הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי שיתוף רופא משפחה

Nitrox

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
היי, מעניין אותי לדעת איך זה אצל אחרים אם אתם משתפים את רופא המשפחה בלקיחת חומרים
אצלי למשל כבר כמה פעמים שעשיתי בדיקות דם ושהיו פרמטרים שיצאו לא תקינים לא שיטפתי כי לא ידעתי איך רופא משפחה מגיב
לסיטואציה כזאת

נערך לאחרונה:
שוב - אשמח להבין על סמך מה אתה מתבסס כשאתה אומר שחברת ביטוח תתנער מתשלום.

אדם שעישן עשרות שנים, ובסופן חלה במחלת ריאות, יקבל את מלוא הסכום הנקוב בביטוח.
הן הסכום החד פעמי למחלות קשות, הן החזרים על טיפול/אשפוז, השתלות, אמבולטורי, הן תשלומי סיעוד בהנחה שרכיב הביטוח הזה היה קיים וכן הלאה.

לא יודע למה אתה חושב שחברת הביטוח "תתנער" ממנו. ככה לא עובד ביטוח.
חברת הביטוח תתנער, או תנסה להתנער אם יש חשש לרמייה.
דווקא כאן, נסיון להסתיר את האמת מחברת הביטוח עלול להתנקם במבוטח ברגע הצורך.

אדם שעישן עשרות שנים, ובסופן חלה במחלת ריאות, יקבל את מלוא הסכום הנקוב בביטוח.
חד משמעי, זה המהות של הביטוח.
לא יודע למה אתה חושב שחברת הביטוח "תתנער" ממנו
הביטוח לא יתנער ממנו. הביטוח יתנער ממי שהצהיר א' ובפועל עשה ב'

הביטוח לא יתנער ממנו. הביטוח יתנער ממי שהצהיר א' ובפועל עשה ב'

נשמע מדויק.

אז למה אתה חושב שנכון להסתיר את השימוש בחומרים, על אף הידיעה ששימוש בהם מהווה סיכון בריאותי פוטנציאלי, ושחברת הביטוח עלולה להשתמש בהסתרה ככלי לניגוח בעת הצורך?

זה מעבר לנושא של פותח השרשור, של הכדאיות לשתף את רופא המשפחה בכך.

אז למה אתה חושב שנכון להסתיר את השימוש בחומרים, על אף הידיעה ששימוש בהם מהווה סיכון בריאותי פוטנציאלי, ושחברת הביטוח עלולה להשמש בהסתרה ככלי לניגוח בעת הצורך?
קודם כל השאלה היא מה הגיע קודם, הביטוח או הדיווח לרופא.

אבל הנושא החשוב יותר שהעלתי קודם לכן הוא לא בהכרח הביטוח הפרטי אלא ביטוח לאומי,התנהלות מול מקום העבודה וכו'.

אני באופן אישי מכיר כבאי פנסיונר שחלה בסרטן ועשו לו את המוות עם הפיצויים כי בתיק הרפואי שלי כתוב "מעשן".
הגופים הכל יעשו הכל כדי לא לשלם לך וינסו להוכיח שהמחלה שלך לא קשורה לעבודה אלא קשורה למה שכתוב בתיק הרפואי שלך - "מעשן"

אני באופן אישי מכיר כבאי פנסיונר שחלה בסרטן ועשו לו את המוות עם הפיצויים כי בתיק הרפואי שלי כתוב "מעשן".
הגופים הכל יעשו הכל כדי לא לשלם לך וינסו להוכיח שהמחלה שלך לא קשורה לעבודה אלא קשורה למה שכתוב בתיק הרפואי שלך - "מעשן"

לא מכיר דבר כזה.
ביטוח לחלוטין לא עובד כך.

אם תקרא את הפוליסה שלך, לא תמצא שם שום תנאי שקובע "לא תעשה כך וכך או שחברת הביטוח פטורה".
זה לא משנה ממה נגרמה המחלה שלך. אם אתה מכוסה אתה מכוסה.

כמובן חוץ מרמייה.

ושוב - אשמח שתסביר על מה, עובדתית, אתה מסתמך כשאתה טוען שחברת הביטוח, או ביטוח לאומי, יתנערו מחובתם.

נ.ב
תביעת פיציים ממקום העבודה על כך שהפציעה או מחלה נגמרה כתוצאה מאותה העבודה, זה עניין אחר לחלוטין.
מנותק מביטוח רפואי.

ושוב - אשמח שתסביר על מה, עובדתית, אתה מסתמך כשאתה טוען שחברת הביטוח, או ביטוח לאומי, יתנערו מחובתם.
מתמחה במשרד עורכי דין

תביעת פיציים ממקום העבודה על כך שהפציעה או מחלה נגמרה כתוצאה מאותה העבודה, זה עניין אחר לחלוטין.
מנותק מביטח רפואי.
אני עשיתי הפרדה ברורה בין הדברים.
ציינתי תחילה את ההתנהלות מול ביטוח פרטי, ולאחר מכן ולחילופין את ההתנהלות מול ביטוח לאומי או מקום העבודה, שגם הם ירימו עליך קשיים עצומים נוכח הרישומים בתיק הרפואי שלך.
זה לא משנה ממה נגרמה המחלה שלך. אם אתה מכוסה אתה מכוסה.
משנה מאוד, ובנוסף לזה יש תקופת אכשרה שבה אתה לא תראה שקל אם יקרה לך משהו. (בדדומה לאכשרה של ביטוח פנסיוני)
כל חברות הביטוח בכל התחומים עובדים על הערכת סיכונים. ברגע שאתה עשית מעשה שפוגע להם בסיכונים, נניח הצהרת בביטוח שאתה לא מעשן,אבל בפועל אתה על פאקט ביום, אתה תעבור במדורי גיהנום עד שאולי איכשהו תקבל כמה פרוטות
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מה אתה חושב שיקרה אם יש לך ביטוח מקיף, אבל חברת הביטוח תמצא סרטון שבו רואים אותך שורף לעצמך את הרכב?

טוב.
עדיין לא הבנתי על מה אתה מבסס את המעל.

לעניינינו - זה שמישהו מעשן, או נוטל סטיארואידים אנבוליים, או שוכב בלי קונדום כל יום עם אשה אחרת, או רוכב במסלולי מוטוקרוס על KTM מפלצת, לא ימנע ממנו שקל אחד ביטוחי אם חס וחלילה יחלה או יפצע (כאמור תלוי הכיסוי של הפוליסה שהוא רכש).

זה כל הרעיון של ביטוח.
אחרת היו מבטחים רק בני עשרים שאוכלים גזר ועוף וחיים בבועת פלסטיק בתוך בונקר.

נערך לאחרונה:
עניינינו - זה שמישהו מעשן, או נוטל סטיארואידים אנבוליים, או שוכב בלי קונדום כל יום עם אשה אחרת, או רוכב במסלולי מוטוקרוס על KTM מפלצת, לא ימנע ממנו שקל אחד ביטוחי אם חס וחלילה יחלה או יפצע.
אדגיש שוב,
הסוגייה העיקרית היא זאת:
קודם כל השאלה היא מה הגיע קודם, הביטוח או הדיווח לרופא.
הביטוח יתנער ממי שהצהיר א' ובפועל עשה ב'

אם הביטוח מודע לכל מה שאתה עושה, אז ככל הנראה לא יהיו צרות. אבל זה נכון רק לגבי ביטוח פרטי.

שאנחנו מדברים על תאונת עבודה\ביטוח לאומי\נכה צה'ל וכו' הגופים האלו יעשו הכל כדי להוכיח שהם לא אשמים בנזק שנגרם לך, ואתה נפגעת אך ורק מעישון\סטרואידים\טיפוס הרים או כל דבר אחר שמופיע בתיק הרפואי שלך.

והדוגמה הקלה ביותר כפי שציינתי קודם היא כבאי שחשוף כל חייו לעשן, אך גם מעשן בביתו. הביטוח הפרטי לא יעשה כאן בעיות, אבל משרד הבט"פ(הממונה על הכבאות) וביטוח לאומי יזמברו לך את הצורה ויאשימו אותך שחלית בסרטן ריאות בגלל שאתה מעשן בבית ולא בגלל העשן מהשריפות ולכן לא מגיע לך X פיצויים

שאנחנו מדברים על תאונת עבודה\ביטוח לאומי\נכה צה'ל וכו' הגופים האלו יעשו הכל כדי להוכיח שהם לא אשמים בנזק שנגרם לך, ואתה נפגעת אך ורק מעישון\סטרואידים\טיפוס הרים או כל דבר אחר שמופיע בתיק הרפואי שלך.

התחלנו משאלת כדאיות שיתוף הרופא עם שימוש בחומרים, ואז קפצו ואמרו "זה ישפיע על הביטוח".
אז זה כבר הסכמנו שלא ישפיע (מעבר לעדכון פרמייה).
מי שמכוסה בביטוח, מכוסה - אלא אם ישקר ואז הוא פותח עצמו לצרות.

עכשיו אתה קופץ לתביעות פיצויים של תאונת עבודה/מחלות שנגרמו מתעסוקה במקום העבודה.
איך לעזאזל זה קשור לנושא, או לנטילת חומרים??

נערך לאחרונה:
עכשיו אתה קופץ לתביעות פיצויים של תאונת עבודה/מחלות שנגרמו מתעסוקה במקום העבודה.
איך לעזאזל זה קשור לנושא, או לנטילת חומרים??
כי הנושא הוא לא ביטוח פרטי, הנושא הוא האם כדאי לעדכן את הרופא,מה שבהכרח אומר שזה יופיע בתיק הרפואי.
כל מה שקיים בתיק הרפואי ישמש כנגדך כאשר תתבע כל גוף אחר על נזק שנגרם.

נתתי כבר שלוש פעמים את הדוגמה של הכבאי ואתה עדיין מתעקש שזה לא קשור,אז אני אובד עצות כרגע בכל מה שנוגע ללהסביר לך

....כבאי שחשוף כל חייו לעשן, אך גם מעשן בביתו..... יאשימו אותך שחלית בסרטן ריאות בגלל שאתה מעשן בבית ולא בגלל העשן מהשריפות ולכן לא מגיע לך X פיצויים
בוודאי!
כי בהחלט ייתכן שחלה בגלל העישון ולא העבודה.
מה אתה מנסה לטעון כאן??
לכן אני לא מתייחס לדוגמאות האלה. הן נונסנס.

שמע.
שורה תחתונה, אין לך מושג על מה אתה מדבר.
צר לי שככה צריך לסיים, אבל בחיי שזה המצב.

זה כבר הפך ממש אוף טופיק.
מבחינתי הנושא סגור.

נערך לאחרונה:
מה לא הבנת? טענת שצריך לעדכן את הרופא בשביל הביטוח, מסבירים לך שההפך, ברגע שתעדכן את הרופא על דבר כזה אוטומטית אתה מנדב לחברת הביטוח קלף נגדך.
למשל, אותו כבאי, אם לא היה ידוע שהוא מעשן - היה מוכר כמי שנפגע מעצם עבודה חשופה לעשן ולא עישון.
לא צריך להשתמש בסטרואים כדי להבין שחברות ביטוח יחגגו על הדבר הזה ברגע שיקרה לך משהו בריאותי בין אם הוא קשור לשימוש לבין אם לא

אם אתה מעשן, או נוטל חומרים, כדאי שתצהיר על כך, תשלם פרמייה מוגדלת, ובכך תבטיח שאתה מכוסה כראוי.
זה ביטוח פרטי.

בתביעת פיצויים ממקום העבודה, צריך להוכיח קשר ברור בין המחלה למקום העבודה.
אם אין קשר מובהק - כמו בדוגמה עם אותו כבאי, שבהחלט ייתכן שחלה כי הוא מעשן ולא כי הוא כבאי - אז אין עילה.

מה שאתם מציעים, זו הונאת ביטוח.
עבירה פלילית, שמוזר שמתמחה בעריכת דין לא מבין שבזה מדובר.

ולענינינו - מי שנוטל חומרים, ומוצא עצמו סובל ממחלה שידועה ככזו שייתכן ונגרמה מהשימוש בחומרים, בוודאיי שאין לו עילה לתבוע את מקום העבודה על אותה המחלה.
להסתיר את השימוש, ולתבוע בכל זאת, זו הונאת ביטוח.
ואם התרחשה פציעה שלא קשורה, הלכתם למטבחון והחלקתם על רצפה רטובה ושברתם את הגב, אז אין משמעות לנטילת החומרים בבואכם לתבוע.

לא מבין, גם עכשיו, איזה אינטרס יש לאדם להסתיר את השימוש מהרופא.
כמו גם איך לעזאזל זה באינטרס הביטוחי של אותו אדם לשקר.

ואם התרחשה פציעה שלא קשורה, הלכתם למטבחון והחלקתם על רצפה רטובה ושברתם את הגב, אז אין משמעות לנטילת החומרים בבואכם לתבוע.
פה הטעות שלך.
חברות ביטוח, עם צבא של עורכי דין כרישים ישלפו בכל הזדמנות את השימוש שלך בחומרים שפלטת לרופא משפחה וינקנקו אותך. כמובן בגדר החוק.
"הונאת ביטוח" אתה גם בטח הולך לדווח על עצמך למשטרה כשסימסת בנהיגה?

מה שאתם מציעים, זו הונאת ביטוח.
עבירה פלילית, שמוזר שמתמחה בעריכת דין לא מבין שבזה מדובר.
לא רק שאתה לא מבין מה אנחנו אומרים לך, אתה גם מפיץ שקר וכזב בשמנו וטוען שהצענו לרמות את הביטוח.

אני לא אמרתי שאדם שמעשן כל חייו צריך להסתיר את זה מהביטוח,אני אמרתי שמי שמעשן סיגריה אחת בשבוע,עדיף לו לא לדווח על זה לרופא המשפחה כי זה יתועד לו בתיק הרפואי כאדם מעשן כרוני.

ולענינינו - מי שנוטל חומרים, ומוצא עצמו סובל ממחלה שידועה ככזו שייתכן ונגרמה מהשימוש בחומרים, בוודאיי שאין לו עילה לתבוע את מקום העבודה על אותה המחלה.
להסתיר את השימוש, ולתבוע בכל זאת, זו הונאת ביטוח.
זה כאילו דברים נכנסים לך מאוזן אחת ויוצאים מהשניה, זה מדהים בעיני

א. אתה חייב לדעת לעשות את ההפרדה בין שימוש חד פעמי לשימוש כרוני. מי שלקח טסטוסטרון למשך שבועיים ואז הפסיק לכל חייו, עדיף לו לטובתו שלא ידווח על כך לרופא בכדי לא להקריס כל תביעה אי פעם שירצה להגיש בעתיד.

ב. העניין הוא לא להסתיר שימוש במקביל לפציעה/מחלה שמתרחשת בעבודה. העניין הוא שהשתמשת לפני כמה שנים,וזה מתועד בתיק, וזה חומר שיוציאו כנגדך! גם אם אתה כבר 5 ו10 שנים לא לוקח כלום.
אני לא טענתי לרגע אחד שאם חלית בגלל סטרואידים אתה צריך לנסות להפיל את זה על המפעל אסבסט שאתה עובד בו, ממש לא.
אני כן טענתי, שאם אתה באמת תחלה במפעל בגלל שאיפת חומרים רעילים, ויחטטו לך בהיסטוריה הרפואית ויראו שלפני 12 שנים הזרקת חומרים מפוקפקים ללא מרשם,יעשו לך צרות וישתמשו בזה נגדך.

פה הטעות שלך.
חברות ביטוח, עם צבא של עורכי דין כרישים ישלפו בכל הזדמנות את השימוש שלך בחומרים שפלטת לרופא משפחה וינקנקו אותך. כמובן בגדר החוק.
"הונאת ביטוח" אתה גם בטח הולך לדווח על עצמך למשטרה כשסימסת בנהיגה?

הולכים במעגלים.
התגובה הקודמת שלי מכסה את התגובה הנ"ל.
אם תשקר/תסתיר מידע רלוונטי בעת תביעת ביטוח - אתה גם מבצע עבירה פלילית וגם נותן לחברת הביטוח את הכלי שמאפשר להם להתנער ממך.

אם תשקר/תסתיר מידע רלוונטי בעת תביעת ביטוח
אני מנחש שאתה בחיים לא היית בדיון בבית משפט,אז אני אתן לך דוגמה למה יכול להתרחש שם.

* אתה שברת את הקרסול בעבודה שהחלקת במדרגות רטובות
* המעסיק או ביטוח לאומי פותחים את התיק שלך ורואים שאתה השתמשת בסטרואידים ועשית pct עם כלומיד.
* עורכי הדין שנגדך מיד יטענו שהעצמות שלך נחלשו בגלל הסטרואידים, ושהראייה שלך נפגעה בגלל הכלומיד ולכן אלו הן הסיבות היחידות שאתה החלקת ושברת את הקרסול, ושאין שום קשר לרצפה הרטובה.

ככה במשך שנים אתה תעמוד על הדוכן ותבכה את כאבך כדי שיאמינו לך שבאמת הרצפה הייתה רטובה ואת החלקת

אני מנחש שאתה בחיים לא היית בדיון בבית משפט,אז אני אתן לך דוגמה למה יכול להתרחש שם.

* אתה שברת את הקרסול בעבודה שהחלקת במדרגות רטובות
* המעסיק או ביטוח לאומי פותחים את התיק שלך ורואים שאתה השתמשת בסטרואידים ועשית pct עם כלומיד.
* עורכי הדין שנגדך מיד יטענו שהעצמות שלך נחלשו בגלל הסטרואידים, ושהראייה שלך נפגעה בגלל הכלומיד ולכן אלו הן הסיבות היחידות שאתה החלקת ושברת את הקרסול, ושאין שום קשר לרצפה הרטובה.

ככה במשך שנים אתה תעמוד על הדוכן ותבכה את כאבך כדי שיאמינו לך שבאמת הרצפה הייתה רטובה ואת החלקת

בחיי שאני מתקשה להאמין שאתה מתמחה בעריכת דין...

חברות הביטוח לא אוהבת להוציא כספים ויעשו הכל, אם ניתן, כיד לשלם מינימום.
זו אקסיומה. זה תמיד נכון, בכל תביעה מולם.

עכשיו יש לשאול - הם כדאי או לא כדאי, להסתיר/לא להצהיר על מידע רפואי משמעותי - עישון, נטילת סטריואידים, מחלה גנטית במשפחה וכו'.
על כך אפשר לומר:
  1. הסתרה של מידע רפואי משמעותי - מייד נותנת לחברת הביטוח, ולא משנה תביעה באיזה עניין, כלי להתנערות פוטנציאלית מחובת הביטוח. כדי למנוע מהן את האפשרות הזו, חשוב ביותר לוודא שההצהרות הרפואיות מדויקות.
  2. אם התביעה עוסקת בעניין שהמידע המוסתר רלוונטי לגביו - זו הונאת ביטוח פר אקסלנס. גם עבירה וגם מיידית אפשר לשכוח מתשלומי הביטוח.

אתה לא מציג שום טיעון הגיוני, להוציא הונאת ביטוח, מדוע חכם להסתיר מידע רפואי רלוונטי.

נערך לאחרונה:
בחיי שאני מתקשה להאמין שאתה מתמחה בעריכת דין...

חברות הביטוח לא אוהבת להוציא כספים וישעו הכל, אם ניתן, כיד לשלם מינימום.
זו אקסיומה. זה תמיד נכון, בכל תביעה מולם.

עכשיו יש לשאול - הם כדאי או לא כדאי, להסתיר/לא להצהיר על מידע רפואי משמעותי - עישון, נטילת סטריואידים, מחלה גנטית במשפחה וכו'.
על כך אפשר לומר:
  1. הסתרה של מידע רפואי משמעותי - מייד נותנת לחברת הביטוח, ולא משנה תביעה באיזה עניין, כלי להתנערות פוטנציאלית מחובת הביטוח. כדי למנוע מהן את האפשרות הזו, חשוב ביותר לוודא שההצהרות הרפואיות מדויקות.
  2. אם התביעה עוסקת בעניין שהמידע המוסתר רלוונטי לגביו - זו הונאת ביטוח פר אקסלנס. גם עבירה וגם מיידית אפשר לשכוח מתשלומי הביטוח.

אתה לא מציג שום טיעון הגיוני, להוציא הונאת ביטוח, מדוע חכם להסתיר מידע רפואי רלוונטי.
למה אתה ממשיך לדבר איתי על ביטוח פרטי כשאני מדבר איתך על גופים שונים לגמרי כגון ביטוח לאומי והמעסיק ?
אני כבר אתמול,ולפני 40 הודעות, אמרתי לך שלגבי ביטוח פרטי אתה צודק והם ישלמו הכל אם הצהרת כמו שצריך

למה אתה ממשיך לדבר איתי על ביטוח פרטי כשאני מדבר איתך על גופים שונים לגמרי כגון ביטוח לאומי והמעסיק ?
אני כבר אתמול,ולפני 40 הודעות, אמרתי לך שלגבי ביטוח פרטי אתה צודק והם ישלמו הכל אם הצהרת כמו שצריך

התגובה מעל מכסה את כלל מקרי התביעה.
לא משנה אם זו חברת הראל או ביטוח לאומי.
קרא שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית