האלה יותר מדיי כי לא נגעתי.. אבל בגדול אני מניח שכל התופעות לוואי אמור לצאת עד שבועיים או פחות תלוי באסטר
כמו למשל הייתי כבר טרן בעברי, ברגע שהתחיל להיות קשה מבחינת תופעות לוואי מנטליות, הפסקתי וזה הפסיק אחרי כמה ימים(הייתי על טרן אייס).

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא מבין בחומרים האלה יותר מדיי כי לא נגעתי.. אבל בגדול אני מניח שכל התופעות לוואי אמור לצאת עד שבועיים או פחות תלוי באסטר
כמו למשל הייתי כבר טרן בעברי, ברגע שהתחיל להיות קשה מבחינת תופעות לוואי מנטליות, הפסקתי וזה הפסיק אחרי כמה ימים(הייתי על טרן אייס).
שמע אני לא יודע זה כזה מוזר אתה לקחת חומר פי אלך חזק אומנם אמרת זה טרן קצר אבל עדיין ואיך זה שאני לקחתי בולד וסוס ועדיין אחרי חודשיים יש לי התקפי חרדה מה זה השטויות האלה

ערב טוב אחי היקר, תודה על העזרה שלך. רוצה ללכת לעשות בדיקת ספירת זרע, האם זה יכול להוות תחליף לבדיקה הורמונלית? לדעת אם הציר השתקם דרך הבדיקת זרע? ידוע לך אולי?
תשאל את הפסיכיאטר עליו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית