צריך דעה של החברה המופגזים פה

נחמן בן גאולה

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
קוראים לו אורעד שחר, הוא בן 23 מתאמן כבר 6 שנים ונראה פשוט פסיכי. בוא טוען שהוא לוקח כלום והוא אפילו מתחרה בטבעיים עוד חודש וחצי. לאנשים פה בפורום שמבינים בכל העניין הזה, לדעתכם יש מצב שהוא הגיע לפיזיק הזה באופן טבעי?
אשמח לשמוע את דעתכם

קבצים מצורפים

• 9697FFF8-BD99-4302-A3D9-CD487F75E330.png
    9697FFF8-BD99-4302-A3D9-CD487F75E330.png
    KB 510.2 · צפיות: 508
  • B15ED5B1-3271-40D3-9A73-9BBEC2AC619B.png
    B15ED5B1-3271-40D3-9A73-9BBEC2AC619B.png
    KB 430.6 · צפיות: 302
  • FFFE7F40-8EFB-46BC-9C92-E107D18B4379.png
    FFFE7F40-8EFB-46BC-9C92-E107D18B4379.png
    KB 792 · צפיות: 400
  • E01CB74D-5C5F-4B04-A5D5-88FAF7F7DE20.png
    E01CB74D-5C5F-4B04-A5D5-88FAF7F7DE20.png
    KB 408.2 · צפיות: 230
מה המשקל שלו? ומה הגובה שלו?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אם הוא מתאמן איתך אז אתה ראית אותו לפני אימון ואחרי אימון. בדרך כלל מי שלוקח משהו בסוף האימון יש פאמפ שאין לבן אדם טבעי אם ראית אותו לפני ואחרי ונראה לך שהוא "גדל" בסוף האימון והכתפיים שלו בעיקר אז הוא 100% לא טבעי לגמרה.
שמע במציאות הוא נראה הרבה פחות ורידי הגודל כן אמיתי ולא קשור לזוויות ותאורה.
לגבי הכתפיים הוא לא מאמן אותם בכלל בכלל והם בגודל הזה.
דווקא אני לא ראיתי כזה שינוי כמו שאתה מדבר מבחינת הפאמפ אבל כן אם הייתי צריך להמר לא טבעי.

הוא כרגע 106 קילו 1.93 8 אחוז שומן לפי מה שהוא אומר. לדעתי זה נשמע כמו נתונים של מופגז, מה אתה אומר לדעתך הוא לוקח? ודרך אגב אני יודע שגם אח שלו היה מפתח גוף יחסית מוכר בישראל קוראים לו צח שחר
מכיר את צח שחר כן. הבחור בתמונות לא טבעי. ובגלל שהוא רוצה להתחרות בתחרות של "טבעיים" אסור לו להגיד שהוא משתמש. פוליגרף זה שטויות כל אחד יכול לעבור את זה. לגבי בדיקות דם (גם בתחרויות בחו'ל ברמה הגבוהה וגם בספורט אולימפי. מי שמשאיר מעטפה של מזומן התוצאות בדיקה לחומרים יהיה שלילי. מי שלא ישלם יתפס. יש דברים שלא נתפסים כמו GH ואסטרים קצרים שמורידים 40 יום לפני בדיקות. אתה צריך להבין גם שהבדיקות שיעשו להם פה זה שטויות. זה לא כמו באולימפיאדה .

@OA מה יש לך לומר על זה?
אתה זכית בתחרות פיתוח גוף טבעי, ואני מאמין שאתה טבעי.
לדעתך כמה מתחרים לא טבעיים התחרו לצידך אם בכלל?

אציין, שגם אם הסימום נפוץ כמו באולימפיאדה, זה לא מביך לדון ולחשוף את הרמאים, כי זה מה שזה
תשמע, יש תחומים מסוימים שזה נחמד להתכחש לטבע האמיתי של הדברים.
זה כמו שיש לך מוצרי פיטנס שמבוססים על סוכר. וזה רוב המוצרים המטופשים האלה.

צרכן שטיפה יפעיל את המוח, יבין שזה קשקוש.
גם בספורט מקצועי, יש צורך לתת פסדה, שהציבור הרחב יוכל להזדהות איתו יותר כדי לקנות את המוצר.

אבל העניין הוא שכאן זאת לא רמאות, כי בפועל, כל המתחרים מזריקים.
כלומר הם מתחרים באותם התנאים.

באולימפיאדה זה עוד יותר קיצוני הצורך להסתיר, כיוון שזה מוצר נורא פופולרי, אבל ברור לי שהספורטאים היו שמחים מאוד כולם לצאת מהארון, ולהיות פחות בסטרס מהצורך להסתיר.

אני חושב שאתה, וגם אני, וגם רוב האנשים בליפטינג שהיו כאן, הם פשוט אנשים שיש להם ערכים אחרים בחיים שיותר חשובים להם מהספורט.
אבל להרבה ספורטאים, ובפרט ספורטאי עילית, הערך הכי חשוב בחיים הוא להגיע לביצועים הכי מטורפים שהם יכולים.

לכן בפועל, אתה לא מצליח לכבד או להזדהות עם זה.

אבל תחשוב שיש ערך אמיתי ועצום למה שהאנשים בטופ עושים.
כי לראות סטרונגמן מושך 500 קילו, זה הרבה הרבה יותר מרשים ומעניין ומבדר מלראות אותו מושך 300.

לומר שאנשים שלוקחים חומרים הם רמאים, זה ניתוק מהמציאות. כי ברמות הגבוהות בכל תחום, זאת נורמה בסיסית בדיוק כמו עצם האימון.

זה כמו שתאמר שתחרות עם ציוד היא רמאות, אבל בפועל זאת קטגוריה אחרת.

ועוד דבר, אני חושב שבפועל, זה מתסכל אותך שאתה רואה אנשים מוכשרים פחות ממך, מרימים יותר, אבל פשוט תחשוב שאם היית לוקח חומרים, אז סביר להניח היית מתחרה עם הטופ העולמי.
זה שבחרת דרך אחרת, לא הופך אותם לטובים פחות או מכובדים פחות.

אני חושב שהגיע הזמן שהגישה שלנו כספורטאים תעלה כיתה, ונוכל להפריד ולכבד את שתי הקטגוריות הללו כל אחת בתחומה.
אם אתה רואה מישהו מוזרק מרים כמוך, זה אכן מביך. אבל אם אתה רואה מישהו מוזרק מרים טוטאל של מאות קג יותר ממך באותה קטגוריה, אז זה מה שנקרא, "אתה על סטרואידים".

זה כמו שתאמר שתחרות עם ציוד היא רמאות, אבל בפועל זאת קטגוריה אחרת
זאת בדיוק הנקודה שאתה מפספס. אם מישהו ישתמש בציוד בקטגוריה של ציוד אז לאף אחד לא תהיה בעיה. הבעיה היא כשהוא מחביא את הציוד מתחת לסינגלט והולך לתחרות בלי ציוד. אותו דבר פה, אם מישהו ילך לתחרות בלי בדיקת סימום לאף אחד לא תהיה בעיה עם זה, הבעיה היא כשהולכים לתחרות שמראש מוגדרת לטבעיים ויש אלטרנטיבות למוזרקים.

תשמע, יש תחומים מסוימים שזה נחמד להתכחש לטבע האמיתי של הדברים.
זה כמו שיש לך מוצרי פיטנס שמבוססים על סוכר. וזה רוב המוצרים המטופשים האלה.

צרכן שטיפה יפעיל את המוח, יבין שזה קשקוש.
גם בספורט מקצועי, יש צורך לתת פסדה, שהציבור הרחב יוכל להזדהות איתו יותר כדי לקנות את המוצר.

אבל העניין הוא שכאן זאת לא רמאות, כי בפועל, כל המתחרים מזריקים.
כלומר הם מתחרים באותם התנאים.

באולימפיאדה זה עוד יותר קיצוני הצורך להסתיר, כיוון שזה מוצר נורא פופולרי, אבל ברור לי שהספורטאים היו שמחים מאוד כולם לצאת מהארון, ולהיות פחות בסטרס מהצורך להסתיר.

אני חושב שאתה, וגם אני, וגם רוב האנשים בליפטינג שהיו כאן, הם פשוט אנשים שיש להם ערכים אחרים בחיים שיותר חשובים להם מהספורט.
אבל להרבה ספורטאים, ובפרט ספורטאי עילית, הערך הכי חשוב בחיים הוא להגיע לביצועים הכי מטורפים שהם יכולים.

לכן בפועל, אתה לא מצליח לכבד או להזדהות עם זה.

אבל תחשוב שיש ערך אמיתי ועצום למה שהאנשים בטופ עושים.
כי לראות סטרונגמן מושך 500 קילו, זה הרבה הרבה יותר מרשים ומעניין ומבדר מלראות אותו מושך 300.

לומר שאנשים שלוקחים חומרים הם רמאים, זה ניתוק מהמציאות. כי ברמות הגבוהות בכל תחום, זאת נורמה בסיסית בדיוק כמו עצם האימון.

זה כמו שתאמר שתחרות עם ציוד היא רמאות, אבל בפועל זאת קטגוריה אחרת.

ועוד דבר, אני חושב שבפועל, זה מתסכל אותך שאתה רואה אנשים מוכשרים פחות ממך, מרימים יותר, אבל פשוט תחשוב שאם היית לוקח חומרים, אז סביר להניח היית מתחרה עם הטופ העולמי.
זה שבחרת דרך אחרת, לא הופך אותם לטובים פחות או מכובדים פחות.

אני חושב שהגיע הזמן שהגישה שלנו כספורטאים תעלה כיתה, ונוכל להפריד ולכבד את שתי הקטגוריות הללו כל אחת בתחומה.
אם אתה רואה מישהו מוזרק מרים כמוך, זה אכן מביך. אבל אם אתה רואה מישהו מוזרק מרים טוטאל של מאות קג יותר ממך באותה קטגוריה, אז זה מה שנקרא, "אתה על סטרואידים".
ערבבת שני דברים שלא קשורים לדיון.
1. שלהשתמש בחומרים זה פשוט תחום ספורט שונה, ועם זה אני מסכים, לא על זה הדיון. הדיון הוא על הרמאי שנרשם לתחרות מבוקרת סימום ומשתמש בחומרים נגד החוקים. זה רלוונטי ומעניין לדון על זה ולחשוף אותם אם אפשר.
כמו שהשוואת את העניין למוצרי בריאות, liver king מכר מוצרי בריאות לטענות, ושיווק אותם בעזרת הצגת המראה השרירית שלו, ובמסר לא ישיר נתן תקווה לאנשים להגיע למראה הזה בעזרת המוצרים שלו. למעשה הוא נחשף על שימוש בכמויות פסיכיות של חומרים. זה בדיוק מה שאני טוען, נכון שיש רמאים בתחרויות עם בדיקות, וגם בשיווק מוצרי בריאות, זה לא אומר שאין סיבה לחשוף אותם ולדון בהם. הם רמאים שטוב שיחשפו.
2. השתמשת בערכים שלי בחיים שקודמים למיומנות הספורטיבית בה אני עוסק, שזה אמנם נכון, אבל לא קשור באמת לדיון כאן. כשמדובר בתחום המנטר סימום, מתחרה שמשתמש בחומרים רמאי. וכשיש חשד על מישהו כזה כמו שהפוסט העלה, אפשר לדון בזה, אני לא חושב שצריך לומר "הוא מוזרק, וזכותו לעשות מה שהוא רוצה", כי אין לו את הזכות להשתתף בתחרות טבעית, זו בדיוק המטרה של תחרויות עם בדיקות, גם אם היא כושלת עם מתחרים ספציפיים.

תור משך 501 ק"ג על סטרואידים וציוד סטרונגמן, בספורט שלו הוא עשה משהו מרשים שאפשר להעריך (באופן אישי כאחד שמנותק מסימום וציוד עזר, אני פחות מעריך את זה כי אני פחות מזדהה ועם פחות ידע להעריך, כמו ההערכה שאין לי לגולף). אם פאוורליפטר בארץ בתחרות שמנוטרת סימום ימשוך 400 ק"ג ואחשוד שהוא משתמש בחומרים, אחשוב עליו שהוא רמאי, ועם הערכה לכוח שלו, אבוז לערכים שלו לרמאות את הקהל, ולגנוב ניצחון שלא שלו.

זאת בדיוק הנקודה שאתה מפספס. אם מישהו ישתמש בציוד בקטגוריה של ציוד אז לאף אחד לא תהיה בעיה. הבעיה היא כשהוא מחביא את הציוד מתחת לסינגלט והולך לתחרות בלי ציוד. אותו דבר פה, אם מישהו ילך לתחרות בלי בדיקת סימום לאף אחד לא תהיה בעיה עם זה, הבעיה היא כשהולכים לתחרות שמראש מוגדרת לטבעיים ויש אלטרנטיבות למוזרקים.
לא פספסתי, אמרתי פשוט שהטייטל נועד למשוך קהל, אבל קשה לי להאמין שיש שם אפילו אחד טבעי.
לא לדבר על חוץ לארץ שם בקטגוריות האלה, יש מתחרים שלוקחים כאן אלוף האלופים בכל תחרות כל השנה בכל מקום.

גם אם היא כושלת עם מתחרים ספציפיים.
זו הנקודה בה אני חושב אחרת.
אני מאמין שכל מי שנמצא מתוך התחום כולל מתחרים ומארגנים, יודע שזה בולשיט

ושוב, גם אולימפיאדה זאת רמאות אחת גדולה מאז ומתמיד.
אבל זה נובע מכך שיש נתק בלתי אפשרי, בין הספורטאים שמייצרים את הבידור, והמטרות האישיות שלהם הן מקסימום ביצועים בכל מחיר, לבין הקהל הנאיבי, שחי עם ערכים שאין בהם מסירות נפש כמעט לשום דבר.

אז, אם אני כמארגן תחרות, ממציא איזה מוצר חדש ותופר לו עלה תאנה שיווקי, ובפועל כל מי שהוא חלק מהמוצר, מודע שזה בולשיט, אז אין כאן באמת רמאות של המתחרים.
הרמאות היא כלפי הציבור.
ובתור צופה, אני חושב שבסוף זה מגוחך שאני אנסה לצוד את הספורטאים על שימוש בחומרים, שמייצרים את עצם השואו שאני רואה.

הנקודה שלי היא מהפרספקטיבה של הספורטאים ולא של הקהל, והשאלה היא בעצם מה המתחרים באמת חושבים שקורה.

אם אתם חושבים שחלקם או רובם באמת טבעיים ונאיביים, סבבה. לא נראה לי הגיוני בכלל

נערך לאחרונה:
לא פספסתי, אמרתי פשוט שהטייטל נועד למשוך קהל, אבל קשה לי להאמין שיש שם אפילו אחד טבעי
זה לא הדבר היחיד שאמרת, אמרת גם שזה לא אמור לשנות לאף אחד אם יש שם מוזרקים. ולזה התייחסתי.

לא פספסתי, אמרתי פשוט שהטייטל נועד למשוך קהל, אבל קשה לי להאמין שיש שם אפילו אחד טבעי.
לא לדבר על חוץ לארץ שם בקטגוריות האלה, יש מתחרים שלוקחים כאן אלוף האלופים בכל תחרות כל השנה בכל מקום.

זו הנקודה בה אני חושב אחרת.
אני מאמין שכל מי שנמצא מתוך התחום כולל מתחרים ומארגנים, יודע שזה בולשיט

ושוב, גם אולימפיאדה זאת רמאות אחת גדולה מאז ומתמיד.
אבל זה נובע מכך שיש נתק בלתי אפשרי, בין הספורטאים שמייצרים את הבידור, והמטרות האישיות שלהם הן מקסימום ביצועים בכל מחיר, לבין הקהל הנאיבי, שחי עם ערכים שאין בהם מסירות נפש כמעט לשום דבר.

אז, אם אני כמארגן תחרות, ממציא איזה מוצר חדש ותופר לו עלה תאנה שיווקי, ובפועל כל מי שהוא חלק מהמוצר, מודע שזה בולשיט, אז אין כאן באמת רמאות של המתחרים.
הרמאות היא כלפי הציבור.
ובתור צופה, אני חושב שבסוף זה מגוחך שאני אנסה לצוד את הספורטאים על שימוש בחומרים, שמייצרים את עצם השואו שאני רואה.

הנקודה שלי היא מהפרספקטיבה של הספורטאים ולא של הקהל, והשאלה היא בעצם מה המתחרים באמת חושבים שקורה.

אם אתם חושבים שחלקם או רובם באמת טבעיים ונאיביים, סבבה. לא נראה לי הגיוני בכלל
מנקודת מבט שלי כמתחרה.
אני רוצה להגיע לIPF, ושכמה שיותר מתחרים מוזרקים מהקטגוריה שלי יתפסו כרמאים ויעופו מהאיגוד, אלו שלא יתפסו יהיו המקומות הראשונים, ואני נלחם על המקום החמישי בעולם.
אני מסתכל על הביצועים שלי כטבעי, והסיכוי שלי בכלל לקבל הזמנה לאליפות עולם עם הטוטאל שיש לי, ואחרי ההזמנה, איזה מקום אצליח לקבל כטבעי.
ככל שתרבות הספורט יבוז ויחשוף מוזרקים בתחרויות עם בדיקות, הסיכוי שלי להיות רלוונטי בפלטפורמה עולמית עולה.

עצוב שהתחרות שלי זה לא על המקום הראשון, הלוואי שהיה אינטרס, רצון, תקציב גבוה יותר לחשוף מוזרקים ולתת לי סיכוי גדול יותר להגיע לטופ, אבל עם המציאות כמו שהיא, אני בסך הכל רוצה להשתתף שם.

@OA מה יש לך לומר על זה?
אתה זכית בתחרות פיתוח גוף טבעי, ואני מאמין שאתה טבעי.
לדעתך כמה מתחרים לא טבעיים התחרו לצידך אם בכלל?

אציין, שגם אם הסימום נפוץ כמו באולימפיאדה, זה לא מביך לדון ולחשוף את הרמאים, כי זה מה שזה
לא ראיתי הרבה אנשים שבאמת הייתי בטוח שהם לא טבעיים בתחרויות, בנוסף ניצחתי גם תחרות ללא פיקוח (NABBA) ככה שלא יודע כמה זה משנה המיקום שלי.

אתן את נק' המבט שלי בעניין,
אני לא רואה סיבה שמישהו ירצה לרמות בדיקות בשביל להיות WNBF PRO, בוא... זה לא תחרות שמקבלים בה כרטיס מקצוען של IFBB.
למה שמישהו יתאמץ כל כך הרבה, יעבור פוליגרפים, בדיקות שתן, בדיקות פתע וכל זה בשביל לנצח חבורה של טבעיים?
זה כמו ששחקן מברצלונה ינסה להתפלח למ.ס אשדוד בכדורגל נשים, לא מבין את הרציונל.

בכל מקרה, אני יכול להגיד שגם שיפור שנתי שראיתי על עצמי וגם על מכרים אני בהחלט חושב שהתחום עוד בוסר ושאת המפלצות
האמיתיות שמנצלות את הפוטנציאל הגנטי שלהם אנחנו עוד נראה. כל הילדים בני 16-17 עם מסת שריר פסיכית והבנה גדולה בתחום,
הם הולכים להציב פה רף חדש.

אנשים מסתכלים נטו "נראה טבעי או לא" אבל בוא נשים דברים על דיוקם.
עם הזמן יש שיפור ומה שלפני 10 שנים היה נראה לא טבעי היום כנראה נראה פי כמה יותר, אפשר לראות את זה גם בתחרות של מר אולימפיה,
ככל שהתחום מתפתח והידע ככה אנשים בשנים ה"טובות" שלהם משיגים שיפור יחסי הרבה יותר טוב מפעם.

בכל אופן, עדיין לא נתקלתי במישהו שאני יכול להגיד חד משמעית שהוא לא טבעי אבל כן יש כמה שאני בלבטים לגביהם.
כך או כך זה לא עניין שלי מה שאני רוצה זה להיות הכי טוב שאני יכול ולדוגמא שהתחרתי באליפות העולם בארה"ב לא נתקלתי ביותר מידי חריגים.

אתן את נק' המבט שלי בעניין,
אני לא רואה סיבה שמישהו ירצה לרמות בדיקות בשביל להיות WNBF PRO, בוא... זה לא תחרות שמקבלים בה כרטיס מקצוען של IFBB.
למה שמישהו יתאמץ כל כך הרבה, יעבור פוליגרפים, בדיקות שתן, בדיקות פתע וכל זה בשביל לנצח חבורה של טבעיים?
זה כמו ששחקן מברצלונה ינסה להתפלח למ.ס אשדוד בכדורגל נשים, לא מבין את הרציונל
זאת לא הקבלה מדויקת, כי כדורגל בישראל מראש הוא פחות טוב, אותה תחרות רק רמה נמוכה יותר. לגביי הנשים אם כבר זה יותר מדויק. תחרות טבעית מול תחרות לא טבעית היא לא פחות טובה, היא פשוט שונה. זה יותר כמו פאוורליפטינג עם ציוד מול פאוורליפטינג בלי ציוד מאשר תחרות ברמה עולמית מול תחרות ברמה מקומית באותם תנאים.
למה שמישהו יתאמץ להתחרות בתחרות כזאת?
  1. יצא לי לדבר עם חברה שהולכים להתחרות בשביל לקבל חשיפה ואז ככה להיות ספונסרים ומאמנים עם יותר לקוחות. מתאמן מוזרק שרוצה לקבל עוד לקוחות משתלם לו לספר שהוא טבעי וגם להתחרות מול טבעיים אחרים עם תוצאות של מוזרק.
  2. חבר'ה שפשוט חולים צומי ותהילה ויעשו הכל בשביל זה, אפילו לרמות ולדעת שהצומי והתהילה האלה לא מגיעים להם.

כל הילדים בני 16-17 עם מסת שריר פסיכית והבנה גדולה בתחום,
הם הולכים להציב פה רף חדש.
חד משמעית, יש אצלי ילדים במכון שלא תאמין שהם בתיכון, והם כבר נראים חצי שוורצנגר
אנשים מסתכלים נטו "נראה טבעי או לא" אבל בוא נשים דברים על דיוקם.
עם הזמן יש שיפור ומה שלפני 10 שנים היה נראה לא טבעי היום כנראה נראה פי כמה יותר, אפשר לראות את זה גם בתחרות של מר אולימפיה,
ככל שהתחום מתפתח והידע ככה אנשים בשנים ה"טובות" שלהם משיגים שיפור יחסי הרבה יותר טוב מפעם.
האמת שמשהו שמוזר לי ואולי תוכל להאיר לי את הנושא, זה איך רוני קולמן, דוריאן יאטס וג'יי קאטלר נראים הרבה יותר גדולים מכריס במסטד ופיל הית לדוגמא. נראה שהייתה תקופה של מפלצות והרמה רק ירדה, מה שנוגד את ההיגיון.

1. יצא לי לדבר עם חברה שהולכים להתחרות בשביל לקבל חשיפה ואז ככה להיות ספונסרים ומאמנים עם יותר לקוחות. מתאמן מוזרק שרוצה לקבל עוד לקוחות משתלם לו לספר שהוא טבעי וגם להתחרות מול טבעיים אחרים עם תוצאות של מוזרק.
סמוך עליי שהחשיפה בפיתוח גוף טבעי שואפת ל0, מניסיון.
  1. חבר'ה שפשוט חולים צומי ותהילה ויעשו הכל בשביל זה, אפילו לרמות ולדעת שהצומי והתהילה האלה לא מגיעים להם.
שוב, עדיין לא ראיתי משהו חריג ברמה שאני אומר הוא 100% לא טבעי.
האמת שמשהו שמוזר לי ואולי תוכל להאיר לי את הנושא, זה איך רוני קולמן, דוריאן יאטס וג'יי קאטלר נראים הרבה יותר גדולים מכריס במסטד ופיל הית לדוגמא. נראה שהייתה תקופה של מפלצות והרמה רק ירדה, מה שנוגד את ההיגיון.
אני חושב שפשוט עם השנים הסטנדרטים השתנו,
כריס באמסטד מתחרה בקלאסיק פיזיק, אין לו יותר מידי קשר לקטגוריה של בילדינג.
בסופו של דבר עם השנים אתה תראה שמה שמחפשים משתנה, אתה תראה המון קטגוריות שעברו פשוט שינוי מטורף מבחינת
מה שהיה נהוג להציג פעם לעומת מה שהשופטים מחפשים היום.
הרבה ממה שמחפשים זה גודל אבל יש עוד די הרבה אלמנטים שיכולים להשפיע על החלטת השופטים.

אני חושב שפשוט עם השנים הסטנדרטים השתנו,
כריס באמסטד מתחרה בקלאסיק פיזיק, אין לו יותר מידי קשר לקטגוריה של בילדינג.
בסופו של דבר עם השנים אתה תראה שמה שמחפשים משתנה, אתה תראה המון קטגוריות שעברו פשוט שינוי מטורף מבחינת
מה שהיה נהוג להציג פעם לעומת מה שהשופטים מחפשים היום.
הרבה ממה שמחפשים זה גודל אבל יש עוד די הרבה אלמנטים שיכולים להשפיע על החלטת השופטים.
תודה, החכמתי

זה כמו ששחקן מברצלונה ינסה להתפלח למ.ס אשדוד בכדורגל נשים, לא מבין את הרציונל.
אני מבין את העקרון שלך, אתה לא חושב שיש מוזרקים בתחרויות הטבעיות בארץ של פיתוח גוף. אני לא מכיר את התחום של פיתוח גוף שיהיה לי חשד שמישהו שם מוזרק באמת, רק שבפאוורליפטינג אני רואה תמונה אחרת, אנשים שטוענים שהם טבעיים ומתחרים בתחרויות עם בדיקות, אבל הם מוזרקים.

אני גם חושב שאתה אדם הגון וישר, ואתה לא מצליח להבין את הראש של הרמאי בתחרות. בתחרות האחרונה של ירושלים של ברזל, עשינו פוליגרף לבחור שיצא שקרן, ועם משקלים לא מי יודע מה כבדים, הודה בבדיקת פוליגרף שהשתמש בחומרים.
אני לא מבין למה שיקח סיכון עם בנץ' 150 ק"ג בסך הכל, אבל יש אנשים שפחות מרשימים מספורטאים טבעיים אפילו, ומרמאים משום מה. אולי זה חינוך לא טוב, גישה פסיכולוגית לא טובה, או פשוט חוסר אינטליגנציה והבנת הסיכויים להיתפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית