נק' מוניטין:
0
- 12
- 0
בערך חצי שנה אחרי שהתחלתי להתאמן פעם ראשונה הרגשתי מתיחה מוזרה בpec minor בחזה בצד שמאל בסט אחרון בלחיצת חזה. ברגע שזה קרה לי לא יכולתי להמשיך לעשות תרגילים שדורשים מתיחה מלאה לחזה, ואחרי שבוע המתיחה הזאת נעלמה ויכולתי לאמן את החזה כרגיל. מהפעם הראשונה שזה קרה, כל כמה חודשים באופן רנדומלי המתיחה הזאת קורית באמצע אימון חזה בתרגיל לחיצה ואני לא יכול להמשיך את האימון כרגיל בגלל שאני מרגיש שכככל שאני מותח את החזה כנגד משקל גדול יותר, ככה זה יותר כואב ואני מרגיש שהחזה הולך להיקרע. היום באימון המתיחה הזאת תקפה אותי שוב בתרגיל שני של לחיצה בשיפוע עליון, אבל באופן מפתיע המתיחה לא ממש כאבה לי ברמה שאני לא יכול להמשיך את האימון אז המשכתי את האימון כרגיל למרות ההרגשה המוכרת בחזה. מאז שהייתי באימון ועד עכשיו כשאני נוגע באזור הpec minor בשני הצדדים, אני מרגיש שצד שמאל (הצד הבעייתי) הרבה יותר קשיח בניגוד לצד ימין שמרגיש רך ורגיל. עכשיו כשאני בזמן מנוחה אני לא מרגיש כל כך כאבים, מרגיש קצת תחושה מוזרה ושל אי נוחות.
אני באמת לא יודע למה זה קורה כי אני באמת היום התחממתי לפני התרגילים מעל ומעבר,
אשמח שתגידו לי מה זה בדיוק ולמה זה קורה ואיך אני יכול למנוע את זה בפעמים הבאות.
( יש לציין גם כשזה קורה לי אני מרגיש את התחושה הזאת גם בצד ימין אבל ברמה הרבה הרבה יותר נמוכה ביחס לצד השמאלי)
תודה לעונים❤️
אני באמת לא יודע למה זה קורה כי אני באמת היום התחממתי לפני התרגילים מעל ומעבר,
אשמח שתגידו לי מה זה בדיוק ולמה זה קורה ואיך אני יכול למנוע את זה בפעמים הבאות.
( יש לציין גם כשזה קורה לי אני מרגיש את התחושה הזאת גם בצד ימין אבל ברמה הרבה הרבה יותר נמוכה ביחס לצד השמאלי)
תודה לעונים❤️