הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתבה ב YNET

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394

כשמפציצים בחומרים ובמינונים ומקשיבים ליוסי יד 50, זה מה שקורה..

מוסיף למה שאתה אומר: ולא עוקבים אחרי המדדים. בפרט ובפרט לחץ דם.

מה שקרה לבחור, שיזכה להבריא ולהחלים, זה כתוצאה עקיפה משימוש באנאבולים שהעלו לו את הלחץ דם לממדים אסטרונומים מה שהפעיל לחץ על העורקים והוביל לאן שהוביל אותו היום.

תשמרו על הלחץ דם בגבול התקין לאורך כל השימוש בסייקל !

ולא לשכוח פנל שומנים בדם! (כולסטרול)
להילחם על בדיקות דם תמיד!
מקווה שלא יתחילו אכיפה מוגברת בנושא הזה בגלל הבחור הזה..
בלי קשר למקרה הנל, במכס התחילו לעשות בדיקות יותר קפדניות לתיפסת תרופות עם מרשם.

ברמה הכללית לא חושב שיתחיל אכיפה יותר בררנית בעניין. פעם ב.. המשטרה עושה איזה מעצר או שניים של איזה דילר בשביל הפרסום והרזומה לתקשורת.

בלי קשר למקרה הנל, במכס התחילו לעשות בדיקות יותר קפדניות לתיפסת תרופות עם מרשם.

ברמה הכללית לא חושב שיתחיל אכיפה יותר בררנית בעניין. פעם ב.. המשטרה עושה איזה מעצר או שניים של איזה דילר בשביל הפרסום והרזומה לתקשורת.
ספר לי על זה הזמנה מעל 1000 דולר נעצרה לי בגלל האכיפה.. אמרתי להם זה חומר גלם לחיזוק זקן ושיער הראש 😆

ספר לי על זה הזמנה מעל 1000 דולר נעצרה לי בגלל האכיפה.. אמרתי להם זה חומר גלם לחיזוק זקן ושיער הראש 😆
רופא שעבד במשרד הבריאות אמר לי ששמו עכשיו רוקחים במכס והם סורקים חבילות או לפחות חבילות גדולות מאתרים לא מוכרים.
לא חושב שהם עוברים על הכל כולל הכל כי כל בן אדם שאני מכיר מזמין תוספי תזונה מחול.

הזמנתי מאחד האתרים של דאוס אחרי שהתחילו לעשות את הפרוצדורה הזו וכן הועבר דרך המכס אבל לא עשיתי הזמנה של 1000 דולר 😃

רופא שעבד במשרד הבריאות אמר לי ששמו עכשיו רוקחים במכס והם סורקים חבילות או לפחות חבילות גדולות מאתרים לא מוכרים.
לא חושב שהם עוברים על הכל כולל הכל כי כל בן אדם שאני מכיר מזמין תוספי תזונה מחול.

הזמנתי מאחד האתרים של דאוס אחרי שהתחילו לעשות את הפרוצדורה הזו וכן הועבר דרך המכס אבל לא עשיתי הזמנה של 1000 דולר 😃
אני לא חושב יש,להם דרך לבדוק את החומרים שלנו במקרה ואין הדפס על הבקבקונים לא חושב שישלחו למעבדה לבדיקת חומר זר מה כן אני מבואס על זה לקחו לי ימבה חומר גלם וחומר מוכן ..

לחץ דם כולסטרול אלה הדברים שצריכים להיות ברורים מאליהם בסייקלים שמפוקחים טוב.
לדעתי צריך לדבר יותר על ההשפעות המנטליות של סייקל ועל הנפש שאנשים ידעו יותר לאן הם נכנסים כי בפגיעה כזאת באמת אין דרך חזור.

לדעתי צריך להדגיש איזה בדיקות חייבים לבצע ולעקב במהלך סייקל.
אנשים מפחדים לעשות בדיקות כדי שבקופה לא ידעו שהם לוקחים חומרים כאלה ואחרים.
אני גם הייתי שמח ללכת למרפאה פרטית ודיסקרטית בלי כל מיני שאלות, בתשלום כמובן.

לדעתי צריך להדגיש איזה בדיקות חייבים לבצע ולעקב במהלך סייקל.
אנשים מפחדים לעשות בדיקות כדי שבקופה לא ידעו שהם לוקחים חומרים כאלה ואחרים.
אני גם הייתי שמח ללכת למרפאה פרטית ודיסקרטית בלי כל מיני שאלות, בתשלום כמובן.
יש לך בנעוצים.

לדעתי מבאס בארץ לעשות סייקלים...
בקנדה וארהב יש קליניקות שבתכלס כל אחד יכול לבוא ולהגיד : לא עומד לי/אין לי חשק , יש לי דיכאון , יש לי בעיות שינה...
ישר במקום מקבל מרשם לטסט רפואי.. לא הזבל שמבשלים פה בשטחים.
וגם אותן קלינקות דואגת לך לבדיקות דם... (לא צריך לריב עם הקופות חולים)
קיצר כמו כל דבר פה בארץ.. הכל פה חרא
המדינה הכי יקרה בOECD! 🤬

לדעתי מבאס בארץ לעשות סייקלים...
בקנדה וארהב יש קליניקות שבתכלס כל אחד יכול לבוא ולהגיד : לא עומד לי/אין לי חשק , יש לי דיכאון , יש לי בעיות שינה...
ישר במקום מקבל מרשם לטסט רפואי.. לא הזבל שמבשלים פה בשטחים.
וגם אותן קלינקות דואגת לך לבדיקות דם... (לא צריך לריב עם הקופות חולים)
קיצר כמו כל דבר פה בארץ.. הכל פה חרא
המדינה הכי יקרה בOECD! 🤬
נעבור לאירופה?

אני חושב שיש גם חשיבות,לעשות בדיקות לפני כניסה לעולם החומרים..
למשל אדם שמעשן,רמת המטוקריט גם ככה עלולה להיות גבוה,מה שייגבר עוד יותר עי שימוש בחומרים..

Screenshot_20230903_082844_ .jpg

טוב כנראה עוד חבילה לפח...
ניראה לי באמת מתחילים אכיפה מוגברת על הנושא..

מוסיף למה שאתה אומר: ולא עוקבים אחרי המדדים. בפרט ובפרט לחץ דם.

מה שקרה לבחור, שיזכה להבריא ולהחלים, זה כתוצאה עקיפה משימוש באנאבולים שהעלו לו את הלחץ דם לממדים אסטרונומים מה שהפעיל לחץ על העורקים והוביל לאן שהוביל אותו היום.

תשמרו על הלחץ דם בגבול התקין לאורך כל השימוש בסייקל !
@Stark יכול להיות נחמד אם מישהו מהמנוסים פה ירחיב יותר על מה זה אומר בדיוק ואיך עושים את זה. אני קורא פה בפורום כבר הרבה זמן ואין המון דיבור על הנושא הזה של לחץ דם. בנעוץ של בדיקות דם זה בכלל לא מוזכר.
כל כמה זמן בודקים? יש לכם מכשיר ביתי שאתם משתמשים בו? מה גבול הנורמה ומה עושים כשרואים תוצאה חריגה?
נראה לי שמה שמפחיד בלחץ דם זה שהשינוי יכול גם להיות פתאומי, כך שגם אם תיאורטית הבחור מהכתבה היה בביקורת על זה, הוא היה יכול גם פשוט לפספס את הזמן (אם זו אכן תוצאה של לחץ דם גבוה, שזאת בכל זאת רק השערה).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית