הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות | מתלבט בין המשך חיטוב למעבר למסה

• פותח/ת השרשור RoniR
  • פורסם בתאריך

RoniR

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם , בן 23 מטר 1.78
התחלתי להתאמן בערך לפני שנה וחודשיים במשקל 107 קילו
כיום אני על 83 קילו מרגיש שעדיין הבטן לא ירדה מספיק ואחוז שומן גבוה
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אימוני כוח ואוכל די מסודר אפשר להגיד שראשון עד חמישי אני אוכל באזור ה1000-1500 קלוריות ובשישי שבת מגיע עד 2500 קלוריות .
אני כרגע נמצא במצב שאני לא יודע מה לעשות מפני שאני רוצה לגדול אבל יש עדיין שומן מאמין 18-19 אחיז שומן.
חלק אומרים לי להתחיל לדחוף אוכל וחלק אומרים להמשיך בדיאטה רצחנית בשביל לרדת באחוז שומן.
אשמח להמלצה ולעזרה כי עוד רגע אני מפסיק להתאמן וממש לא בא לי לעשות את זה.
אשמח אפילו לקבל מספר פלאפון של מישהו ולשלוח תמונות וכו׳.

שלום לכולם , בן 23 מטר 1.78
התחלתי להתאמן בערך לפני שנה וחודשיים במשקל 107 קילו
כיום אני על 83 קילו מרגיש שעדיין הבטן לא ירדה מספיק ואחוז שומן גבוה
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אימוני כוח ואוכל די מסודר אפשר להגיד שראשון עד חמישי אני אוכל באזור ה1000-1500 קלוריות ובשישי שבת מגיע עד 2500 קלוריות .
אני כרגע נמצא במצב שאני לא יודע מה לעשות מפני שאני רוצה לגדול אבל יש עדיין שומן מאמין 18-19 אחיז שומן.
חלק אומרים לי להתחיל לדחוף אוכל וחלק אומרים להמשיך בדיאטה רצחנית בשביל לרדת באחוז שומן.
אשמח אפילו לקבל מספר פלאפון של מישהו ולשלוח תמונות וכו׳.
האוכל שאתה אוכל 1,000-1,500 קלוריות יש בו שמן או רטבים? לדוגמא חביתה/תפוח אדמה צלוי/ מיונז/אלף האיים וכ'ו?

יכול להיות שאתה צריך לצאת לנטרלי..
ויכול להיות שבאמת הגיע הזמן לעשות מסה נקייה.. ואז חיטוב.
מה שבטוח הייתי נעזר באנשים שזה התחום שלהם... זה יכול לחסוך לך הרבה זמן ותסכול.

אין הרבה סיכוי שאתה צריך לאכול 1,000-1,500 קלוריות במשקל שלך.
תעשה מה שאתה רוצה, זה הגוף שלך ואם לא מפריע לך האחוז שומן תמשיך לגדול, במידה וכן תתחיל לחטב.
קח איש מקצוע שיעשה לך סדר, רצון יש לך רק צריך להוסיף על זה ידע ואתה תצליח בוודאות.

אתה יכול לשלוח תמונות אליי בהודעה פרטית אם יעזור.

• פותח/ת השרשור
האוכל שאתה אוכל 1,000-1,500 קלוריות יש בו שמן או רטבים? לדוגמא חביתה/תפוח אדמה צלוי/ מיונז/אלף האיים וכ'ו?
אם אני אוכל רטבים זה ממש טיפה קטשופ וגם זה בקושי ואם זה קורה זה הקטשופ הדל קלוריות . שמן אני שם תרסיס שמן זית בחביתה/חזה עוף ממש נגיעה שלא ידבק

• פותח/ת השרשור

תעשה מה שאתה רוצה, זה הגוף שלך ואם לא מפריע לך האחוז שומן תמשיך לגדול, במידה וכן תתחיל לחטב.

קח איש מקצוע שיעשה לך סדר, רצון יש לך רק צריך להוסיף על זה ידע ואתה תצליח בוודאות.

האמת היתי אצל איש מקצוע והפסקתי אחרי שהרזתי מרגיש קצת תקוע… אשמח להעביר לך בווצאפ תמונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית