הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות חלבון וקריאטין במחיר הגיוני

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, אני רואה שיש שינוי משמעותי במחירים ובחברות. בתור מי שצרך את זה תקופה ארוכה וירד להפסקונת ועכשיו חוזר שוב, אשמח לשמוע ממכם איפה אתם קונים ומה אתם קונים ביחס למחיר/כמות וכמובן חברה איכותית שאתם ממליצים כי גם על זה יש הסתייגויות אני רואה.

בעבר היה זול להזמין מ iHerb אבל אני כבר לא בטוח, כי אם אתה מוסמף על זה משלוח ו 17% מעמ יש לך אופציות יותר טובות בארץ, למשל אני רואה מבצע זוגות מיוחד של טבע בריא חלבון אלפא 500 שקל ל 5 ק"ג חלבון נשמע אש השאלה האם החלבון גם טוב? כי משום מה אופטימום עולה 330 שקל ל 2.2 ק"ג בחול (תוסיפו עוד משלוח ומעמ).
Myprotein אז היו נחשבים לזולים מאוד וחלבון טוב ו80% מהזמן הייתי מזמין רק דרכם כל פעם שק 5ק"ג במחיר אטרקטיבי עדיין עם משלוח ומעמ היה יוצא סבבה והבנתי שהחלבון טוב, טעם פחות אבל מהטעם לא אכפת לי באמת.
אותו דבר לקריאטין, מה ממליצים? בגדול העיקר פה זה להוזיל עלויות ולקבל תמורה (אמינות) וכמות ביחס למחיר טוב.

אז אשמח לדעת מה אתם קונים ומאיפה.
תודה חברס

• פותח/ת השרשור
למה דווקא 2 גרם חלבון על כל ק"ג? לא באמת צריך כל כך הרבה חלבון כמו שהרגילו אותנו לחשוב בשנים האחרונות. מן הסתם שיש ניואנסים אבל זה בגדול.
וגם ל-160 גרם חלבון אין ממש בעיה להגיע, בטח אם אתה אוכל כל. יש לך מבחר מוצרי חלב (גבנ"צ, יוגורטים וכד'), בשר, סוגי דגים למיניהם, עוף, ביצים, קטניות למיניהן. וסופרים את כל החלבון, גם חלבון שלכאורה פחות איכותי כמו חלבון שנמצא בלחם, אורז, שיבולת שועל וכד'.

אני עוד כנראה בראש של פעם כי לאחרונה חזרתי לתחום אחרי הרבה זמן שלא בגלל כל מיני עניינים, אז מה ההמלצה שלך כרגע למסה ולחיטוב כמה גר חלבון לקילו משקל?
סתם מאז ומתמיד אהבתי לראות תףריטי תזונה איך אנשים מגיעים לערכים שלהם איך הם מחלקים את הארוחות מה הם אוכלים והכל, מתוך סקרנות לא שיש איזה בעיה רצינית. אבל בגלל האופי עבודה שלי בעיקר לא רואה אופציה שאני מגיע לערכים ללא עזרה של אבקת חלבון )או לחלופין כל השייקים יוגורטים של הפרו למיניהם עם 20-25גר חלבון שאני משווה את זה לאבקת חלבון)

אני עוד כנראה בראש של פעם כי לאחרונה חזרתי לתחום אחרי הרבה זמן שלא בגלל כל מיני עניינים, אז מה ההמלצה שלך כרגע למסה ולחיטוב כמה גר חלבון לקילו משקל?
בעלייה במסת שריר גם 1.5 גרם על כל ק"ג יספיק. בחיטוב תשאף ל-2 גרם חלבון/ק"ג

אבל בגלל האופי עבודה שלי בעיקר לא רואה אופציה שאני מגיע לערכים ללא עזרה של אבקת חלבון )או לחלופין כל השייקים יוגורטים של הפרו למיניהם עם 20-25גר חלבון שאני משווה את זה לאבקת חלבון)
אין בעיה להיעזר באבקת חלבון, אני ספציפית לא משתמש באבקות חלבון כי אין לי צורך. רק אל תשכח שבסוף זה תוסף תזונה, וכשמו כן הוא מטרתו לשמש כתוסף. לעומת זאת יוגורטים, גם מועשרים בחלבון, הם אוכל "אמיתי". אז אי אפשר באמת להשוות אותם לאבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
בעלייה במסת שריר גם 1.5 גרם על כל ק"ג יספיק. בחיטוב תשאף ל-2 גרם חלבון/ק"ג

אין בעיה להיעזר באבקת חלבון, אני ספציפית לא משתמש באבקות חלבון כי אין לי צורך. רק אל תשכח שבסוף זה תוסף תזונה, וכשמו כן הוא מטרתו לשמש כתוסף. לעומת זאת יוגורטים, גם מועשרים בחלבון, הם אוכל "אמיתי". אז אי אפשר באמת להשוות אותם לאבקת חלבון.

כאיחו בראש שלי כל היוגורטי פרו האלה מרגיש לי שזה יוגורט רגיל עם סקופ מעורבב בפנים 😃 או שאני טועה? אבקת חלבון אני צורך כתוסף ברור, אבל זה כבר מקל עליי כעוד מנת חלבון ביום. גם ככה זה קשה להיות סביב האוכל כל יום ולהשלים ערכים ועם העבודה שלי בכלל אני עדיין עוד לומד איך אני יכול לעשות את זה על הצד הטוב ביותר זה עבודה נוספת לכל דבר התחום הזה 😃

כאיחו בראש שלי כל היוגורטי פרו האלה מרגיש לי שזה יוגורט רגיל עם סקופ מעורבב בפנים 😃 או שאני טועה?
זו אחת מהטכניקות שבאמצעותן מעשירים יוגורטים. לא הכי בקיא בזה כי זה כבר גולש לתחום של הנדסת מזון וייצור מזון. וגם אם מעשירים את היוגורט באמצעות אבקה, זה עדיין לא הופך את היוגורט לאבקת חלבון. מן הסתם שעדיין יש ליוגורט המועשר את כל המאפיינים שיש לכל יוגורט אחר

מנסיון אישי:

אבקות חלבון - האבקות שמיוצרות בארץ ולהזמין מטבע בריא או פארם סטור,
משלוח יום יומיים לבית עם מחירים פצצה

קריאטין - ממאי פרוטאין, להזמין רק שיש 50 אחוז הנחה + להוסיף Dream10, ולהזמין בגודל של 1kg,
אין קריאטין יותר זול מזה

• פותח/ת השרשור
מנסיון אישי:

אבקות חלבון - האבקות שמיוצרות בארץ ולהזמין מטבע בריא או פארם סטור,
משלוח יום יומיים לבית עם מחירים פצצה

קריאטין - ממאי פרוטאין, להזמין רק שיש 50 אחוז הנחה + להוסיף Dream10, ולהזמין בגודל של 1kg,
אין קריאטין יותר זול מזה
איזה עוד חלבון אתה ממליץ שמיוצר בארץ? קריאטין פחות משנה לי כי תאמת שזה הרבה יותר זול בכללי אז זה כבר "כסף קטן", עכשיו הזמנתי 5 קילו של אלפא חלבון ואת ה 300גר קריאטין שלהם הכל ביחד כולל מתנות שהוספתי וחטיפים פחות מ 600 שקל, שווה

איזה עוד חלבון אתה ממליץ שמיוצר בארץ? קריאטין פחות משנה לי כי תאמת שזה הרבה יותר זול בכללי אז זה כבר "כסף קטן", עכשיו הזמנתי 5 קילו של אלפא חלבון ואת ה 300גר קריאטין שלהם הכל ביחד כולל מתנות שהוספתי וחטיפים פחות מ 600 שקל, שווה
נשמע עסקה פצצה מה שקנית, לבריאות.
חברות שאני אוהב בארץ זה אקסטרים וסופר אפקט, זולות שוות ואחלה טעמים.
וקריאטין בכלל לא כסף קטן אלא אם אתה קונה את הקריאטין לפי איך שרשמתי 🤝

• פותח/ת השרשור
נשמע עסקה פצצה מה שקנית, לבריאות.
חברות שאני אוהב בארץ זה אקסטרים וסופר אפקט, זולות שוות ואחלה טעמים.
וקריאטין בכלל לא כסף קטן אלא אם אתה קונה את הקריאטין לפי איך שרשמתי 🤝

אולי את צודק תכך נראה כמה זמן ייקח לי לחסל 300גר ואז נחליט 😃
סופר אפקט שמעתי עליהם ממזמן, איך הם באמת?
אגב, ראיתי בדקטלון בקריות חלבון של all-in גם באותו משקל 2.27קג כמו של שאר החברות גם ב 250 שקל, החלבון שלהם גם סבבה לא?

מכיר, עדיין יותר יקר מהחברות שרשמתי, באקסטרים זה 180 שח ל-2 קילו
ובנוסף לזה יש לאול אין טעמים נוראיים, והריח של האבקה זה הדבר שהכי זכור לי שלא נדע.

• פותח/ת השרשור
מכיר, עדיין יותר יקר מהחברות שרשמתי, באקסטרים זה 180 שח ל-2 קילו
ובנוסף לזה יש לאול אין טעמים נוראיים, והריח של האבקה זה הדבר שהכי זכור לי שלא נדע.
אה וואלה? לא ידעתי... מבחינתי גג 250 שקל ל 2.27קג וזה מבחינתי אחלה. אקסטרים האמת שאני לא מכיר, מאיפה אתה קונה מזמין בדרכ?

אה וואלה? לא ידעתי... מבחינתי גג 250 שקל ל 2.27קג וזה מבחינתי אחלה. אקסטרים האמת שאני לא מכיר, מאיפה אתה קונה מזמין בדרכ?
רשמתי, אקסטרים או סופר אפקט מאתר שנקרא פארם סטור, זה שייך לטבע בריא

יש המלצות לטעמים טובים של האבקה הזאת ?

גם אני חוזר אחרי תקופה ארוכה להתאמן ואני לא מעודכן באבקות חלבון משו כמו 10 שנים.

האבקה היחידה מהתקופה שלי שעדיין קיימת היא אופטימום ודי נמאס לי מהטעמים שלהם מעבר למחיר הגבוה.

ANIMAL זה גם אבקה די מוכרת שאוטוטו אני מסיים דלי שני של טעם אחר שלה(הדלי הקודם היה של בראוניז, והנוכחי שאני עוד מעט מסיים זה טעם של פאדג' שוקולד)

• פותח/ת השרשור
יש המלצות לטעמים טובים של האבקה הזאת ?

גם אני חוזר אחרי תקופה ארוכה להתאמן ואני לא מעודכן באבקות חלבון משו כמו 10 שנים.

האבקה היחידה מהתקופה שלי שעדיין קיימת היא אופטימום ודי נמאס לי מהטעמים שלהם מעבר למחיר הגבוה.

ANIMAL זה גם אבקה די מוכרת שאוטוטו אני מסיים דלי שני של טעם אחר שלה(הדלי הקודם היה של בראוניז, והנוכחי שאני עוד מעט מסיים זה טעם של פאדג' שוקולד)

אחרי שהמליצו פה על אלפא כרגע אני עם חלסון שלהם וקריאטין שלהם ערכים נראים טובים ומחיר הגיוני מאוד, טעם סבבה

אחרי שהמליצו פה על אלפא כרגע אני עם חלסון שלהם וקריאטין שלהם ערכים נראים טובים ומחיר הגיוני מאוד, טעם סבבה

הזמנתי מהם שבוע שעבר דלי של שוקולד אגוזי לוז ומחכה להזמנה, נקווה שיהיה טעים ולא יאכזב

• פותח/ת השרשור
הזמנתי מהם שבוע שעבר דלי של שוקולד אגוזי לוז ומחכה להזמנה, נקווה שיהיה טעים ולא יאכזב

יש לי שייק ווניל וקרם עוגיות מבחינת טעם יותר טוב מ myprotein, למרות שאכפת לי נטו מהערכים ואיכות החלבון הטעם רק בונוס מבחינתי. ומקווה שהקריאטין שלהם גם טוב, האמת שהוא נראה קצת שונה משל שאר החברות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית