הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקה איזוטוני

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
לאחרונה התחלתי להכין משקה איזוטוני חמוד שיכול לעזור לי לא להיות תשוש באימון ,
אני שם מלח + ויטמינציק עם 2 ליטר מים ,
בגלל שאני אני מתאמן חזק מאוד במכון , מזיע הרבה וגם שותה הרבה ,
הוספה של מלח וסוכר מרגיש לי טוב באמצע אימון .
האם יש איזשהו סיכון בלעשות דבר כזה כל יום? בסך הכל מלח וסוכר
האם יש משהו שאפשר להוסיף שגם יכול לעזור לדעתכם? אולי להוסיף קצת מגנזיום / ויטמינים למשקה?
בכל אופן אני חושב שזה עדיף על מים לבד.
תודה ותשמרו על עצמכם .

תלוי כמה מלח אתה מוסיף, אבל לא מאבדים הרבה מלחים באימון כוח, גם אם אתה מזיע "הרבה" ולכן זה מיותר ואין לזה תועלת (גם לא תוספת מגנזיום או כל דבר אחר שתרצה להוסיף באמצע אימון).

אם כבר את מכין שיקויים במכון כושר, כדאי לך אולי פשוט לרכוש pre-workout/קדם אימון שבעצם גם שיקוי חסר תועלת פרט מהקפאין ואולי הקריאטין שיש בתוכו שאותם תוכל לשים לבד במשקה.

הרבה ממה שאתה עושה הוא כנראה פסיכולוגי כי תועלת פיזיולוגית מוכחת על פני השטח אין במרכיבים שאתה מוסיף

• פותח/ת השרשור
תלוי כמה מלח אתה מוסיף, אבל לא מאבדים הרבה מלחים באימון כוח, גם אם אתה מזיע "הרבה" ולכן זה מיותר ואין לזה תועלת (גם לא תוספת מגנזיום או כל דבר אחר שתרצה להוסיף באמצע אימון).

אם כבר את מכין שיקויים במכון כושר, כדאי לך אולי פשוט לרכוש pre-workout/קדם אימון שבעצם גם שיקוי חסר תועלת פרט מהקפאין ואולי הקריאטין שיש בתוכו שאותם תוכל לשים לבד במשקה.

הרבה ממה שאתה עושה הוא כנראה פסיכולוגי כי תועלת פיזיולוגית מוכחת על פני השטח אין במרכיבים שאתה מוסיף
בלי קשר לשיקוי מלח , אני לוקח pre workout וגם קריאטין ,
אבל אם אתה אומר שאין תועלת פיזיולוגית למלח גם אם אני מזיע הרבה , אני לא דואג ואפסיק להכין שיקויים 😃
אולי אשים קצת מה-pre workout בבקבוק , בשביל הטעם ובשביל מעט קפאין תוך כדי האימון . תודה מייק ! העוקבים ההדוקים שלך יודעים שאין על מונסטר לבן

התועלת במלחים/אלקטרוליטים/מינרלים באופן כללי מגיעה כאשר עושים אימונים אירוביים מתמשכים, בד"כ מעל שעה ורבע ברצף וצפונה באופן רציף על דופק בינוני-גבוה – זה לא מה שקורה באימוני כוח.

אבל לויטמינציק יש אפקט משמעותי.. פחמימות זמינות תוך כדי אימון בתכלס
אז כן יש משמעות למה שהוא שותה

אבל לויטמינציק יש אפקט משמעותי.. פחמימות זמינות תוך כדי אימון בתכלס
אז כן יש משמעות למה שהוא שותה
יש לך מאגרי גליקוגן
אתה לא צריך פחמימות זמינות באימון כוח

• פותח/ת השרשור
כמובן שלא צריך כל דבר, אלא האם זה יכול לעזור?
האם זה יכול לעזור לי לשתות יותר - כן
האם זה חיוני להכניס סוכר תוך כדי אימון - כנראה שלא?

יש לך מאגרי גליקוגן
אתה לא צריך פחמימות זמינות באימון כוח
נכון, בהחלט לא צריך, אבל עצם זה שהוא לוקח זה משפר לו את הביצועים (לא אומר שהוא צריך את זה, לדעתי זה לא הכרחי כמו שאמרת)
מה שכן... לפותח השאלה - נראה לי שרע זה ממש לא עושה. נותן קצת טעם וחשק לאימון? נהדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית