הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל תקוע בשבועיים האחרונים-לא מוצא איפה הבעיה

doridor

משתמש מתחיל
24
9
נק' מוניטין:
9
24
9
שלום לכולם
התחלתי חיטוב לפני כחודשיים במשקל התחלתי של 76.5 ולפני כחודש וחצי בערך חזרתי להתאמן
מאז הכל הלך לפי התוכנית ירידה ממוצעת של 700-800 גרם בשבוע
אכילה של 1500 קלוריות ביום
עפי המחשבונים באינטרנט ההוצאה הקלורית שלי היא בסביבת 1700 ביום ללא שום פעולה. אני מגדיר את עצמי כפעיל קל,אמנם לא עובד משרדית אבל יש ימים אני יותר פעיל יש ימים אני כל היום על הרגליים יש פחות.
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע מבלי לפספס אימון בכל התקופה הזאת,בנוסף בשבוע וחצי האחרון השתדלתי להוסיף ״אירובי״ אחרי כל אימון הליכה בהליכון במשך 20-30 חצי שעה שזה איזה 3 קמ בערך.
אני נשקל בשקילות יומיות ומשום מה בשבועיים האחרונים אני לא רואה שום שינוי.

חשוב לציין שאין לי איזה ציט דיי או משהו כזה,משתדל לאכןל הכל כל עוד זה נכנס בערכים(צורך פי 1.7-2 חלבון ליום למשקל גוף) אולי בכל החודשיים וקצת האלה הרשתי לעצמי לאכןל איזה פעם אחת המבורגר פעם אחת שווארמה וזה לא קרה בשבועיים האחרונים.
לא אוכל את כל הרטבים למינהם/לא מטגן בשמן את האוכל משתמש במכשירי נינגה.

אני מצרף בתגובה הבאה את השקילות שלי בחודש אחרון כשהתחלתי ממש לרשום אותם באופן יום יומי ולא רק לעלות ולהסתכל על המשקל. אפשר לראות בבירור את התקיעה,לא הוספתי קלוריות לתפריט לא הורדתי קלוריות,פחות מזה לאכול לא נראה לי הגיוני וגם ככה בחרת בסוג של חיטוב אגרסיבי מבחינת צריכת קלוריות.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

17/9-73.6
18/9-73.6
19/9-72.6
20/9-73.2
21/9-72.4
22/9-73
23/9-72.4
24/9-72.6
25/9-73.1
27/9-72.7
28/7-72.5
29/9-72.2
30/9-72.1
1/10-72.8
2/10-73.4
4/10-72.4
5/10-71.8
6/10-71.7
8/10-70.8
9/10-71.1
10/10-71.2
11/10-70.8
12/10-
13/10-71.8
14/10-71.8
15/10-70.8
16/10-71
17/10-70.7
18/10-70.7
20/10-70.6
21/10-70.7
22/10-70.9
23/10-70.2
24/10-70.7
25/10-70.2
26/10-70.6
27/10-70.5
28/10-71
29/10-70.6
30/10-70.8

עפי המחשבונים באינטרנט ההוצאה הקלורית שלי היא בסביבת 1700 ביום ללא שום פעולה. אני מגדיר את עצמי כפעיל קל,אמנם לא עובד משרדית אבל יש ימים אני יותר פעיל יש ימים אני כל היום על הרגליים יש פחות.
לדעתי בדקת במחשבונים שלא לוקחים בחשבון את כל הפרמטרים, תחפש מחשבון TDEE בגוגל.
אני נשקל בשקילות יומיות ומשום מה בשבועיים האחרונים אני לא רואה שום שינוי.
עדיף לך לעשות ממוצעים שבועיים ולהשוות בין שבוע לשבוע.
שבועיים זו לא תקיעה לרוב.
חשוב לציין שאין לי איזה ציט דיי או משהו כזה,משתדל לאכןל הכל כל עוד זה נכנס בערכים(צורך פי 1.7-2 חלבון ליום למשקל גוף) אולי בכל החודשיים וקצת האלה הרשתי לעצמי לאכןל איזה פעם אחת המבורגר פעם אחת שווארמה וזה לא קרה בשבועיים האחרונים.
לא אוכל את כל הרטבים למינהם/לא מטגן בשמן את האוכל משתמש במכשירי נינגה.
כל עוד אתה לא מדויק ב100% אל תצפה לדיוק של 100% בשקילות.
בגדול, כמה שתיתן זה כמה שתקבל.
גם בימים שאוכלים בחוץ אפשר לשער באופן די סביר את הקלוריות.
אני מצרף בתגובה הבאה את השקילות שלי בחודש אחרון כשהתחלתי ממש לרשום אותם באופן יום יומי ולא רק לעלות ולהסתכל על המשקל. אפשר לראות בבירור את התקיעה,לא הוספתי קלוריות לתפריט לא הורדתי קלוריות,פחות מזה לאכול לא נראה לי הגיוני וגם ככה בחרת בסוג של חיטוב אגרסיבי מבחינת צריכת קלוריות.
סביר להניח שעם הזמן תידרש לעשות התאמות למאזן הקלורי שלך.

• פותח/ת השרשור
לדעתי בדקת במחשבונים שלא לוקחים בחשבון את כל הפרמטרים, תחפש מחשבון TDEE בגוגל.
חיפשתי עשיתי יוצא בסביבות ה2300-2400
מה שכן בעקבות המצב ושינוי שגרה קצת אני פחות מסתמך על זה אלא מעדיף לקחת את המאזן הנייטרלי שהוא בין 1650-1700 לפי המחשבונים ועל זה להכפיל ב1.2 כי אני עוד קצת זז,מתאמן 3 פעמים בשבוע,משתדל ללכת הרבה צעדים ופעם בשבוע הליכה של 30 דק בחדר כושר. חושב על לעשות בלי קשר לכל הליכות במסגרת היום יום אחרי כל אימון עוד 45 דק הליכה
עדיף לך לעשות ממוצעים שבועיים ולהשוות בין שבוע לשבוע.
שבועיים זו לא תקיעה לרוב.
כל עוד שבועיים סה לא תקיעה אני רגוע
כל עוד אתה לא מדויק ב100% אל תצפה לדיוק של 100% בשקילות.
בגדול, כמה שתיתן זה כמה שתקבל.
גם בימים שאוכלים בחוץ אפשר לשער באופן די סביר את הקלוריות.

סביר להניח שעם הזמן תידרש לעשות התאמות למאזן הקלורי שלך.
בעקרון אני מדויק,לא אוכל שטויות בכלל ואם כן זה קרה בחודשיים וחצי של שמירה על תזונה נכונה אולי פעמיים ככה שזה לא מה שמפריע
אוכל הכל מהכל בין אם זה
גבינות,בשר,עוף,פחממות למינהם,ירקות שיכנסו בערכים ובצריכת קלוריות היומית.

בנוגע להתאמה של הקלוריות,מאיזו בחינה? לשרוף יותר או להוריד מהתזונה? 1500 קלוריות ביום זה לא כבר הרף התחתון? מעבר לזה?

אני מציין שאני רואה שינוי ומרגיש את השינוי
פשוט חסרים לי העוד 2-3 קילו למטה כדי להתחיל מסה
אז אני רוצה לתת את הפוש הזה לא על חשבון לאבד שריר קיים פשוט שהירידה תמשך

תודה רבה על המענה

חיפשתי עשיתי יוצא בסביבות ה2300-2400
מה שכן בעקבות המצב ושינוי שגרה קצת אני פחות מסתמך על זה אלא מעדיף לקחת את המאזן הנייטרלי שהוא בין 1650-1700 לפי המחשבונים ועל זה להכפיל ב1.2 כי אני עוד קצת זז,מתאמן 3 פעמים בשבוע,משתדל ללכת הרבה צעדים ופעם בשבוע הליכה של 30 דק בחדר כושר. חושב על לעשות בלי קשר לכל הליכות במסגרת היום יום אחרי כל אימון עוד 45 דק הליכה
אני עדיין חושב ש1,500 זה מעט מידי בשבילך ויש לך איפשהו טעות בחישוב אבל בשביל זה נצטרך להיכנס לרזולוציות של התפריט שלך.
כל עוד שבועיים סה לא תקיעה אני רגוע
לא בטוח שזו תקיעה
בעקרון אני מדויק,לא אוכל שטויות בכלל ואם כן זה קרה בחודשיים וחצי של שמירה על תזונה נכונה אולי פעמיים ככה שזה לא מה שמפריע
אוכל הכל מהכל בין אם זה
גבינות,בשר,עוף,פחממות למינהם,ירקות שיכנסו בערכים ובצריכת קלוריות היומית.
אם היית מדויק על 1,500 קל' אני מאמין שהיית יורד כמו שעון ואפילו בקצב מהיר מידי.
אבל זו רק דעתי.
בנוגע להתאמה של הקלוריות,מאיזו בחינה? לשרוף יותר או להוריד מהתזונה? 1500 קלוריות ביום זה לא כבר הרף התחתון? מעבר לזה?
זה לא משנה גם טיפול בהכנסה וגם טיפול בהוצאה יעשה את העבודה.
1,500 קל' זה לגמרי מעט מידי וכמו שאמרתי קודם- לדעתי יש לך טעות במדידות.
אני מציין שאני רואה שינוי ומרגיש את השינוי
פשוט חסרים לי העוד 2-3 קילו למטה כדי להתחיל מסה
אז אני רוצה לתת את הפוש הזה לא על חשבון לאבד שריר קיים פשוט שהירידה תמשך
אתה ורק אתה יודע מה המטרה שלך, אם היא ריאלית ואם אפשר להשיג אותה.
אנחנו בסך הכל מאחורי מסך מחשב ולא מכירים אותך ספציפית, אין שום סיבה שלא תצליח לרדת עוד 2-3 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
אני עדיין חושב ש1,500 זה מעט מידי בשבילך ויש לך איפשהו טעות בחישוב אבל בשביל זה נצטרך להיכנס לרזולוציות של התפריט שלך.

לא בטוח שזו תקיעה

אם היית מדויק על 1,500 קל' אני מאמין שהיית יורד כמו שעון ואפילו בקצב מהיר מידי.
אבל זו רק דעתי.

זה לא משנה גם טיפול בהכנסה וגם טיפול בהוצאה יעשה את העבודה.
1,500 קל' זה לגמרי מעט מידי וכמו שאמרתי קודם- לדעתי יש לך טעות במדידות.

אתה ורק אתה יודע מה המטרה שלך, אם היא ריאלית ואם אפשר להשיג אותה.
אנחנו בסך הכל מאחורי מסך מחשב ולא מכירים אותך ספציפית, אין שום סיבה שלא תצליח לרדת עוד 2-3 ק"ג.
המטרה ריאלית לחלוטין.
אני אגיד לך מה אני עובד עם אפליקצייה. הערכים רשומים היום על כל דבר. כל דבר שנכנס לפה נשקל לא בקטע של קיצוניות אלא בקטע של בקרה. הדבר היחידי שיכול להיות אולי זה לשקול עוף/דגים אחרי בישול אבל גם שם אני לוקח ערכים של אחרי בישול ולא לפני,אז אולי הבעיה היא קצת שם. כן הרגשתי את הירידה מהבטן עצמה עד לשאר הגוף פשוט חסר החלק האחרון כדי לסיים עם החיטוב בגלל זה לא היה לי הגיוני שהמשקל זז אותו הדבר למעלה למטה ברגע שהגעתי לאזור ה70-71 כי עד לשם הרגשתי שאני יורד כמו שעון,התחלתי במשקל של 77 אני מאמין עם הרבה נוזלים אבל בחודשיים וחצי הגעתי לסביבות ה70-71
בכל אופן אעדכן בהמשך מה קורה
תודה רבה על המענה

תראה מה קורה עוד שבוע ואם עדיין אין ירידה אז תפחית בקלוריות. שקילה של כל מזון לא מבטיחה שאתה מודע לכל הקלוריות שאתה מכניס לפה. יכול להיות שאתה אוכל קלוריות סמויות מבלי לשים לב - רטבים או שמן או אוכל נשנושים במהלך היום שאתה לא מתייחס אליהם. אולי גם צורת ההכנסה של האוכל מוסיפה לך קלוריות שאתה לא מודע אליהם.

לא רשמת מה קורה בסופי שבוע. יכול להיות ששם הבעיה ואתה אוכל כמויות של קלוריות שמקזזות לך את כל הגירעון הקלורי של השבוע

בכל אופן, מאוד סביר להניח ש-1,500 קל' אתה לא אוכל, כי אם זה היה המצב הייתה אמור לרדת במשקל בקצב די מהיר אפילו.

• פותח/ת השרשור
תראה מה קורה עוד שבוע ואם עדיין אין ירידה אז תפחית בקלוריות. שקילה של כל מזון לא מבטיחה שאתה מודע לכל הקלוריות שאתה מכניס לפה. יכול להיות שאתה אוכל קלוריות סמויות מבלי לשים לב - רטבים או שמן או אוכל נשנושים במהלך היום שאתה לא מתייחס אליהם. אולי גם צורת ההכנסה של האוכל מוסיפה לך קלוריות שאתה לא מודע אליהם.

לא רשמת מה קורה בסופי שבוע. יכול להיות ששם הבעיה ואתה אוכל כמויות של קלוריות שמקזזות לך את כל הגירעון הקלורי של השבוע

בכל אופן, מאוד סביר להניח ש-1,500 קל' אתה לא אוכל, כי אם זה היה המצב הייתה אמור לרדת במשקל בקצב די מהיר אפילו.
אז זהו שגם בסופש בארוחות שישי הכל שקול לא נופל בסלטים לא חוטא בלחם כלום. הדבר היחידי שאני יכןל לחשוב עליו זה אולי החישוב של עוף ודברים כאלה אחרי בישול. רטבים הורדתי לגמרי,אין שתייה מתוקה,אין חטיפים,אין שוקולדים כלום.
נמשיך עוד שבוע ונראה איפה זה מתקדם
תןדה רבה על התגובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית