שלום חברים.
מקווה שיבואו עלינו ימים שקטים יותר, ימים של שמחה אמיתית.
בתוך כל זה אני רוצה להתנצל שאני מתעסק בעניינים מהסוג הזה בימים שכל עם ישראל באבל וצער.
רציתי להתייעץ איתכם לגבי שימוש בפרימו.
לראשונה התחלתי חומרים לפני כשלושה חודשים, אחרי כמעט 20 שנות אימון רצופות.
כשרק נכנסתי לזה לא כל כך הבנתי, ופשוט אמרתי כן לכל מה שהציעו לי. היום אני הרבה יותר חכם כי הניסיון לימד אותי שיש חברות שאסור להתקרב אליהן לא משנה באיזה מחיר ולא משנה כמה האריזה שלהם יפה למראה. כך נפלתי למשל עם חברת נאנו, שאני בטוח או כמעט בטוח שאמנם יש חומר פעיל במה שהם מוכרים אבל החומר שלהם מזוהם מאוד. כמו כן, דאוס - זה לא חומר, זה מים. וכן הלאה.
מכיוון שיש מאות חברות, אז עקומת הלמידה היא לא מהירה, ולכן אני מתייעץ איתכם - למי שכמובן יודע בוודאות מניסיון, אשמח להכוונה.
אני כמובן מעדיף רפואי אמיתי, כמו הטסט של באייר, אבל בפרימו לא ניתן להשיג רפואי, אז ההעדפה (אין חשיבות למחיר בעיניי), היא לחומר שהכי מתקרב באיכותו ובטהרתו לחומר רפואי.
אני מתבלט בין 4 חברות -
1. וורטקס. מגיע בויאל של 100 מ״ל (לא מצרף תמונה כי כולם מכירים את וורטקס).
2. evolve - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף 2 תמונות).
3. hitech - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף 2 תמונות).
4. zphc - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף תמונה אחת).
על איזו חברה אתם ממליצים?
מקווה שיבואו עלינו ימים שקטים יותר, ימים של שמחה אמיתית.
בתוך כל זה אני רוצה להתנצל שאני מתעסק בעניינים מהסוג הזה בימים שכל עם ישראל באבל וצער.
רציתי להתייעץ איתכם לגבי שימוש בפרימו.
לראשונה התחלתי חומרים לפני כשלושה חודשים, אחרי כמעט 20 שנות אימון רצופות.
כשרק נכנסתי לזה לא כל כך הבנתי, ופשוט אמרתי כן לכל מה שהציעו לי. היום אני הרבה יותר חכם כי הניסיון לימד אותי שיש חברות שאסור להתקרב אליהן לא משנה באיזה מחיר ולא משנה כמה האריזה שלהם יפה למראה. כך נפלתי למשל עם חברת נאנו, שאני בטוח או כמעט בטוח שאמנם יש חומר פעיל במה שהם מוכרים אבל החומר שלהם מזוהם מאוד. כמו כן, דאוס - זה לא חומר, זה מים. וכן הלאה.
מכיוון שיש מאות חברות, אז עקומת הלמידה היא לא מהירה, ולכן אני מתייעץ איתכם - למי שכמובן יודע בוודאות מניסיון, אשמח להכוונה.
אני כמובן מעדיף רפואי אמיתי, כמו הטסט של באייר, אבל בפרימו לא ניתן להשיג רפואי, אז ההעדפה (אין חשיבות למחיר בעיניי), היא לחומר שהכי מתקרב באיכותו ובטהרתו לחומר רפואי.
אני מתבלט בין 4 חברות -
1. וורטקס. מגיע בויאל של 100 מ״ל (לא מצרף תמונה כי כולם מכירים את וורטקס).
2. evolve - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף 2 תמונות).
3. hitech - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף 2 תמונות).
4. zphc - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף תמונה אחת).
על איזו חברה אתם ממליצים?