ספירת ירקות בתפריט + שאלה לגבי שקילת בוקר

• פותח/ת השרשור Nimitz
  • פורסם בתאריך

Nimitz

משתמש מתחיל
23
2
נק' מוניטין:
2
23
2
היי. שאלה כללית לגבי ירקות.
אני אישית מחשיב אות7 בתפריט כי גם בהם מן הסתם יש קלוריות, אוכל ואוהב ירקות ולכן לא רואה סיבה שלא לאכול אבל להחשיב (יכול לצאת סביבות ה80 קל בארוחה שזה משהו שהייתי רוצה לפחות לדעת עליו).
להתייחס אליהם בתור פחמימה?
בנוסף שאלה שמאוד מציקה לי- איך אפשר להתייחס למשקל בוקר כשאני בוודאות יודע שאני נפוח ולא מרוקן מאיזה סלט גדול מאוחר בערב? (לוז שגורם לאכול יחסית מאוחר)

תודה 🙏

ירקות כמו מלפפון ירוק/חסה/עלי תרד לא הייתי מחשיב..
ירקות כמו עגבניה /פלפל אדום/גמבה/ברוקולי/בצל הם יותר עשירים בפחמימות וכן הייתי מחשיב אותן במהלך חיטוב
ולגבי הנפיחות אין הרבה מה לעשות... אכילה מרובה של ירקות גורמת לנפיחות , גזים... אז תפליץ חופשי!
ותדאג להישקל בזמנים קבועים.

• פותח/ת השרשור
ירקות כמו עגבניה /פלפל אדום/גמבה/ברוקולי/בצל הם יותר עשירים בפחמימות וכן הייתי מחשיב אותן במהלך חיטוב
ולגבי הנפיחות אין הרבה מה לעשות... אכילה מרובה של ירקות גורמת לנפיחות , גזים... אז תפליץ חופשי!
סבבה. תודה רבה! כרגע מתייחס למשקל פשוט כמשקל שגוי אבל כל יום הוא דומה לאחר. אני יודע ומרגיש על הגוף בוודאות כל יום לא מרוקן ומלא נוזלים אבל מניח שאם זה כל יום אותו הדבר אז אפשר להסתכל מגמתית.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אגב, יש טעם להתייחס לתבלינים? בעיקר אבקת שום, שום גבישי, פפריקה (לא מטוגנת)

יש תבלינים שמוסיפים להם סוכר.. בעיקר תערובות למיניהם..
אבקת שום ופפריקה (לא בשמן) אני לא מחשיב.. גם אורגנו וכורכום וקינמון לא

להתייחס אליהם בתור פחמימה?
סיבים תזונתיים הם תת קבוצה של פחמימות אז כן.
בנוסף שאלה שמאוד מציקה לי- איך אפשר להתייחס למשקל בוקר כשאני בוודאות יודע שאני נפוח ולא מרוקן מאיזה סלט גדול מאוחר בערב? (לוז שגורם לאכול יחסית מאוחר)
ממוצע שקילות שבועי ולקיחת מדדים נוספים מלבד משקל גוף.
אגב, יש טעם להתייחס לתבלינים? בעיקר אבקת שום, שום גבישי, פפריקה (לא מטוגנת)
לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית