הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן

• פותח/ת השרשור 50cents
  • פורסם בתאריך

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
מתאמן טבעי לגמרי כבר שנה וחצי, עכשיו על 16-17 אחוזי שומן
רוצה לנסות לקחת קלן כדי לרדת ל13, יודע שקלן יעיל יותר באחוזי שומן נמוכים ושמ16 אפשר לרדת דיי בקלות אבל אצלי לא(כל אדם והקשיים שלו)
תקוע בחיטוב ובזמן האחרון חשבתי על לשלב קלן כדי לזרז את התהליך ולהתחיל כבר מסה נקיה/נטרלי
השאלה מה הסכנות של קלן? הבנתי שסייקל קצר של קלן לא יכול באמת לעשות משהו ושזה לא באמת "חומרים"
אשמח לדעות

• פותח/ת השרשור
קלן יעיל רק באחוזי שומן נמוכים, חבל סתם לקחת ולסבול מתופעות לוואי
זאת אומרת שאם אקח על 16 לא אראה שינוי?
הבנתי שזה אותה יעילות, פשוט לא מומלץ לשלב קלן באחוזי שומן האלה כי עוד יחסית קל לרדת

לקחתי קלן על אחוזי שומן של 15-18 בערך..כן ראיתי תוצאות אבל חד משמעית יכולתי גם בלי הקלן ..קח בחשבון שהתופעות לא נעימות .כאבי ראש, רעידות בידיים, קושי גדול להירדם בלילה ,אלו הדברים שחוויתי עליו לקחתי מינון של 120 מג...תכלס אני כן יצאתי מרוצה מהשילוב שלו בסייקל (נלקח ביחד עם טסט וטרן) גירעון קלורי חובה להקפיד מן הסתם...אירובי גם חשוב.

אני אגדיל ואגיד שלבן אדם שיודע מה הוא עושה לא צריכה להיות בעיה להגיע אפילו ל 10 אחוז שומן בחיטוב של כמה חודשים.

מתאמן טבעי לגמרי כבר שנה וחצי, עכשיו על 16-17 אחוזי שומן
רוצה לנסות לקחת קלן כדי לרדת ל13, יודע שקלן יעיל יותר באחוזי שומן נמוכים ושמ16 אפשר לרדת דיי בקלות אבל אצלי לא(כל אדם והקשיים שלו)
תקוע בחיטוב ובזמן האחרון חשבתי על לשלב קלן כדי לזרז את התהליך ולהתחיל כבר מסה נקיה/נטרלי
השאלה מה הסכנות של קלן? הבנתי שסייקל קצר של קלן לא יכול באמת לעשות משהו ושזה לא באמת "חומרים"
אשמח לדעות
קלן מקורי לא מסוכן בשימוש נכון ו במינון יומי מחולק נכון באדם בריא לב לחץ דם וכו.
קלן זה לא סטרואיד הורמונלי זה לא "חומרים" אבל זה תרופה. גם אפדרין זה תרופה גם טי3 גם טי4 זה תרופות. לא סטרואיד הורמונלי שדורש שיקום PCT.
"סייקל" קצר או הרוך של קלן זה לא משנה לא יקרה לך כלום בשימוש נכון ומבוקר. פירמידה עולה מ 20-40 מיקרוגרם ל עליה של עד 120 מיקרוגרם.
אחרי השקעה של 100 אחוז בתזונה אימונים אירובי מנוחה אם תרגיש תקוע אתה יכול לשלב קלן.
תשתה מספיק מים לא תסבול מכאבי ראש. רעידות בידיים וגוף זה חולף ולא תקבל את זה ב בום עם תעשה פירמידה עולה במינון הדרגתי .
אתה תישן טוב בלילה בתנאי ותשתמש נכון כמו שרשמתי קודם פירמידה עולה להתרגל למינון ו לא לוקחים קלן צמוד לשינה.

• פותח/ת השרשור
קלן מקורי לא מסוכן בשימוש נכון ו במינון יומי מחולק נכון באדם בריא לב לחץ דם וכו.
קלן זה לא סטרואיד הורמונלי זה לא "חומרים" אבל זה תרופה. גם אפדרין זה תרופה גם טי3 גם טי4 זה תרופות. לא סטרואיד הורמונלי שדורש שיקום PCT.
"סייקל" קצר או הרוך של קלן זה לא משנה לא יקרה לך כלום בשימוש נכון ומבוקר. פירמידה עולה מ 20-40 מיקרוגרם ל עליה של עד 120 מיקרוגרם.
אחרי השקעה של 100 אחוז בתזונה אימונים אירובי מנוחה אם תרגיש תקוע אתה יכול לשלב קלן.
תשתה מספיק מים לא תסבול מכאבי ראש. רעידות בידיים וגוף זה חולף ולא תקבל את זה ב בום עם תעשה פירמידה עולה במינון הדרגתי .
אתה תישן טוב בלילה בתנאי ותשתמש נכון כמו שרשמתי קודם פירמידה עולה להתרגל למינון ו לא לוקחים קלן צמוד לשינה.
תודה אחי, השאלה איך אני יודע שנפלתי על קלן איכותי ולא זיוף

לדעתי לא חכם להכניס בשלב שלך קלן זה אחוזים שממש קל לרדת מהם בהנחה ואתה יודע מה אתה עושה אין סיבה שלא תרד את האחוזים האלה בקלות.

תאמת זה די פשוט הדילר שלך צריח לשלוח לך תמונות באיכות טובה של המוצר- תעשה בדיקה ברשת על החברה תבדוק ביקורות תראה שהמוצר באמת נראה כמו שהוא נראה באתר של החברה. בנוסף לזה יש היום חברות שקיימות הרבה שנים בשוק שיש להם בר קוד לבדיקת זיוף באתר המקורי. לאחר שתקנה תבדוק את הבר קוד גם.
אם יציעו לך חברות שאין להם אמא ואבא אתר בית שם טוב בשוק בארץ ובחול אל תקנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית