הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרימו

mr.nobo

מושעה
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
שלום חברים.

מקווה שיבואו עלינו ימים שקטים יותר, ימים של שמחה אמיתית.
בתוך כל זה אני רוצה להתנצל שאני מתעסק בעניינים מהסוג הזה בימים שכל עם ישראל באבל וצער.

רציתי להתייעץ איתכם לגבי שימוש בפרימו.
לראשונה התחלתי חומרים לפני כשלושה חודשים, אחרי כמעט 20 שנות אימון רצופות.
כשרק נכנסתי לזה לא כל כך הבנתי, ופשוט אמרתי כן לכל מה שהציעו לי. היום אני הרבה יותר חכם כי הניסיון לימד אותי שיש חברות שאסור להתקרב אליהן לא משנה באיזה מחיר ולא משנה כמה האריזה שלהם יפה למראה. כך נפלתי למשל עם חברת נאנו, שאני בטוח או כמעט בטוח שאמנם יש חומר פעיל במה שהם מוכרים אבל החומר שלהם מזוהם מאוד. כמו כן, דאוס - זה לא חומר, זה מים. וכן הלאה.
מכיוון שיש מאות חברות, אז עקומת הלמידה היא לא מהירה, ולכן אני מתייעץ איתכם - למי שכמובן יודע בוודאות מניסיון, אשמח להכוונה.

אני כמובן מעדיף רפואי אמיתי, כמו הטסט של באייר, אבל בפרימו לא ניתן להשיג רפואי, אז ההעדפה (אין חשיבות למחיר בעיניי), היא לחומר שהכי מתקרב באיכותו ובטהרתו לחומר רפואי.

אני מתבלט בין 4 חברות -

1. וורטקס. מגיע בויאל של 100 מ״ל (לא מצרף תמונה כי כולם מכירים את וורטקס).

2. evolve - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף 2 תמונות).

3. hitech - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף 2 תמונות).

4. zphc - מגיע ב-10 אמפולות של 100 (מצרף תמונה אחת).

על איזו חברה אתם ממליצים?

WhatsApp Image 2023-10-15 at 08.24.00.jpeg
WhatsApp Image 2023-10-15 at 08.24.00 (4).jpeg

WhatsApp Image 2023-10-15 at 08.24.00 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-10-15 at 08.24.00 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-10-15 at 08.24.00 (3).jpeg

אז כנראה שאני לא מבין הרבה...
השתמשתי במסטרון של דאוס ואפילו הדילר אמר לי תחזיר לי את זה, זה חומר שלא שווה כלום..
ֿהדילר בעצמו..
השתמשתי בטסט' אנטט, אנאבר, טורינבול שלהם והכל עובד. יש להם בדיקות צד שלישי וגם אנשים שעשו בדיקות מעבדה לחומרים שלהם והכל יצא תקין עם סטיות בטווח של עד 10%.

יש לי מאסטרון ארוך שלהם שלא השתמשתי וגם כנראה בזמן הקרוב לא אשתמש.

• פותח/ת השרשור
השתמשתי בטסט' אנטט, אנאבר, טורינבול שלהם והכל עובד. יש להם בדיקות צד שלישי וגם אנשים שעשו בדיקות מעבדה לחומרים שלהם והכל יצא תקין עם סטיות בטווח של עד 10%.

יש לי מאסטרון ארוך שלהם שלא השתמשתי וגם כנראה בזמן הקרוב לא אשתמש.
אז כנס לטלגרם לאחת הקבוצות ותראה שהדילרים כותבים הודעות נעוצות לכל מי שקנה מהם דאוס מוזמן להחזיר. הם מודים בעצמם שזה זבל.. לקחו אחריות על כך.

אז כנס לטלגרם לאחת הקבוצות ותראה שהדילרים כותבים הודעות נעוצות לכל מי שקנה מהם דאוס מוזמן להחזיר. הם מודים בעצמם שזה זבל.. לקחו אחריות על כך.
לא הבנתי, אתה משווה בדיקות מעבדה לsay של דילרים ??
אתה מבין שלדילרים יש אינטרס, כן ? הם רוצים שתקנה את מה שיש להם להציע.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, אתה משווה בדיקות מעבדה לsay של דילרים ??
אתה מבין שלדילרים יש אינטרס, כן ? הם רוצים שתקנה את מה שיש להם להציע.
בבקשה חבר, צפה בתמונה.

התמונה לא צולמה (הגנה של טלגרם), מדובר במלאי אדיר של דאוס. הדילר אומר בעצמו - יש לי מלא - בואו קחו - במחירי רצפה - רק שימו לב - זה זבל..

הכל כתוב בפוסט שלו.

בבקשה חבר, צפה בתמונה.

התמונה לא צולמה (הגנה של טלגרם), מדובר במלאי אדיר של דאוס. הדילר אומר בעצמו - יש לי מלא - בואו קחו - במחירי רצפה - רק שימו לב - זה זבל..

הכל כתוב בפוסט שלו.
לא הבנתי מה אתה רוצה... שוב, say של דילר מול בדיקות מעבדה. לא מכיר את אותו דילר ואם יש לו דאוס פגום אז מזה אומר עליו ?
חצי מהפורום השתמש בדאוס דרך אגב...

נב אתה עובר על חוקי הפורום כשאתה מפרסם מחירים.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה רוצה... שוב, say של דילר מול בדיקות מעבדה. לא מכיר את אותו דילר ואם יש לו דאוס פגום אז מזה אומר עליו ?
חצי מהפורום השתמש בדאוס דרך אגב...

נב אתה עובר על חוקי הפורום כשאתה מפרסם מחירים.

אני לא מפרסם מחירים, רק מצלם לך פוסט.
דאוס היא חברה גרועה, ואם אתה לא מסכים אז ביננו בעיה רצינית.
כל טוב חבר.

ורטקס סה"כ חומר דיי טוב , לומר שהוא טוב יותר מדאוס,זנקו לדעתי זאת שטות מנסיון על 2 גרם טרן שבועי
לקחתי 700 אצטט בעברי של טרן של ורטקס לומר שהרגשתי שורטקס זה ואו ממש לא
כן החומר נקי ולא מזוהם מעבר לזה הוא אובררייטד

ורטקס סה"כ חומר דיי טוב , לומר שהוא טוב יותר מדאוס,זנקו לדעתי זאת שטות מנסיון על 2 גרם טרן שבועי
לקחתי 700 אצטט בעברי של טרן של ורטקס לומר שהרגשתי שורטקס זה ואו ממש לא
כן החומר נקי ולא מזוהם מעבר לזה הוא אובררייטד
מניסיון על זנקו לא הרגשתי כלום כשהשתמשתי בטרן שלהם...יושב אצלי חצי ויאל טרן לא טורח להזריק ממנו בכלל

בתור אחד שעשה כמה סייקלים של טרן by וורטקס, הם מספר 1 הפחד שלא תיתמכר להרגשת האלפא כי אני הרגשתי כמו סופר מן, ושלא נדבר על הקטע המיני בשילוב דוסי......הן היו הולכות באלכסון לאחר מכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית