הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חסר מוטיבציה להמשיך - ואימוני בטן

maoraver

משתמש מתחיל
104
3
נק' מוניטין:
6
104
3
שלום לכולם,
אתחיל בלהזהיר שזה הולך להיות קצת ארוך, אנסה לקצר כמה שאפשר.
מפברואר התחלתי להתאמן במטרה להעלות מסת שריר(שחיף), עברתי 2 מאמנים(אחד אונליין, אחד פרונטלי).
התחלתי 75 קילו, הגעתי בשיא ל90 קילו, הבעיה שהכל הלך לבטן.
התייאשתי, הפסקתי לאכול בכמויות, ירדתי ל82 קילו.
אני ממשיך להתאמן, בין 3 ל4 פעמים בשבוע, עושה AB (גב, יד קדמית, רגליים / חזה, כתפיים, יד אחורית), כשבערך 3 תרגילים לכל שריר גדול ו2 לקטנים.
בסוף כל אימון מסיים עם בטן ומדי פעם משלב גם ריצה של בין 5 ל15 דקות, תלוי מצב רוח.

באימונים אני מנסה לשלב משקל גבוה ומספר חזרות מועט יחסית, בין 3 ל4 סטים. לדוגמה, יד קדמית 15 קילו 6 חזרות וכד'.
פה חשוב לי לציין שאני בסוף אימון כן מרגיש מותש, אבל אחרי שעה כבר לא מרגיש כלום. לא קם תפוס, שום דבר.
הבעיה שלי שאני לא מצליח להגדיל את מסת השריר.
ונכון, יודע שזה כנראה קשור לתזונה אבל מבחינת חלבון אני בטוח שאני צורך את הכמות המספקת.

אני באתי לכאן לבקש את עצתכם.
דבר ראשון, איפה אני טועה בכך שחצי שנה והשריר לא גדל? ובוודאות לא גדל, אני מודד עם סרט.
דבר שני, לגבי הבטן, אני חייב להוריד את הבטן שצמחה לי בתקופה הזו כי אני מתחתן בקרוב, ולא מוכן להיראות ככה.
עושה אימון בטן שמצאתי בגוגל (8 דקות אימון, מרגיש שהוא די אינטנסיבי לי) ומדי פעם גם ריצות. לא אוכל מתוקים, כן שותה חלבון(כמו גו אייס קפה וכאלה), וגם בצקים בקושי אוכל.
אשמח לעזרתכם!!!

נערך לאחרונה:
אפשר לכתוב כאן מגילה על כל הדברים שאתה עשית לא נכון עד כה ועל המיתוסים\דברים לא נכונים שהסתמכת עליהם
השורה התחתונה, קח מאמן טוב. יש כאן בפורום את @OA @StrongEnough ואת היעוץ האישי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר לכתוב כאן מגילה על כל הדברים שאתה עשית לא נכון עד כה ועל המיתוסים\דברים לא נכונים שהסתמכת עליהם
השורה התחתונה, קח מאמן טוב. יש כאן בפורום את @OA @StrongEnough ואת היעוץ האישי.
כבר נכוויתי מאימון אונליין, אני גם קצר כספית בגלל כל המתרחש(חתונה כמו שאמרתי).
קשה לי כבר לסמוך על כל הדברים האלה, מה גם שאני כבר פחות בקטע של "להשמין" ולאכול בכמויות כדי לגדול. רוצה לעבוד עם מה שיש כרגע וכמה שאפשר לפתח מזה.
אחי.. אם אתה חושב ש'אימון בטן' יוריד לך את הבטן... אז לא... 😉
יודע שלא, בגלל זה באתי לשאול פה.
אבל גם גירעון קלורי זו אופציה רעה עבורי אם אני רוצה להישאר באותו טווח משקל כרגע ולנסות מהקיים להגדיל מסת שריר.

קשה לי כבר לסמוך על כל הדברים האלה, מה גם שאני כבר פחות בקטע של "להשמין" ולאכול בכמויות כדי לגדול. רוצה לעבוד עם מה שיש כרגע וכמה שאפשר לפתח מזה.

אבל גם גירעון קלורי זו אופציה רעה עבורי אם אני רוצה להישאר באותו טווח משקל כרגע ולנסות מהקיים להגדיל מסת שריר.
נפלת את מאמנים גרועים, זה לא כל כך קשה בהתחשב בעובדה שכמותית בתחום הזה יש יותר גרועים מאשר מאמנים טובים.
האופציה השנייה שלך זה ללמוד לבד. האופציה הזו תיקח לך הרבה יותר זמן משמעותית.
הפניתי אותך למאמנים טובים, היעוץ אישי פה באתר גם מצויין

אני לא מבין כל כך את הכוונה שלך לנסות לגדול מהקיים, מוזמן להרחיב על זה יותר.
בשורה התחתונה, תעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע, תבחר לכל שריר 2-3 תרגילים, תעשה את אותם תרגילים כל פעם רק שאתה כל פעם מוסיף סטים/ חזרות. בהתחלה תצליח גם לגדול וגם להוריד את הכרס אבל די מהר תצטרך לבחור אם לעלות במשקל, במסת שריר ובכוח, או לרדת במשקל, במסת שריר ובכוח, שתיהן אופציות טובות תלוי מה יותר מפריע לך, החוסר בשריר או היתר בשומן.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין כל כך את הכוונה שלך לנסות לגדול מהקיים, מוזמן להרחיב על זה יותר.
בשורה התחתונה, תעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע, תבחר לכל שריר 2-3 תרגילים, תעשה את אותם תרגילים כל פעם רק שאתה כל פעם מוסיף סטים/ חזרות. בהתחלה תצליח גם לגדול וגם להוריד את הכרס אבל די מהר תצטרך לבחור אם לעלות במשקל, במסת שריר ובכוח, או לרדת במשקל, במסת שריר ובכוח, שתיהן אופציות טובות תלוי מה יותר מפריע לך, החוסר בשריר או היתר בשומן.
הכוונה היא להישאר במשקל הקיים, לאכול מה שאני אוכל, לשתות מה שאני שותה - ועם כל אלה לעבוד בעצם.
לנסות להגדיל טיפה את הידיים והכתפיים בלי עכשיו לאכול בכמויות.
מה שאתה כתבת בשורה התחתונה זה בדיוק מה שאני עושה, אבל אני לא גודל - וגם הכרס לא יורדת.

הכוונה היא להישאר במשקל הקיים, לאכול מה שאני אוכל, לשתות מה שאני שותה - ועם כל אלה לעבוד בעצם.
לנסות להגדיל טיפה את הידיים והכתפיים בלי עכשיו לאכול בכמויות.
מה שאתה כתבת בשורה התחתונה זה בדיוק מה שאני עושה, אבל אני לא גודל - וגם הכרס לא יורדת.
אתה מוסיף חזרות/ משקל/ רמת קושי בצורה אחרת?
וכמו שאמרתי, זה יעבוד רק בהתחלה, בסופו של דבר תזונה תתפוס חלק חשוב מההתקדמות. להישאר במשקל הקיים ולהתקדם זה קצת סותר באיזשהו שלב.

מפברואר התחלתי להתאמן במטרה להעלות מסת שריר(שחיף), עברתי 2 מאמנים(אחד אונליין, אחד פרונטלי).
התחלתי 75 קילו, הגעתי בשיא ל90 קילו, הבעיה שהכל הלך לבטן.
מסה של 15 ק"ג מנקודת פתיחה של מתאמן מתחיל (עם מעט מסת שריר) זו כבר נקודה בעייתית,
חשוב מאוד לעשות ציר זמן עם מטרות ברורות כדי שתוכל לעשות תהליך מדויק.
בנוסף, כנראה שהתהליך לא היה איכותי (גם באימונים וגם בתזונה) בלשון המעטה אם הכל הלך לבטן.
באימונים אני מנסה לשלב משקל גבוה ומספר חזרות מועט יחסית, בין 3 ל4 סטים. לדוגמה, יד קדמית 15 קילו 6 חזרות וכד'.
פה חשוב לי לציין שאני בסוף אימון כן מרגיש מותש, אבל אחרי שעה כבר לא מרגיש כלום. לא קם תפוס, שום דבר.
הבעיה שלי שאני לא מצליח להגדיל את מסת השריר.
מה הרציונל?
נשמע לי כמו סתם חירטוט שראית אצל מישהו עם בייספס גדול בטיקטוק.
ונכון, יודע שזה כנראה קשור לתזונה אבל מבחינת חלבון אני בטוח שאני צורך את הכמות המספקת.
לא הכל מתחיל ונגמר בחלבון.
דבר ראשון, איפה אני טועה בכך שחצי שנה והשריר לא גדל? ובוודאות לא גדל, אני מודד עם סרט.
כנראה שגם בתזונה וגם באימונים.
עושה אימון בטן שמצאתי בגוגל (8 דקות אימון, מרגיש שהוא די אינטנסיבי לי) ומדי פעם גם ריצות. לא אוכל מתוקים, כן שותה חלבון(כמו גו אייס קפה וכאלה), וגם בצקים בקושי אוכל.
אשמח לעזרתכם!!!
לך לאיש מקצוע, אתה רווי במיתוסים וככה אתה לא תתקדם לשום מקום.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית