הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי שיתוף רופא משפחה

Nitrox

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
היי, מעניין אותי לדעת איך זה אצל אחרים אם אתם משתפים את רופא המשפחה בלקיחת חומרים
אצלי למשל כבר כמה פעמים שעשיתי בדיקות דם ושהיו פרמטרים שיצאו לא תקינים לא שיטפתי כי לא ידעתי איך רופא משפחה מגיב
לסיטואציה כזאת

נערך לאחרונה:
תלוי ברופא שלך. אם הוא מכיר אותך וכו'.

אני פשוט שולח בקשה לבדיקות דם באתר והוא נותן לי. גם אם זה אחרי כמה חודשים. אם הוא לא מאשר, אז עכשיו הוא צריך להתקשר ולשמוע את בלבולי המוח שלך אז מבחינתו הוא פשוט יעדיף להזין במחשב ולשלוח אותך לדרכך.
לרוב לא אמור להיות איכפת לו.. יש לו 1000 מטופלים נוספים עם בקשות הזויות כאלו או אחרות שהוא יעדיף להוציא את האנרגיה שלו עליהם.

ולא, לא סיפרתי. יש כאן עניין ביטוחי ואני לא בטוח אם הרופא משפחה יזין את זה בתיק או לא.

תלוי ברופא שלך. אם הוא מכיר אותך וכו'.

אני פשוט שולח בקשה לבדיקות דם באתר והוא נותן לי. גם אם זה אחרי כמה חודשים. אם הוא לא מאשר, אז עכשיו הוא צריך להתקשר ולשמוע את בלבולי המוח שלך אז מבחינתו הוא פשוט יעדיף להזין במחשב ולשלוח אותך לדרכך.
לרוב לא אמור להיות איכפת לו.. יש לו 1000 מטופלים נוספים עם בקשות הזויות כאלו או אחרות שהוא יעדיף להוציא את האנרגיה שלו עליהם.

ולא, לא סיפרתי. יש כאן עניין ביטוחי ואני לא בטוח אם הרופא משפחה יזין את זה בתיק או לא.
ואם יש נתון לא הגיוני,
הרופא לא שואל מה מו מי?
אני האמת עשיתי בדיקות דם במרפאה פרטית רק כדי שלא ישאלו כל מיני שאלות.

אישית הרופא שלי יודע...תמיד מטיף לי שזה לא בריא שאני פוגע בעצמי וכו אבל נותן לי מה שצריך בסופו של יום לפעמים יותר קל לי להוציא לפעמים הוא עקשן ואני צריך להתעקש יותר חח

איזה נתון לא הגיוני ? טסט גבוה ? תבקש לעשות בדיקה שוב.
נו באמת.
הרופא רואה טסט מחוץ לנורמה בהרבה...
LH I FSH מתחת לנורמה.. יעני מושבתים.
הוא לא טיפש הוא יודע שאתה לוקח טסט ממקור חיצוני... 🤣

זה שהוא שואל ואתה עונה "מה פתאום"??! ... "מי אני?" ומשחק אותה מופתע

תהיה בטוח שהוא כבר רשם בתיק הרפואי שלך "חשד לשימוש בחומרים אקסוגנים"

נו באמת.
הרופא רואה טסט מחוץ לנורמה בהרבה...
LH I FSH מתחת לנורמה.. יעני מושבתים.
הוא לא טיפש הוא יודע שאתה לוקח טסט ממקור חיצוני... 🤣

זה שהוא שואל ואתה עונה "מה פתאום"??! ... "מי אני?" ומשחק אותה מופתע

תהיה בטוח שהוא כבר רשם בתיק הרפואי שלך "חשד לשימוש בחומרים אקסוגנים"
למה שתעשה בדיקה של lh וfsh באמצע סייקל ? יש בזה 0 היגיון. טסט' גם לא ככ הגיוני אם אתה מעוניין לעשות התאמת מינון trt או לבדוק שזה חומר אוטנתי.

כשהיה לי מדד אחד שהיה חריג (ast), הרופא שלח אותי שוב לבדיקה ובבדיקה השנייה יצא תקין ושם זה נגמר.

למה שתעשה בדיקה של lh וfsh באמצע סייקל ? יש בזה 0 היגיון. טסט' גם לא ככ הגיוני אם אתה מעוניין לעשות התאמת מינון trt או לבדוק שזה חומר אוטנתי.

כשהיה לי מדד אחד שהיה חריג (ast), הרופא שלח אותי שוב לבדיקה ובבדיקה השנייה יצא תקין ושם זה נגמר.
בדיוק זה.. לעשות התאמה לקרוז/TRT או לבדוק שהחומר אוטנטי...
הרופא לא ישאל כל מיני שאלות פתאום??

בדיוק זה.. לעשות התאמה לקרוז/TRT או לבדוק שהחומר אוטנטי...
הרופא לא ישאל כל מיני שאלות פתאום??
כשאתה בודק מינוני trt, הטסט' שלך לא אמור להיות פי 4 מהנורמה. ואתה לא אמור לבדוק lh fsh.
אז אם יש חריגה, זה בסדר. מכיר אנשים טבעיים עם רמות טסט' מעל הנורמה.
אני אישית לא בדקתי טסט' בזמן בלאסט.

שני הסנט שלי מי שלא לוקח חומרים, כי זה לא נראה לי קשור כלל לשאלה.

למען בריאותך - רופא המשפחה שלך צריך לדעת כל פרט שעלול להשפיע עליה.
אם אתה נרקומן, שכבת עם זונה ללא קונדום, נוטל סטירואידים - זה לא משנה.

להחביא פרטים כאלה מרופא המשפחה זה לירות לעצמך ברגל.
man up והיו כנים עם ספק הבריאות שלכם.

שני הסנט שלי מי שלא לוקח חומרים, כי זה לא נראה לי קשור כלל לשאלה.

למען בריאותך - רופא המשפחה שלך צריך לדעת כל פרט שעלול להשפיע עליה.
אם אתה נרקומן, שכבת עם זונה ללא קונדום, נוטל סטירואידים - זה לא משנה.

להחביא פרטים כאלה מרופא המשפחה זה לירות לעצמך ברגל.
man up והיו כנים עם ספק הבריאות שלכם.
כי מי שלוקח סטרואידים הוא כמו אחד שהוא נרקומן, יא ליצן אחד.

אנשים מחביאים את הפרטים האלו מהרופא לא כי בגלל הרופא עצמו או מהביקורת שלו אלא מסיבות של ביטוח.

ה"man up" לא יעזור לי ביום שאצטרך את הביטוח.

כי מי שלוקח סטרואידים הוא כמו אחד שהוא נרקומן, יא ליצן אחד.

לא טענתי שמי שלוקח סטרואידים הוא כמו אחד שהוא נרקומן.
אלא ששני אלה דוגמאות לאנשים שעלולים לחשוש לעדכן את הרופא על מצבם.

אנשים מחביאים את הפרטים האלו מהרופא לא כי בגלל הרופא עצמו או מהביקורת שלו אלא מסיבות של ביטוח.

ה"man up" לא יעזור לי ביום שאצטרך את הביטוח.

זכותך להחליט שעלויות הביטוח/השתתפות עצמית שלך חשובות יותר מהבריאות שלך.
לראייתי זו החלטה מטופשת, בלשון המעטה. אבל כל אחד וניהול הסיכונים שלו.

מה גם שכלל לא ברור שבמקרה ואכן יהיה צורך בטיפול רפואי כנגזרת של שימוש בחומרים, לא תשלם את הקנס בכל מקרה.
אדם שמעשן ולא עדכן את הרופא, ומוצא עצמו סובל ממחלת ריאות ומתגלה על דרך בדיקות כי הוא עישן - אי הדיווח לא יפטור אותו בסופו של דבר ממעמד "מעשן" שיוחל עליו באופן רטרואקטיבי על ידי חברת הביטוח.

נערך לאחרונה:
לא טענתי שמי שלוקח סטרואידים הוא כמו אחד שהוא נרקומן.
אלא ששני אלה דוגמאות לאנשים שעלולים לחשוש לעדכן את הרופא על מצבם.
אל תבלבל, האנלוגיות שלך נוטפות אידיאולוגיה. לא אתווכח איתך על זה.

זכותך להחליט שעלויות הביטוח/השתתפות עצמית שלך חשובות יותר מהבריאות שלך.
לראייתי זו החלטה מטופשת, בלשון המעטה. אבל כל אחד וניהול הסיכונים שלו.
אהבתי שאתה כבר קבעת איך ההתנהלות הבריאותית שלי עובדת ומתפקדת.
בוא אגלה לך משהו כי נראה שאתה חושב שאתה מבין במשהו שאין לך מושג בו ואתה ומטיף לאנשים איך להתנהל. רוב המוחלט של הרופאים בארץ, בפרט אנדו ואורולוגים, עם רמת ידע מאוד אבל מאוד נמוכה כשזה מגיע לשימוש בהורמונים אנדרוגנים. אני יודע כי אני יוצא עם רופאה ומכיר גם רופא שהוא בעצמו לוקח אז על אחת כמה וכמה לסמוך על רופא המשפחה שידאג לך אז מצבך מאוד גרוע.
הדבר היחיד שצריך מהקופה זה לשלוף בדיקות דם/צילום איברים וכו' על מנת לבדוק את בריאותינו. חוץ מזה, הם לא צריכים לדעת מעבר מהסיבות שרשמתי למעלה.

אל תבלבל, האנלוגיות שלך נוטפות אידיאולוגיה. לא אתווכח איתך על זה.

אהבתי שאתה כבר קבעת איך ההתנהלות הבריאותית שלי עובדת ומתפקדת.
בוא אגלה לך משהו כי נראה שאתה חושב שאתה מבין במשהו שאין לך מושג בו ואתה ומטיף לאנשים איך להתנהל. רוב המוחלט של הרופאים בארץ, בפרט אנדו ואורולוגים, עם רמת ידע מאוד אבל מאוד נמוכה כשזה מגיע לשימוש בהורמונים אנדרוגנים. אני יודע כי אני יוצא עם רופאה ומכיר גם רופא שהוא בעצמו לוקח אז על אחת כמה וכמה לסמוך על רופא המשפחה שידאג לך אז מצבך מאוד גרוע.
הדבר היחיד שצריך מהקופה זה לשלוף בדיקות דם/צילום איברים וכו' על מנת לבדוק את בריאותינו. חוץ מזה, הם לא צריכים לדעת מעבר מהסיבות שרשמתי למעלה.

אני לא קובע דבר לגבי ההתנהלות הרפואית שלך, או כל אחד אחר כאן.

לא לעדכן את רופא המשפחה בעניין שבאופן מובהק מהווה גורם סיכון בריאותי משמעותי, פועל באופן מובהק נגד האינטרס הרפואי של המטופל.

עלות ביטוח לצד, איכות הרופא האישי שלך לצד, ההתנהלות הפרטנית האישית שלך לצד.
הטענה מעל היא לא עמדה או דעה אישית. זו עובדה יבשה.

עלות ביטוח לצד
לא מדובר בעלות ביטוח חודשית. מדובר בהתנערות הביטוח מתשלום בכל מחלה שתחלה,בטענה שהובלת לכך בעצמך כשהזרקת טסט.

יתרה מזאת, גם התנערות של מקום עבודה במידה וחלית בגלל עבודתך
אולי גם התנערות של משרד הבטחון אם חלית בשירות.

יש דברים שעדיף שלא יהיו מדווחים,כי אחרת אתה תיגרר לשנים ארוכות של משפט עד שאולי תראה שקל

ברגע שהגופים האלו פותחים את התיק שלך,ורואים שהשתמשת במה שהשתמשת, הם יעשו הכל בשביל למחוק את התביעה שלך.

לצורך המחשה, אם אתה אדם שמעשן סיגריה אחת בשבוע כשאתה בבר עם חברים... בתיק הרפואי הרופא מסמן שאתה אדם מעשן.
אז שוב,בהצלחה לראות כספים שמגיעים לך אם תזדקק לזה.

לא מדובר בעלות ביטוח חודשית. מדובר בהתנערות הביטוח מתשלום בכל מחלה שתחלה,בטענה שהובלת לכך בעצמך כשהזרקת טסט.

יתרה מזאת, גם התנערות של מקום עבודה במידה וחלית בגלל עבודתך
אולי גם התנערות של משרד הבטחון אם חלית בשירות.

אני לא סוכן ביטוח, אז בוודאי לא מומחה בתחום.
אבל מנהל את הביטוחים הפרטיים והמוסדיים שלי בעצמי, אז מבין מעט.

אני לא יודע מאיפה הקביעה שלך מעל.
אנשים שותים, מעשנים, צורכים סמים, עושים הרבה בחירות חיים עם השפעות שליליות פוטנציאליות על הבריאות.
חברת הביטוח, בהנחה שאתה כבר מבוטח, אולי תעלה לך (ובצדק) את הפרמייה - אבל שתשלול לך את ביטוח?

אני לא מכיר דבר כזה.
אשמח להבין על מה אתה מתבסס.

אני לא יודע מאיפה הקביעה שלך מעל.
אנשים שותים, מעשנים, צורכים סמים, עושים הרבה בחירות חיים עם השפעות שליליות פוטנציאליות על הבריאות.
ובודדים בוחרים לדווח על כך בתיק הרפואי שלהם.

חברת הביטוח, בהנחה שאתה כבר מבוטח, אולי תעלה לך (ובצדק) את הפרמייה - אבל שתשלול לך את ביטוח?
אתן לך דוגמה:
1. נניח אני מבוטח בביטוח פרטי. לאחר שנתיים התחלתי להשתמש בסטרואידים, ושבוע לאחר השימוש הראשוני שלי אי פעם חטפתי אי ספיקת כליות. אתה חושב שהביטוח ירוץ לשלם לך או שהוא יתנגח איתך שנים בבית המשפט שאתה הפרת את תנאי הפוליסה וגרמת לנזק בעצמך?

2. עזוב ביטוח פרטי, בוא נדבר על ביטוח לאומי ותאונות עבודה.
אם אני כבאי ששואף עשן במשך 17 שנים, וכן לאחרונה אני גם צורך טסטוסטרון באופן עצמאי ללא מרשם. נניח וחליתי בסרטן ריאות.
אתה לא חושב שיפתחו את כל ההיסטוריה הרפואית שלך ויחפשו איך להפיל עליך חלק מהנטל?.

בסוף כנראה שתראה את הכסף, כי יש קשר סיבתי מובהק בין שאיפות עשן של כבאי לבין סרטן ריאות. אבל עד שתגיע לשלב הזה אתה תעבור שנים מייסרות של דיונים והוכחות כי הרי בתיק הרפואי שלך מצויין שאתה מזריק סטרואידים שקנית מהסוחר שלך בשכונת עג'מי.

אתה חושב שתצליח לעמוד איתן על דוכן העדים? כי אני מבטיח לך שאתה תיפול כבר בשאלה הראשונה.
1. האם אי פעם בדקת את החומרים במעבדה? איך אתה יודע בוודאות שזה טסטוסטרון ולא רעל כלשהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית