עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חד משמעי, זה המהות של הביטוח.אדם שעישן עשרות שנים, ובסופן חלה במחלת ריאות, יקבל את מלוא הסכום הנקוב בביטוח.
הביטוח לא יתנער ממנו. הביטוח יתנער ממי שהצהיר א' ובפועל עשה ב'לא יודע למה אתה חושב שחברת הביטוח "תתנער" ממנו
הביטוח לא יתנער ממנו. הביטוח יתנער ממי שהצהיר א' ובפועל עשה ב'
קודם כל השאלה היא מה הגיע קודם, הביטוח או הדיווח לרופא.אז למה אתה חושב שנכון להסתיר את השימוש בחומרים, על אף הידיעה ששימוש בהם מהווה סיכון בריאותי פוטנציאלי, ושחברת הביטוח עלולה להשמש בהסתרה ככלי לניגוח בעת הצורך?
אני באופן אישי מכיר כבאי פנסיונר שחלה בסרטן ועשו לו את המוות עם הפיצויים כי בתיק הרפואי שלי כתוב "מעשן".
הגופים הכל יעשו הכל כדי לא לשלם לך וינסו להוכיח שהמחלה שלך לא קשורה לעבודה אלא קשורה למה שכתוב בתיק הרפואי שלך - "מעשן"
מתמחה במשרד עורכי דיןושוב - אשמח שתסביר על מה, עובדתית, אתה מסתמך כשאתה טוען שחברת הביטוח, או ביטוח לאומי, יתנערו מחובתם.
אני עשיתי הפרדה ברורה בין הדברים.תביעת פיציים ממקום העבודה על כך שהפציעה או מחלה נגמרה כתוצאה מאותה העבודה, זה עניין אחר לחלוטין.
מנותק מביטח רפואי.
משנה מאוד, ובנוסף לזה יש תקופת אכשרה שבה אתה לא תראה שקל אם יקרה לך משהו. (בדדומה לאכשרה של ביטוח פנסיוני)זה לא משנה ממה נגרמה המחלה שלך. אם אתה מכוסה אתה מכוסה.
כל חברות הביטוח בכל התחומים עובדים על הערכת סיכונים. ברגע שאתה עשית מעשה שפוגע להם בסיכונים, נניח הצהרת בביטוח שאתה לא מעשן,אבל בפועל אתה על פאקט ביום, אתה תעבור במדורי גיהנום עד שאולי איכשהו תקבל כמה פרוטותביטוח לחלוטין לא עובד כך.
מה אתה חושב שיקרה אם יש לך ביטוח מקיף, אבל חברת הביטוח תמצא סרטון שבו רואים אותך שורף לעצמך את הרכב?ביטוח לחלוטין לא עובד כך.
אדגיש שוב,עניינינו - זה שמישהו מעשן, או נוטל סטיארואידים אנבוליים, או שוכב בלי קונדום כל יום עם אשה אחרת, או רוכב במסלולי מוטוקרוס על KTM מפלצת, לא ימנע ממנו שקל אחד ביטוחי אם חס וחלילה יחלה או יפצע.
קודם כל השאלה היא מה הגיע קודם, הביטוח או הדיווח לרופא.
הביטוח יתנער ממי שהצהיר א' ובפועל עשה ב'
שאנחנו מדברים על תאונת עבודה\ביטוח לאומי\נכה צה'ל וכו' הגופים האלו יעשו הכל כדי להוכיח שהם לא אשמים בנזק שנגרם לך, ואתה נפגעת אך ורק מעישון\סטרואידים\טיפוס הרים או כל דבר אחר שמופיע בתיק הרפואי שלך.
כי הנושא הוא לא ביטוח פרטי, הנושא הוא האם כדאי לעדכן את הרופא,מה שבהכרח אומר שזה יופיע בתיק הרפואי.עכשיו אתה קופץ לתביעות פיצויים של תאונת עבודה/מחלות שנגרמו מתעסוקה במקום העבודה.
איך לעזאזל זה קשור לנושא, או לנטילת חומרים??
בוודאי!....כבאי שחשוף כל חייו לעשן, אך גם מעשן בביתו..... יאשימו אותך שחלית בסרטן ריאות בגלל שאתה מעשן בבית ולא בגלל העשן מהשריפות ולכן לא מגיע לך X פיצויים
פה הטעות שלך.ואם התרחשה פציעה שלא קשורה, הלכתם למטבחון והחלקתם על רצפה רטובה ושברתם את הגב, אז אין משמעות לנטילת החומרים בבואכם לתבוע.
לא רק שאתה לא מבין מה אנחנו אומרים לך, אתה גם מפיץ שקר וכזב בשמנו וטוען שהצענו לרמות את הביטוח.מה שאתם מציעים, זו הונאת ביטוח.
עבירה פלילית, שמוזר שמתמחה בעריכת דין לא מבין שבזה מדובר.
זה כאילו דברים נכנסים לך מאוזן אחת ויוצאים מהשניה, זה מדהים בעיניולענינינו - מי שנוטל חומרים, ומוצא עצמו סובל ממחלה שידועה ככזו שייתכן ונגרמה מהשימוש בחומרים, בוודאיי שאין לו עילה לתבוע את מקום העבודה על אותה המחלה.
להסתיר את השימוש, ולתבוע בכל זאת, זו הונאת ביטוח.
ואם התרחשה פציעה שלא קשורה, הלכתם למטבחון והחלקתם על רצפה רטובה ושברתם את הגב, אז אין משמעות לנטילת החומרים בבואכם לתבוע.
פה הטעות שלך.
חברות ביטוח, עם צבא של עורכי דין כרישים ישלפו בכל הזדמנות את השימוש שלך בחומרים שפלטת לרופא משפחה וינקנקו אותך. כמובן בגדר החוק.
"הונאת ביטוח" אתה גם בטח הולך לדווח על עצמך למשטרה כשסימסת בנהיגה?
אני מנחש שאתה בחיים לא היית בדיון בבית משפט,אז אני אתן לך דוגמה למה יכול להתרחש שם.אם תשקר/תסתיר מידע רלוונטי בעת תביעת ביטוח
אני מנחש שאתה בחיים לא היית בדיון בבית משפט,אז אני אתן לך דוגמה למה יכול להתרחש שם.
* אתה שברת את הקרסול בעבודה שהחלקת במדרגות רטובות
* המעסיק או ביטוח לאומי פותחים את התיק שלך ורואים שאתה השתמשת בסטרואידים ועשית pct עם כלומיד.
* עורכי הדין שנגדך מיד יטענו שהעצמות שלך נחלשו בגלל הסטרואידים, ושהראייה שלך נפגעה בגלל הכלומיד ולכן אלו הן הסיבות היחידות שאתה החלקת ושברת את הקרסול, ושאין שום קשר לרצפה הרטובה.
ככה במשך שנים אתה תעמוד על הדוכן ותבכה את כאבך כדי שיאמינו לך שבאמת הרצפה הייתה רטובה ואת החלקת
למה אתה ממשיך לדבר איתי על ביטוח פרטי כשאני מדבר איתך על גופים שונים לגמרי כגון ביטוח לאומי והמעסיק ?בחיי שאני מתקשה להאמין שאתה מתמחה בעריכת דין...
חברות הביטוח לא אוהבת להוציא כספים וישעו הכל, אם ניתן, כיד לשלם מינימום.
זו אקסיומה. זה תמיד נכון, בכל תביעה מולם.
עכשיו יש לשאול - הם כדאי או לא כדאי, להסתיר/לא להצהיר על מידע רפואי משמעותי - עישון, נטילת סטריואידים, מחלה גנטית במשפחה וכו'.
על כך אפשר לומר:
- הסתרה של מידע רפואי משמעותי - מייד נותנת לחברת הביטוח, ולא משנה תביעה באיזה עניין, כלי להתנערות פוטנציאלית מחובת הביטוח. כדי למנוע מהן את האפשרות הזו, חשוב ביותר לוודא שההצהרות הרפואיות מדויקות.
- אם התביעה עוסקת בעניין שהמידע המוסתר רלוונטי לגביו - זו הונאת ביטוח פר אקסלנס. גם עבירה וגם מיידית אפשר לשכוח מתשלומי הביטוח.
אתה לא מציג שום טיעון הגיוני, להוציא הונאת ביטוח, מדוע חכם להסתיר מידע רפואי רלוונטי.
למה אתה ממשיך לדבר איתי על ביטוח פרטי כשאני מדבר איתך על גופים שונים לגמרי כגון ביטוח לאומי והמעסיק ?
אני כבר אתמול,ולפני 40 הודעות, אמרתי לך שלגבי ביטוח פרטי אתה צודק והם ישלמו הכל אם הצהרת כמו שצריך