הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות חלבון וקריאטין במחיר הגיוני

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, אני רואה שיש שינוי משמעותי במחירים ובחברות. בתור מי שצרך את זה תקופה ארוכה וירד להפסקונת ועכשיו חוזר שוב, אשמח לשמוע ממכם איפה אתם קונים ומה אתם קונים ביחס למחיר/כמות וכמובן חברה איכותית שאתם ממליצים כי גם על זה יש הסתייגויות אני רואה.

בעבר היה זול להזמין מ iHerb אבל אני כבר לא בטוח, כי אם אתה מוסמף על זה משלוח ו 17% מעמ יש לך אופציות יותר טובות בארץ, למשל אני רואה מבצע זוגות מיוחד של טבע בריא חלבון אלפא 500 שקל ל 5 ק"ג חלבון נשמע אש השאלה האם החלבון גם טוב? כי משום מה אופטימום עולה 330 שקל ל 2.2 ק"ג בחול (תוסיפו עוד משלוח ומעמ).
Myprotein אז היו נחשבים לזולים מאוד וחלבון טוב ו80% מהזמן הייתי מזמין רק דרכם כל פעם שק 5ק"ג במחיר אטרקטיבי עדיין עם משלוח ומעמ היה יוצא סבבה והבנתי שהחלבון טוב, טעם פחות אבל מהטעם לא אכפת לי באמת.
אותו דבר לקריאטין, מה ממליצים? בגדול העיקר פה זה להוזיל עלויות ולקבל תמורה (אמינות) וכמות ביחס למחיר טוב.

אז אשמח לדעת מה אתם קונים ומאיפה.
תודה חברס

אם אתה מחפש מחיר זול, חברה אמינה ופחות אכפת לך מהטעם, אז תזמין מ-myprotein. כמובן שזה תלוי בהנחות שיש להם באותו רגע.

לגבי קריאטין, אין לזה טעם גם ככה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש מחיר זול, חברה אמינה ופחות אכפת לך מהטעם, אז תזמין מ-myprotein. כמובן שזה תלוי בהנחות שיש להם באותו רגע.

לגבי קריאטין, אין לזה טעם גם ככה.

לא אכפת לי טעם, אני מתכוון רק לאמינות שיהיה חלבון טוב ובמחיר טוב.
כמו שכתבתי דווקא myprotein כבר לא ככ זול, יש 5 ק"ג ב 500 שקל בארץ חברת alfa מכיר? תוכל להגיד אם הם טובים? כי מ myprotein אחרי משלוח ומעמ לדעתי יוצא יותר יקר, החלבון שלהם איכותי זה אני יודע. לגבי קריאטין נכון אין טעם, שואל שוב רק לגבי קרעאטען איכותי במחיר טוב

כי מ myprotein אחרי משלוח ומעמ לדעתי יוצא יותר יקר, החלבון שלהם איכותי זה אני יודע
תחכה שיהיו הנחות של 45% ומעלה. עד לפני כמה ימים הייתה הנחה של 55% על הכל.

יש עוד שני קודי קופון שנותנים עוד 15% הנחה כל אחד
HoneyIL
MTIH-R8 - הקוד הזה תופס רק בקנייה הראשונה של כל משתמש, אז כדי ליהנות מההנחה הזו אתה צריך לפתוח משתמש חדש ולבצע את ההזמנה דרכו. זה לוקח גג 5 דקות לפתוח משתמש, אז שווה להשקיע את ה-5 דקות האלה תמורת עוד 15%.

גם מן הסתם שתלוי איזה אבקת חלבון אתה רוצה לקנות. יש יותר יקרים ויש יותר זולים

יש 5 ק"ג ב 500 שקל בארץ חברת alfa מכיר
מכיר, אף פעם לא השתמשתי במוצרים שלהם. מחיר לא כל כך משתלם לדעתי, אני כבר מעדיף להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולקנות של חברה יותר מוכרת.

• פותח/ת השרשור
תחכה שיהיו הנחות של 45% ומעלה. עד לפני כמה ימים הייתה הנחה של 55% על הכל.

יש עוד שני קודי קופון שנותנים עוד 15% הנחה כל אחד
HoneyIL
MTIH-R8 - הקוד הזה תופס רק בקנייה הראשונה של כל משתמש, אז כדי ליהנות מההנחה הזו אתה צריך לפתוח משתמש חדש ולבצע את ההזמנה דרכו. זה לוקח גג 5 דקות לפתוח משתמש, אז שווה להשקיע את ה-5 דקות האלה תמורת עוד 15%.

גם מן הסתם שתלוי איזה אבקת חלבון אתה רוצה לקנות. יש יותר יקרים ויש יותר זולים

מכיר, אף פעם לא השתמשתי במוצרים שלהם. מחיר לא כל כך משתלם לדעתי, אני כבר מעדיף להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולקנות של חברה יותר מוכרת.
מאיפה אתה מביא קופונים?
אני לרןב קןנה את הרגיל impact whey שלהם.
אם יש אפשרות לדעת אם החלבון שלהם טוב אני באמת אקנה כי המחיר לדעתי סבבה, עם כל ההנחות והכל ואחרי מעמ ממייפרוטאין זה אוץו מחיר אז לא רואה סיבה שלא, נטו לשעת אם החלבון איכותי. וגם במייפרוטאין סקופ הוא רק 21g חלבון אז אני שם אפילו טיפה יותר, והמנות סקופ שלהם גם ככה גדולות בשביל המנת הגשה של 21g חלבון

ממליץ בחום על החלבון של אלפא
לגמרי שווה את המחיר
חלבון שמתערבב טוב והוא טעים מאוד
לא נופל מהחברות הכי טובות

• פותח/ת השרשור
ממליץ בחום על החלבון של אלפא
לגמרי שווה את המחיר
חלבון שמתערבב טוב והוא טעים מאוד
לא נופל מהחברות הכי טובות

לא הצלחתי רק להבין מה המרכיבים שם האם הוא באמת איכותי כמו שהם טוענים? כי נראה מחיר סבבה דווקא

• פותח/ת השרשור
כן הוא איכותי
@OA המליץ עליו מלא ואני מבסוט על החלבון

מה אתה מחפש שיהיה בחלבון כדי שיחשב ״איכותי״?

אז היוצפה כל מיני דיונים לגהי חברות עם חלבון איכותי ופחות איכותי, אולי אבקת חלבון המורכבת מחלבוני דגנים למיניהם או אולי דברים כאלה ואחרים, אולי מקור חלבון פחות טוב, פחות חומצות אמינו, bcaa, עתירות בשומן וסוכר אולי. לא התעמקתי בפרטים אבל יש אנשים שממש סולדים מחברות כאלה ואחרות ויקנו חלבון רק מחברה "גדולה וידועה" לטענתם, אבל מרגיש לי מוגזם לקנות optimum ב 400 שקל אםהיש אבקות שהן בדיוק עושות את אותה העבודה ב 250/300 שקל.
אם אתה מכיר את החלבון של alfa אזמח לשמוע אם הוא באמת איכותי כמו שהם טוענים?
או לחלופין, איזה חברות אתה לא תקנה ולמה? איך ניתן לדעת האם אבקה יותר איכותית או פחות? עד עכשיו מה שהייתי קונה זה myprotein/musclepharm בגלל המחיר, כשהיו מחירים יותר נורמאליים בשוק הייתי קונה optimum עוד כשהם עלו 220/250 שקל ל 2.2 קג

אז היוצפה כל מיני דיונים לגהי חברות עם חלבון איכותי ופחות איכותי, אולי אבקת חלבון המורכבת מחלבוני דגנים למיניהם או אולי דברים כאלה ואחרים, אולי מקור חלבון פחות טוב, פחות חומצות אמינו, bcaa
לגבי סוג החלבון שיש באבקה, אתה תמיד יכול לקרוא את רשימת הרכיבים ולראות אלו סוגי חלבון רשומים. כנ"ל לגבי BCAA, בדרך כלל על האריזה תצוין כמות ה-BCAA בגרמים.

עתירות בשומן וסוכר אולי
כמות הקל', פחמימות ושומן מצוינות בטבלה התזונתית של כל מוצר. אבדל בדרך כלל סקופ אבקת חלבון יכיל כ-120-130 קל' וכ-25 גרם חלבון.

א התעמקתי בפרטים אבל יש אנשים שממש סולדים מחברות כאלה ואחרות ויקנו חלבון רק מחברה "גדולה וידועה" לטענתם
כי תחום תוספי התזונה הוא תחום די פרוץ ולא תמיד יש פיקוח. אז ההעדפה לקנות מחברות מוכרות נובעת מכך שלחברות האלה "לא שווה" לסכן את המוניטין ואת המותג שלהן על ידי הוספת רכיבים שלא מצוינים ברשימת הרכיבים, או לחלופין הכנסת רכיבים המצוינים ברשימה אך בכמות קטנה מהכתוב.

יש מעבדות כמו labdoor שמבצעות בדיקות משלהן של תוספי תזונה, ותוי תקן כמו Informed שהן בעצם בדיקות צד ג' להימצאות רכיבים שלא אמורים להיות במוצר.

מאיפה אתה מביא קופונים?
אני לרןב קןנה את הרגיל impact whey שלהם.
אם יש אפשרות לדעת אם החלבון שלהם טוב אני באמת אקנה כי המחיר לדעתי סבבה, עם כל ההנחות והכל ואחרי מעמ ממייפרוטאין זה אוץו מחיר אז לא רואה סיבה שלא, נטו לשעת אם החלבון איכותי. וגם במייפרוטאין סקופ הוא רק 21g חלבון אז אני שם אפילו טיפה יותר, והמנות סקופ שלהם גם ככה גדולות בשביל המנת הגשה של 21g חלבון
לא מכיר את המוצר הספציפי, יעזור אם תשלח קישור. בכל אופן, לא השתמשתי אף פעם באבקת חלבון שלהם, אלא רק בחטיפי חלבון, אז אין לי דעה לגבי הטעם של אף אבקת חלבון שלהם.
אבל המלצתי לחבר, שכמוך מחפש אבקת חלבון במחיר זול ולא ממש אכפת לו מהטעם, על המוצר הזה. עם ההנחה של ה-55% שהייתה עד לפני כמה ימים + הקופונים יצא לו 130 ש"ח ל-2.5 ק"ג לפי מה שהוא אמר לי. שים לב שאין שם רק מי גבינה, אלא זו תערובת חלבונים, יש שם גם קזאין וחלבון ביצה. עדיין רוב החלבון זה מי גבינה וגם קזאין וחלבון ביצה נחשבים לחלבונים "איכותיים", והמחיר מאוד משתלם.

לגבי הקופונים, אלה קופונים שמסתובבים באינטרנט. מן הסתם מישהו מרוויח מהפעלת הקופונים, אבל זו הקומבינציה הכי משתלמת שמצאתי.

אז היוצפה כל מיני דיונים לגהי חברות עם חלבון איכותי ופחות איכותי, אולי אבקת חלבון המורכבת מחלבוני דגנים למיניהם או אולי דברים כאלה ואחרים, אולי מקור חלבון פחות טוב, פחות חומצות אמינו, bcaa, עתירות בשומן וסוכר אולי. לא התעמקתי בפרטים אבל יש אנשים שממש סולדים מחברות כאלה ואחרות ויקנו חלבון רק מחברה "גדולה וידועה" לטענתם, אבל מרגיש לי מוגזם לקנות optimum ב 400 שקל אםהיש אבקות שהן בדיוק עושות את אותה העבודה ב 250/300 שקל.
אם אתה מכיר את החלבון של alfa אזמח לשמוע אם הוא באמת איכותי כמו שהם טוענים?
או לחלופין, איזה חברות אתה לא תקנה ולמה? איך ניתן לדעת האם אבקה יותר איכותית או פחות? עד עכשיו מה שהייתי קונה זה myprotein/musclepharm בגלל המחיר, כשהיו מחירים יותר נורמאליים בשוק הייתי קונה optimum עוד כשהם עלו 220/250 שקל ל 2.2 קג
1704615112663.png

• פותח/ת השרשור
לגבי סוג החלבון שיש באבקה, אתה תמיד יכול לקרוא את רשימת הרכיבים ולראות אלו סוגי חלבון רשומים. כנ"ל לגבי BCAA, בדרך כלל על האריזה תצוין כמות ה-BCAA בגרמים.

כמות הקל', פחמימות ושומן מצוינות בטבלה התזונתית של כל מוצר. אבדל בדרך כלל סקופ אבקת חלבון יכיל כ-120-130 קל' וכ-25 גרם חלבון.

כי תחום תוספי התזונה הוא תחום די פרוץ ולא תמיד יש פיקוח. אז ההעדפה לקנות מחברות מוכרות נובעת מכך שלחברות האלה "לא שווה" לסכן את המוניטין ואת המותג שלהן על ידי הוספת רכיבים שלא מצוינים ברשימת הרכיבים, או לחלופין הכנסת רכיבים המצוינים ברשימה אך בכמות קטנה מהכתוב.

יש מעבדות כמו labdoor שמבצעות בדיקות משלהן של תוספי תזונה, ותוי תקן כמו Informed שהן בעצם בדיקות צד ג' להימצאות רכיבים שלא אמורים להיות במוצר.

לא מכיר את המוצר הספציפי, יעזור אם תשלח קישור. בכל אופן, לא השתמשתי אף פעם באבקת חלבון שלהם, אלא רק בחטיפי חלבון, אז אין לי דעה לגבי הטעם של אף אבקת חלבון שלהם.
אבל המלצתי לחבר, שכמוך מחפש אבקת חלבון במחיר זול ולא ממש אכפת לו מהטעם, על המוצר הזה. עם ההנחה של ה-55% שהייתה עד לפני כמה ימים + הקופונים יצא לו 130 ש"ח ל-2.5 ק"ג לפי מה שהוא אמר לי. שים לב שאין שם רק מי גבינה, אלא זו תערובת חלבונים, יש שם גם קזאין וחלבון ביצה. עדיין רוב החלבון זה מי גבינה וגם קזאין וחלבון ביצה נחשבים לחלבונים "איכותיים", והמחיר מאוד משתלם.

לגבי הקופונים, אלה קופונים שמסתובבים באינטרנט. מן הסתם מישהו מרוויח מהפעלת הקופונים, אבל זו הקומבינציה הכי משתלמת שמצאתי.

וואלה באסה פספתי את ה 55% אחרת ודאי הייתי מזמין, כל ההתלבטות היא כי עכשיו יש רק 25% וזה יוצא יקר, אני מזמין שק 5 קג בדרך כלל. חבל לקנות פחות אם זה משהו שצורכים יום יום חבל לשלם משלוח ועניינים כל פעם אז שק 5 קילו הכי טוב. לגבי מה ששלחת אני לא מכיר המוצר שאמרתי זה impact whey זה הכי בסיסי שלהם החלבום מי גבינה שלהם אין מצב שאתה לא מכיר. הנה קישור: Impact Whey Protein

זה חלבון מי גבינה

יש דרך לדעת מתי יש מבצעים שווים? פעם הבאה אזמין שיהיה לי. בנתיים אנסה את אלפא נראלי כי המחיר שלהם תמיד יציב 500 שקל ל 5 קילו. שים לב שעכשיו על המוצר ששלחתי לשק 5 קג יעלה 650 שקל משלוח חינם אבל עוד 17% מעמ

המוצר שאמרתי זה impact whey זה הכי בסיסי שלהם החלבום מי גבינה שלהם אין מצב שאתה לא מכיר
אי אפשר להכיר כל מוצר של כל חברה...
15 גרם חלבון על 160 קל' בכל סקופ, אז הערכים נחותים ביחס לשאר אבקות החלבון. אם אתה מוכן להתפשר על הערכים תמורת מחיר זול יותר אז תקנה את זה.

יש דרך לדעת מתי יש מבצעים שווים?
תירשם לאתר ותקבל התראות למייל

עכשיו יש רק 25% וזה יוצא יקר
לכן רשמתי למעלה שתחכה להנחה של לפחות 45% כדי שהמחירים יצאו משתלמים

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להכיר כל מוצר של כל חברה...

15 גרם חלבון על 160 קל' בכל סקופ, אז הערכים נחותים ביחס לשאר אבקות החלבון. אם אתה מוכן להתפשר על הערכים תמורת מחיר זול יותר אז תקנה את זה.

תירשם לאתר ותקבל התראות למייל

לכן רשמתי למעלה שתחכה להנחה של לפחות 45% כדי שהמחירים יצאו משתלמים

עכשיו חידשת לי, איך הגעת לערכים האלו? ואיזה מוצר שלהם היית ממליץ אם לא זה?
ובכללי אם הערך נחות יותר משאר האבקות, כמה לאבקות אחרות יש? מה זה ערך טוב מבחינתך? ולא הבנתי כלכך איך חישבת 15גר חלבון ל 165קל, לט יותר קל לחשב לפי מנה/סקופ/100גר?
אני מכיר שבסקופ יש להם 21גר חלבון, אבל שוב גם יש סקופ ויש סקופ לדעתי הסקופים שלהפ די גדולים משאר החברות אבל עדיין לא מדדתי במשקל

עכשיו חידשת לי, איך הגעת לערכים האלו? ואיזה מוצר שלהם היית ממליץ אם לא זה?
ולא הבנתי כלכך איך חישבת 15גר חלבון ל 165קל, לט יותר קל לחשב לפי מנה/סקופ/100גר?
אלה הערכים שרשומים באתר למנת הגשה

איזה מוצר שלהם היית ממליץ אם לא זה?
המלצתי לך כבר על מוצר שהמלצתי גם לחבר:
אבל המלצתי לחבר, שכמוך מחפש אבקת חלבון במחיר זול ולא ממש אכפת לו מהטעם, על המוצר הזה.

בכללי אם הערך נחות יותר משאר האבקות, כמה לאבקות אחרות יש? מה זה ערך טוב מבחינתך?
גם על זה עניתי כבר:
אבדל בדרך כלל סקופ אבקת חלבון יכיל כ-120-130 קל' וכ-25 גרם חלבון.

• פותח/ת השרשור
אלה הערכים שרשומים באתר למנת הגשה

המלצתי לך כבר על מוצר שהמלצתי גם לחבר:

גם על זה עניתי כבר:

חחח וואלה אין עליך תודה רבה מלך בטלפון לפעמים מתערבב לי פה
ובכללע איזה חלבון אתה קונה?

ובכללע איזה חלבון אתה קונה?
כבר שנים שאני לא צורך אבקת חלבון. אין לי צורך בזה. כשהייתי צורך קניתי אבקות חלבון מי גבינה של optimum ושל dymatize. פעם המחירים שלהם ב-iHerb היו מאוד משתלמים, לא כמו היום.

חחח וואלה אין עליך תודה רבה מלך בטלפון לפעמים מתערבב לי פה
בכיף

• פותח/ת השרשור
כבר שנים שאני לא צורך אבקת חלבון. אין לי צורך בזה. כשהייתי צורך קניתי אבקות חלבון מי גבינה של optimum ושל dymatize. פעם המחירים שלהם ב-iHerb היו מאוד משתלמים, לא כמו היום.

בכיף

כן מחירים הזויים פעם אני זוכר הייתי קונה רק אותם ב iherb.
אם אין לך צורך, אולי זרוק איזה טיפ איך אץב משלים את ערכי החלבון שלך כל יום? זה קשה פיצוצים להגיע ל 160גר חלבון ביום בשיא הכנות אני לא מצליח. שוקל 80 קילו ושואף ל2גר לכל קילו

אם אין לך צורך, אולי זרוק איזה טיפ איך אץב משלים את ערכי החלבון שלך כל יום? זה קשה פיצוצים להגיע ל 160גר חלבון ביום בשיא הכנות אני לא מצליח. שוקל 80 קילו ושואף ל2גר לכל קילו
למה דווקא 2 גרם חלבון על כל ק"ג? לא באמת צריך כל כך הרבה חלבון כמו שהרגילו אותנו לחשוב בשנים האחרונות. מן הסתם שיש ניואנסים אבל זה בגדול.
וגם ל-160 גרם חלבון אין ממש בעיה להגיע, בטח אם אתה אוכל כל. יש לך מבחר מוצרי חלב (גבנ"צ, יוגורטים וכד'), בשר, סוגי דגים למיניהם, עוף, ביצים, קטניות למיניהן. וסופרים את כל החלבון, גם חלבון שלכאורה פחות איכותי כמו חלבון שנמצא בלחם, אורז, שיבולת שועל וכד'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית