הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימני מתיחה

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
העלתי בכמה חודשים האחרונים כמה קילוגרם טובים, אני כרגע באזור ה28-9 אחוז שומן לדעתי.
כתוצאה מהעלייה נוצרו לי סימני מתיחה בגוף, בעיקר ב״צדדים״ והם ממש מכוערים ומגעילים אותי.
קבעתי כבר תור לרופא עור אבל הייתי שמח להתייעץ, יש מה לעשות? אני כרגע מחטב ואני מקווה להגיע למשקל נורמלי ולאזור ה15 אחוז שומן, זה יגרום לסימני המתיחה להיות פחות בולטים? זה ממש גועל נפש הדבר הזה, אני ממש מתבייש בעצמי כתוצאה מזה.

אז מה זהו נתקעתי עם העניין הזה לכל החיים?
זה צלקת , אפשר לעלות במסת שריר ולגרום לזה להישכח 😃) זה מה אחיך היה עושה, ואחרי תהליך ארוך מאוד של עלייה במסת שריר וחיטוב אם זה עדיין היה מפריע לי הייתי חושב על אופציות כירורגיות..

במידה ותרזה ויהיה לך עודפי עור...
יתכן שבניתוח להסרת עודפי עור תסיר את אותם "סימני מתיחה" או לפחות את רובם.
אח יקר באחוז שומן שלו לא חושב שיהיה לו עודפי עור

נערך לאחרונה:
העלתי בכמה חודשים האחרונים כמה קילוגרם טובים, אני כרגע באזור ה28-9 אחוז שומן לדעתי.
כתוצאה מהעלייה נוצרו לי סימני מתיחה בגוף, בעיקר ב״צדדים״ והם ממש מכוערים ומגעילים אותי.
קבעתי כבר תור לרופא עור אבל הייתי שמח להתייעץ, יש מה לעשות? אני כרגע מחטב ואני מקווה להגיע למשקל נורמלי ולאזור ה15 אחוז שומן, זה יגרום לסימני המתיחה להיות פחות בולטים? זה ממש גועל נפש הדבר הזה, אני ממש מתבייש בעצמי כתוצאה מזה.
פעם ראשונה שנתקלתי בזה זה מגיל 14 עד 18 שהגעתי מהר מאוד לגובה 1.83 הסימנים האלה יצאו בגב תחתון.
אחרי זה בעלייה במאסה בצורה טבעית שצברתי משקל עד 113 קילו הסימנים יצעו בחיבור הזה שבין הכתף לחזה. בהתחלה זה לא היה נראה טוב זה היה משנה צבעים אחרי מספר שנים זה עובר טשטוש לבד וזה הופך להיות בצבע של העור ומתי שאתה שזוף לא רואים את זה בכלל כמאט.
אני ממליץ לך כמה דברים ללכת לקנות משחה מיוחדת בסופרפארם שנשים בהריון מורחות על הבטן לפני שהבטן גודלת בשביל שלא יהיה סימני מתיחה. זה ימנע מהם להמשיך לגדול והעור שלך יהיה אלסטי יותר.
* להתחיל חיטוב ולהוריד את האחוזי שומן לאזור -12 אחוז או הכי נמוך שתצליח ומשם תנסה לשמור לא לעבור את ה-16%.
אחרי שתעשה שיזוף במשך שנה אם הסימנים האלה עדין יפריעו לך אז יש רופאים פלסטיקאים שמתעסקים בזה יש להם כל מיני שיטות לטשטש את הדברים האלה וגם להוריד צלקות מהגוף או לדוגמה צלקת גדולה ומכוערת להפוך אותה לקטנה. דבר איתי בפרטי אני יפנה אותך לרופא מומחה בתחום הזה אם אתה רוצה.
*אופציה נוספת בלי רופאים זה קעקועים אפשר לעשות אומנות יפה על כל הקטע הזה מי שאומן בקעקועים יטשטש לך לא רק את זה אפשר לטשטש גם קרעים בשריר מניסיון של הרבה אנשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית