הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל להתאמן אחרי הפסקה של שנים, איזה תוספי תזונה כדאי לי?

• פותח/ת השרשור San_H
  • פורסם בתאריך

San_H

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
שלום אני חזרתי להתאמן אחרי הרבה שנים.
אני שמן ורוצה לשרוף שומן ולבנות שריר ביחד.
קניתי whey isolate
2 - creatine
3- bcaa
4- multivitamins
5- omega 3
6- fat burner
7 - אספרטט אבץ ומגנזיום לפני שינה
+ אימונים קשים ואוכל טוב.
מה אתם חושבים על זה? יש מה להוסיף או להחסיר או לתקן?
כל טיפ עוזר.

BCAA ושורף שומן לא יועיל לך בכלום.

מלבד זה הייתי ממליץ לא לקפוץ מאפס למאה ביום אחד, להקפיד על טכניקה לא פחות ממושלמת ולהתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון.
לא לוותר על קרדיו.

תבנה לך תוכנית אימון ופרסם אותה ואתן חוות דעת.

נערך לאחרונה:
נשמע שיש לך הרבה מוטיבציה ואתה בכיוון טוב.
קח בחשבון שהמוטיבציה עלולה לרדת בהמשך. תדאג שיהיה לך כיף באימונים ככל האפשר עם חברים במכון, ומכון יפה ומאובזר, זה עוזר, אבל אל תצפה שתמיד יהיה חשק להתאמן. מוטיבציה זה כמו גלים, עולה ויורד.
הייתי גם ממליץ לקחת מאמן אם אין לך כבר, תוכנית טובה תתרום לך הכי הרבה, יותר מתוספי תזונה גם.

המון הצלחה בדרך שלך.

מהפוסטים האחרונים שלך נראה שאתה מתמקד יותר מדי בתוספי תזונה ומתמקד פחות מדי בדברים החשובים באמת. אף אחד מהתוספים האלה לא יבטיח שתגיע למטרה שלך - להעלות מסת שריר ולרדת באחוזי השומן. בנוסף, חלק מהתוספים שרשמת לא יעילים לכלום (סתם בזבוז כסף).
יש דברים הרבה יותר גבוהים בהיררכייה כמו תוכנית האימונים שלך, התזונה הכללית, שינה. אתה צריך לשים אותם בעדיפות עליונה ולא את התוספים, ולכן אני ממליץ לך לפנות למאמן ולתזונאי.

בהצלחה

במקום להכניס תוספים תכניס מזון.
תוספים זה לאנשים שאין להם זמן והם קצרים בקלוריות.
אתה רק חזרת אחי,
מאוד פשוט, תאכל ירקות, תאכל פירות, זה פי כמה על התוספים שיש בשוק.
תקפיד על חלבון פי 1.5 לק''ג מהמשקל שלך, בהמשך תעלה לעוד.
תדאג מידי פעם לשומן אגוזים/שמנ''ז/דגים/טחינה וכ'ו
תתחיל להתאמן נכון, תעשה הליכות/ריצות.
ותשקיע יותר בטכניקה ובאימונים מאשר בתוספים.
שיהיה המון בהצלחה, ואם צריך עזרה יכול ליצור קשר בפרטי 😃

כפי שציינו חכמים ממני מעליי, הדגש העיקרי שלך צריך להיות על תכנית אימונים ותזונה.
את השינוי שאתה מבקש משיגים אך ורק כאשר תכנית האימונים ותפריט התזונה מתאימים למטרה.
תקשיב לחברים המנוסים כאן.
בהצלחה בדרך!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
BCAA ושורף שומן לא יועיל לך בכלום.

מלבד זה הייתי ממליץ לא לקפוץ מאפס למאה ביום אחד, להקפיד על טכניקה לא פחות ממושלמת ולהתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון.
לא לוותר על קרדיו.

תבנה לך תוכנית אימון ופרסם אותה ואתן חוות דעת.
אני התחלתי להתאמן דרך אפליקציית אימונים עם פאנץ ודמבלים וגם משקל גוף.
כי אני מתחיל אני עושה 10-20 תרגיל ביום 3-4 ימים ואז מנוחה יומיים.
יום ראשון זה 2 תרגילים חזה ו2 וחזה עליון/תחתון, ו3 גב ו 2 יד קדמית.
יום שני 2 כתפיים ו2 אחורית ו2 בטן ו אחד traps ואחד foream ו 2 צוואר
יום שלישי זה גוף תחתון כל השרירים.
רביעי חמישי מנוחה, אני נותן לשרירים את הזמן שלהם לעשות recover כי אני מתחיל אחרי שנים של הפסקה.
ארוחה 30-50 גרם חלבון כל 3.5-6 שעות ושינה 6-9 שעות.
אני עושה חימום קשה לפני כל תרגיל בשריר, עושה 3-6 סיטים עם 12-20 חזרות עד שארגיש את השריר לוהט.
השורף שומן שאני לוקח גם עוזר לבלום תאבון על האוכל ובגלל זה אני לוקח כדורים כאלה, לא שורף שומן חזק, זה קליל.

נשמע שיש לך הרבה מוטיבציה ואתה בכיוון טוב.
קח בחשבון שהמוטיבציה עלולה לרדת בהמשך. תדאג שיהיה לך כיף באימונים ככל האפשר עם חברים במכון, ומכון יפה ומאובזר, זה עוזר, אבל אל תצפה שתמיד יהיה חשק להתאמן. מוטיבציה זה כמו גלים, עולה ויורד.
הייתי גם ממליץ לקחת מאמן אם אין לך כבר, תוכנית טובה תתרום לך הכי הרבה, יותר מתוספי תזונה גם.

המון הצלחה בדרך שלך.
זה לא עניין של מוטבציה, זה עניין של משמעת ואימונים טובים ולהבין ולשמוע לגוף שלי, וסבלנות ולראות תוצאות. 😃

שמע, אתה הולך לשמוע עוד תגובות דומות לזו - אז נסה להיות קשוב ולא מתגונן.
התכנית אימונים שלך, היא לא תכנית.
אתן למומחים לפרט.
ללא ספק חסרה לך הבנה של מה זו תכנית אימונים אפקטיבית. אז או שיעזרו לך כאן, או שתחקור ברשת, או שתתייעץ עם מאמן, או גם וגם וגם.

• פותח/ת השרשור
מה הייתם אומרים על מה שאני עושה? זה bulk, cut or recomp?
אני אוכל רק חלבון איכותי כמו חזה עוף וביצים. אוכל בסביבות 1000-1500 קלוריות ביום.
שותה הרבה מים. לכל שריר יש מנוחה של 72-120 שעות.
אני עם עודף משקל. אני רוצה גם לשרוף שומן וגם לבנות/לחזק את השרירים שהרבה זמן לא עבדו.
שמע, אתה הולך לשמוע עוד תגובות דומות לזו - אז נסה להיות קשוב ולא מתגונן.
התכנית אימונים שלך, היא לא תכנית.
אתן למומחים לפרט.
ללא ספק חסרה לך הבנה של מה זו תכנית אימונים אפקטיבית. אז או שיעזרו לך כאן, או שתחקור ברשת, או שתתייעץ עם מאמן, או גם וגם וגם.
חקרתי קצת ברשת והכי חשוב ראיתי אוכל ואימון טוב ומנוחה לשריר. אני רק מתחיל. וקראתי באנגלית שמתאמן אחרי הפסקה ארוכה יכול לאמן כמה שיותר שרירים, בהתחלה השרירים והגוף מתקדם יותר מהר ופחות עבודה.

אני אוכל רק חלבון איכותי כמו חזה עוף וביצים. אוכל בסביבות 1000-1500 קלוריות ביום.
אני עם עודף משקל. אני רוצה גם לשרוף שומן וגם לבנות/לחזק את השרירים שהרבה זמן לא עבדו.
Bulk, cut, recomp, הם מונחים שתלויים בהכנסה הקלורית שלך. אם תאכל פחות קלוריות משאתה שורף, אתה בcut. אם תאכל יותר קלוריות משאתה שורף, אתה בbulk. ואם אתה אוכל בדיוק כמות קלוריות שאתה שורף, אתה בrecomp.
תלוי במטרה שלך, תחליט איזה עדיף לך.

כל חלבון זה חלבון, גם מעדשים או סויה, אבל נחמד שאתה מקפיד על החלבון, זה סופר חשוב באמת.

אני לא יודע כמה אתה שוקל, אבל כל כך קצת קלוריות נשמע נורא, אתה עלול לאבד המון שריר ולא רק שומן עם ירידה כל כך מהירה במשקל. ועוד יותר, יש סיכוי גדול שתישבר מנטלית מהרעב ותפרוש לגמרי מכל האימונים והתזונה.

המים שאתה שותה, והכמות שינה שלך זה מדהים, תמשיך עם זה, אין ספק שזה יתרום לך המון.

כמו שאמרתי בהתחלה, הגישה המנטלית שלך נשמעת מצוינת, אתה משקיע המון בלהגיע למטרות שלך, אבל בכל הנוגע לתוכנית אימונים ותזונה אתה נשמע אבוד. אני ממש לא רוצה להעליב אותך, אני גם חושב שאתה מדהים שחזרת למשטר אימונים ותזונה, ואתה עושה הרבה דברים נכון, אבל לא פגשתי הרבה אנשים כמוך שכל כך טועים ולא מבינים בתוכנית אימונים ותזונה, אני ממליץ לך בגדר חובה לקחת מאמן ותזונאי מקצועיים, ואם זה יקר לך, תוותר על כל התוספים שאתה לוקח בשביל מאמן ותזונאי.

אשמח להפנות אותך לאנשי מקצוע טובים אם תרצה.

איפה קראת שמתאמן מתחיל שחזר להתאמן ישר קופץ למיניקאט?
אתה יודע בכלל מה המשמעות של מיניקאט? אתה יודע כמה זה הרסני?
מיניקאט מתחילים כשהגוף שלך רגיל לאימונים ונשאר לך להוריד מסת שומן עיקש. ואתה רוצה לתת בוסט רציני לחיטוב.
ולא כשרק חזרת, מיניקאט מרעיב את הגוף ומקשה על השרירים להחלים, אז מה אתה רוצה לחזק בדיוק?

אני באמת מציע ברוח טובה, תחפש מאמן אישי או תזונאי שיכווין אותך, כי גם התזונה וגם האימונים שלך לא אפקטיביים. ואתה פשוט מערבב יותר מידי דברים בתוכנית שהגוף שלך לא יעמוד בעומס הזה.

קודם כל תבין מה ההבדלים ואיך לגשת לכל תהליך.
יש עוד המון חלבון לא פחות איכותי ואין שום סיבה שתתעלל בעצמך כי התועלת אל מול חלבון מגוון שואפת ל0.
הייתי אומר 48-72 שעות יהיה הרבה יותר הגיוני.
אתה צריך להבין מה המטרות שלך לטווח הארוך ולטווח הקצר ועל זה להתאים תהליך.
"לשרוף שומן ולחזק את השרירים" זו לא באמת מטרה.
חקרתי קצת ברשת והכי חשוב ראיתי אוכל ואימון טוב ומנוחה לשריר. אני רק מתחיל. וקראתי באנגלית שמתאמן אחרי הפסקה ארוכה יכול לאמן כמה שיותר שרירים, בהתחלה השרירים והגוף מתקדם יותר מהר ופחות עבודה.
יש הרבה ניואנסים כדי ליצור סביבה אידיאלית לאימונים אבל בגדול - תזונה, אימונים ושינה הם הטופ 3 שלי.
אני התחלתי להתאמן דרך אפליקציית אימונים עם פאנץ ודמבלים וגם משקל גוף.
כי אני מתחיל אני עושה 10-20 תרגיל ביום 3-4 ימים ואז מנוחה יומיים.
יום ראשון זה 2 תרגילים חזה ו2 וחזה עליון/תחתון, ו3 גב ו 2 יד קדמית.
יום שני 2 כתפיים ו2 אחורית ו2 בטן ו אחד traps ואחד foream ו 2 צוואר
יום שלישי זה גוף תחתון כל השרירים.
רביעי חמישי מנוחה, אני נותן לשרירים את הזמן שלהם לעשות recover כי אני מתחיל אחרי שנים של הפסקה.
ארוחה 30-50 גרם חלבון כל 3.5-6 שעות ושינה 6-9 שעות.
אני עושה חימום קשה לפני כל תרגיל בשריר, עושה 3-6 סיטים עם 12-20 חזרות עד שארגיש את השריר לוהט.
השורף שומן שאני לוקח גם עוזר לבלום תאבון על האוכל ובגלל זה אני לוקח כדורים כאלה, לא שורף שומן חזק, זה קליל.
אחרי שקראתי את זה, אתה חייב איש מקצוע או לשבת בחדר סגור ולזקק את המידע שאתה צורך.

בהצלחה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

3- bcaa
4- multivitamins
5- omega 3
6- fat burner
אם אין חוסרים ידועים- לפח.
(על מולטי ויטמין ואומגה אולי עוד אנשים יסתייגו אבל אני עדיין חושב שזה מיותר לרוב המחולט)

נערך לאחרונה:
קניתי whey isolate
אתה יכול להסתפק בחלבון מי גבינה רגיל אם אין לך אי סבילות ללקטוז.
כמו כן, אתה יכול גם לצרוך מספיק חלבון מהמזון ולוותר על אבקות באופן כללי. ניסית?

תוסף יעיל, אבל ממש לא חובה.

מיותר בהנחה שהתזונה שלך מגוונת ושאתה אוכל ירקות.
אם לא - תטפל בנושא הזה קודם ואל תתפה "לכסות" את זה עם מולטיויטמין.

אפשר לוותר.

מיותר לחלוטין וגם עבודה בעיניים. לפח...

מיותר.

כל מה שקנית כאן עלה כסף שכנראה היה יכול לממן לך פגישה עם תזונאי או מאמן, מה שהיה מניב לך יותר תוצאות לדעתי.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית