הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בנוגע לאימונים

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
שלום חברים.
בעקבות המלחמה אני משרת ביחידה צבאית, כרגע לא מתאפשר כל כך להתאמן בחדר כושר, יוצא לי בין 1-2 אימונים בשבוע וגם זה לפעמים בלחץ, בעקבות המשימות הרבות ושעות עמוסות, לציין שאני מתאמן תקופה ארוכה בתוכנית מסויימת שאני מרוצה ממנה, היום לאחר כמעט שבוע ללא אימון ביצעתי אימון בחדר כושר כאשר המשקלי עבודה מאוד כבדים ומעייפים אותי, לצורך העניין אני מרים 100 קילו בבנץ 10 חזרות 5 סטים , כמעט ולא הצלחתי לסיים היה לי ממש קשה איך אפשר לשמר את הכוח והמסת שריר כמה שניתן בתקופה הזאת ?
לציין שהאוכל גם לא הכי מסודר תנאי שטח.
בנוסף אציין שהייתי תקופת חיטוב עד המלחמה הורדתי בערך 5 קילו

נתונים:
גיל 28
משקל: 90
גובה 1.77

אם זה מעניין וצריך אז התוכנית שלי היא כזאת:
📌אימון A:
בנץ פרס מוט 10X5
מתח רחב 8X3
פולי תחתון משיכה 10X3
הרחקת כתפיים משקולות יד 10X3
פטישים משקולות 10X3
פשיטת מרפק חבל 8X4

📌אימון B:
בנץ פרס מוט 10X5
חתירה מוט 8X3
דדליפט 6X1
לחיצת כתפיים מוט 8X3
כפיפות מרפקים מוט דאבליו 8X4
פשיטת מרפק חבל 10X3

כמעט ולא הצלחתי לסיים היה לי ממש קשה איך אפשר לשמר את הכוח והמסת שריר כמה שניתן בתקופה הזאת ?
לא לעשות כל כך הרבה סטים לתרגילים המורכבים. 3 סטים זה דיי ויותר ו-5 סטים גורמים למה שאתה מרגיש כיום. זה שתעשה יותר סטים, לא תקבל יותר תמורה.

צריך יחסית מעט מאוד כדי לשמר מסת שריר (להעלות זה סיפור אחר). אתה יכול להסתפק ב-2 אימונים בשבוע, של כל הגוף, לערך 15–20 סטים סה"כ לאימון ונגמר העניין. תוריד סטים מהתרגילים המבודדים גם, אין היגיון לעשות יותר סטים לשרירים קטנים כמו ידיים.

• פותח/ת השרשור
לא לעשות כל כך הרבה סטים לתרגילים המורכבים. 3 סטים זה דיי ויותר ו-5 סטים גורמים למה שאתה מרגיש כיום. זה שתעשה יותר סטים, לא תקבל יותר תמורה.

צריך יחסית מעט מאוד כדי לשמר מסת שריר (להעלות זה סיפור אחר). אתה יכול להסתפק ב-2 אימונים בשבוע, של כל הגוף, לערך 15–20 סטים סה"כ לאימון ונגמר העניין. תוריד סטים מהתרגילים המבודדים גם, אין היגיון לעשות יותר סטים לשרירים קטנים כמו ידיים.

ראשית תודה רבה על המענה, ושמתי לב שלא רשמתי את התרגילים של הרגליים, אני עושה 8X4 תרגיל סקוואט.
והכוונה שלך לרדת בכמות סטים, ולשמור על אותם משקלי עבודה וחזרות שעשיתי עד כה?
זה יעבוד על הגוף לדעתך לשמר מסת שריר ככל שניתן וכוח שצבר עד עכשיו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית