הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי סייקל טסט

magnesium

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי בן 25 מתעסק בפיתוח גוף טבעי תחרותי במשך שנתיים סובל מחוסר ביטחון ובאדי דיסמורפיה ברמה גבוהה. שוקל להתחיל סייקל טסט על מנת לשפר לעצמי את האיכות חיים מבחינת ביטחון עצמי . יודע שזה סובייקטיבי ומודע לתופעות לוואי אבל שאלה למי שלוקח - האם זה משהו שלדעתכם היה שווה את התופעות לוואי והפרוצדורה שכרוכה בכך ? תודה לעונים 🙏

היי בן 25 מתעסק בפיתוח גוף טבעי תחרותי במשך שנתיים סובל מחוסר ביטחון ובאדי דיסמורפיה ברמה גבוהה. שוקל להתחיל סייקל טסט על מנת לשפר לעצמי את האיכות חיים מבחינת ביטחון עצמי . יודע שזה סובייקטיבי ומודע לתופעות לוואי אבל שאלה למי שלוקח - האם זה משהו שלדעתכם היה שווה את התופעות לוואי והפרוצדורה שכרוכה בכך ? תודה לעונים 🙏
לדעתי לא.
חומרים רק מעצימים בעיות כאלה אם הגעת למצב במה אפילו באיגוד הטבעי לדעתי זה לא שווה את זה.

האם זה משהו שלדעתכם היה שווה את התופעות לוואי והפרוצדורה שכרוכה בכך ?
כן.

אבל לאור המצב הנפשי שאתה נמצא בו, הייתי מוותר. זה יכול להחמיר את המצב הנפשי ומשם הדרך להדרדרות בכמות החומרים תלך ותחמיר.

• פותח/ת השרשור
מניסיון.. לא שווה לך לגעת בחומרים.
איפה בא לביטוי החוסר ביטחון?
הרבה פעמים מרגיש שאני עוצר את עצמי מלעשות פעולות מסוימות עקב חוסר ביטחון, למשל לשווק את עצמי כמאמן / יועץ תזונה, להוריד חולצה בים בתקופות שאני פחות חטוב בהן ,בתקופות שאני חטוב בהן אני מרגיש שחיף עם חולצה /סווטשרט ואפילו בחלק מהמקרים זה יישמע מצחיק 😅 מרגיש שמתנהגים אליי כמו לילד אולי בגלל שאני נראה צעיר בפנים /גוף. הרבה מהביטחון שלי נשען על מראה חיצוני. אני חושב שבעקבות רמות גבוהות של טסט + נראות חיצונית אוכל לפתור חלק מהבעיות ולשפר את איכות החיים שלי - השאלה האמיתית היא כמה התוצאה תהיה יותר גבוהה מעכשיו והאם התוצאה שווה באמת את התופעות לוואי במצב הנתון (כשמדובר בטסט סולו). תודה לעונים 🙏

אחי , זה לא בעיה שטסט יכול לסדר.
יש סמים אחרים שיכולים לעזור 😅 אבל לא מטפלים בבעיות של ביטחון עצמי/דימוי גוף עם סמי רחוב או סטרואידים.
חשוב שתדע שסטרואידים עלולים גם לגרום לתגובה פרדוקסלית , להגביר דיכאון , חרדה וכדומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית