עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואם יש נתון לא הגיוני,תלוי ברופא שלך. אם הוא מכיר אותך וכו'.
אני פשוט שולח בקשה לבדיקות דם באתר והוא נותן לי. גם אם זה אחרי כמה חודשים. אם הוא לא מאשר, אז עכשיו הוא צריך להתקשר ולשמוע את בלבולי המוח שלך אז מבחינתו הוא פשוט יעדיף להזין במחשב ולשלוח אותך לדרכך.
לרוב לא אמור להיות איכפת לו.. יש לו 1000 מטופלים נוספים עם בקשות הזויות כאלו או אחרות שהוא יעדיף להוציא את האנרגיה שלו עליהם.
ולא, לא סיפרתי. יש כאן עניין ביטוחי ואני לא בטוח אם הרופא משפחה יזין את זה בתיק או לא.
איזה נתון לא הגיוני ? טסט גבוה ? תבקש לעשות בדיקה שוב.הרופא לא שואל מה מו מי?
נו באמת.איזה נתון לא הגיוני ? טסט גבוה ? תבקש לעשות בדיקה שוב.
למה שתעשה בדיקה של lh וfsh באמצע סייקל ? יש בזה 0 היגיון. טסט' גם לא ככ הגיוני אם אתה מעוניין לעשות התאמת מינון trt או לבדוק שזה חומר אוטנתי.נו באמת.
הרופא רואה טסט מחוץ לנורמה בהרבה...
LH I FSH מתחת לנורמה.. יעני מושבתים.
הוא לא טיפש הוא יודע שאתה לוקח טסט ממקור חיצוני... 🤣
זה שהוא שואל ואתה עונה "מה פתאום"??! ... "מי אני?" ומשחק אותה מופתע
תהיה בטוח שהוא כבר רשם בתיק הרפואי שלך "חשד לשימוש בחומרים אקסוגנים"
בדיוק זה.. לעשות התאמה לקרוז/TRT או לבדוק שהחומר אוטנטי...למה שתעשה בדיקה של lh וfsh באמצע סייקל ? יש בזה 0 היגיון. טסט' גם לא ככ הגיוני אם אתה מעוניין לעשות התאמת מינון trt או לבדוק שזה חומר אוטנתי.
כשהיה לי מדד אחד שהיה חריג (ast), הרופא שלח אותי שוב לבדיקה ובבדיקה השנייה יצא תקין ושם זה נגמר.
כשאתה בודק מינוני trt, הטסט' שלך לא אמור להיות פי 4 מהנורמה. ואתה לא אמור לבדוק lh fsh.בדיוק זה.. לעשות התאמה לקרוז/TRT או לבדוק שהחומר אוטנטי...
הרופא לא ישאל כל מיני שאלות פתאום??
כי מי שלוקח סטרואידים הוא כמו אחד שהוא נרקומן, יא ליצן אחד.שני הסנט שלי מי שלא לוקח חומרים, כי זה לא נראה לי קשור כלל לשאלה.
למען בריאותך - רופא המשפחה שלך צריך לדעת כל פרט שעלול להשפיע עליה.
אם אתה נרקומן, שכבת עם זונה ללא קונדום, נוטל סטירואידים - זה לא משנה.
להחביא פרטים כאלה מרופא המשפחה זה לירות לעצמך ברגל.
man up והיו כנים עם ספק הבריאות שלכם.
מחזקאנשים מחביאים את הפרטים האלו מהרופא לא כי בגלל הרופא עצמו או מהביקורת שלו אלא מסיבות של ביטוח.
איך הולך התמחור שם? לפי כמות הפרמטרים שאתה מבקש לבדוק?אני האמת עשיתי בדיקות דם במרפאה פרטית
300 שקל לכל בדיקה ספציפית,יש בדיקות יקרות יותר.מחזק
איך הולך התמחור שם? לפי כמות הפרמטרים שאתה מבקש לבדוק?
כי מי שלוקח סטרואידים הוא כמו אחד שהוא נרקומן, יא ליצן אחד.
אנשים מחביאים את הפרטים האלו מהרופא לא כי בגלל הרופא עצמו או מהביקורת שלו אלא מסיבות של ביטוח.
ה"man up" לא יעזור לי ביום שאצטרך את הביטוח.
אל תבלבל, האנלוגיות שלך נוטפות אידיאולוגיה. לא אתווכח איתך על זה.לא טענתי שמי שלוקח סטרואידים הוא כמו אחד שהוא נרקומן.
אלא ששני אלה דוגמאות לאנשים שעלולים לחשוש לעדכן את הרופא על מצבם.
אהבתי שאתה כבר קבעת איך ההתנהלות הבריאותית שלי עובדת ומתפקדת.זכותך להחליט שעלויות הביטוח/השתתפות עצמית שלך חשובות יותר מהבריאות שלך.
לראייתי זו החלטה מטופשת, בלשון המעטה. אבל כל אחד וניהול הסיכונים שלו.
אל תבלבל, האנלוגיות שלך נוטפות אידיאולוגיה. לא אתווכח איתך על זה.
אהבתי שאתה כבר קבעת איך ההתנהלות הבריאותית שלי עובדת ומתפקדת.
בוא אגלה לך משהו כי נראה שאתה חושב שאתה מבין במשהו שאין לך מושג בו ואתה ומטיף לאנשים איך להתנהל. רוב המוחלט של הרופאים בארץ, בפרט אנדו ואורולוגים, עם רמת ידע מאוד אבל מאוד נמוכה כשזה מגיע לשימוש בהורמונים אנדרוגנים. אני יודע כי אני יוצא עם רופאה ומכיר גם רופא שהוא בעצמו לוקח אז על אחת כמה וכמה לסמוך על רופא המשפחה שידאג לך אז מצבך מאוד גרוע.
הדבר היחיד שצריך מהקופה זה לשלוף בדיקות דם/צילום איברים וכו' על מנת לבדוק את בריאותינו. חוץ מזה, הם לא צריכים לדעת מעבר מהסיבות שרשמתי למעלה.
לא מדובר בעלות ביטוח חודשית. מדובר בהתנערות הביטוח מתשלום בכל מחלה שתחלה,בטענה שהובלת לכך בעצמך כשהזרקת טסט.עלות ביטוח לצד
לא מדובר בעלות ביטוח חודשית. מדובר בהתנערות הביטוח מתשלום בכל מחלה שתחלה,בטענה שהובלת לכך בעצמך כשהזרקת טסט.
יתרה מזאת, גם התנערות של מקום עבודה במידה וחלית בגלל עבודתך
אולי גם התנערות של משרד הבטחון אם חלית בשירות.
ובודדים בוחרים לדווח על כך בתיק הרפואי שלהם.אני לא יודע מאיפה הקביעה שלך מעל.
אנשים שותים, מעשנים, צורכים סמים, עושים הרבה בחירות חיים עם השפעות שליליות פוטנציאליות על הבריאות.
אתן לך דוגמה:חברת הביטוח, בהנחה שאתה כבר מבוטח, אולי תעלה לך (ובצדק) את הפרמייה - אבל שתשלול לך את ביטוח?