הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן בבקשה

איתי110

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני בן 17, 1.72 שוקל 67 קג
היקף בטן 79 ס"מ, יד 37 ס"מ
מהו בערך אחוז השומן שלי?
אני חושב על להתחיל מיני קאט בשביל להוריד קצת באחוזי שומן ואז לחזור בעוד חודש למסה נקייה...
מה דעתכם?
WhatsApp Image 2024-01-09 at 02.40.45.jpeg

WhatsApp Image 2024-01-09 at 02.23.08.jpeg
WhatsApp Image 2024-01-09 at 02.28.15.jpeg
WhatsApp Image 2024-01-09 at 02.28.50.jpeg

דעה אישית ולא מקצועית אלא מניסיון:

אני חושב על להתחיל מיני קאט בשביל להוריד קצת באחוזי שומן ואז לחזור בעוד חודש למסה נקייה...
לדעתי לעשות מחזורי מיני קאט מיקי קאט-מסה פחות משנה כי אין לך תחרות בעוד חודשיים אלא אני מניח שזה בשביל האסטטטיקה, ההרגשה הטובה והעניין הזה של פשוט לחיות אורח חיים בריא. מה גם שאתה בן 17 אז הכל לטובתך אין לחץ של גיל 40 שכל המערכות נגדך.

בגדול אם מקפידים על תזונה בריאה ובכמות הנכונה, ועל פעילות גופנית של קרדיו והתנגדות (נחמד אם גם הולכים על איזהשהו פרוגרסיב אוברלואד בכל תחום), אז הכל טוב.

את התוצאות רואים במראה, על המשקל ובהתקדמות באימונים

מהו בערך אחוז השומן שלי?
1704764739470.png

• פותח/ת השרשור
דעה אישית ולא מקצועית אלא מניסיון:

לדעתי לעשות מחזורי מיני קאט מיקי קאט-מסה פחות משנה כי אין לך תחרות בעוד חודשיים אלא אני מניח שזה בשביל האסטטטיקה, ההרגשה הטובה והעניין הזה של פשוט לחיות אורח חיים בריא. מה גם שאתה בן 17 אז הכל לטובתך אין לחץ של גיל 40 שכל המערכות נגדך.

בגדול אם מקפידים על תזונה בריאה ובכמות הנכונה, ועל פעילות גופנית של קרדיו והתנגדות (נחמד אם גם הולכים על איזהשהו פרוגרסיב אוברלואד בכל תחום), אז הכל טוב.

את התוצאות רואים במראה, על המשקל ובהתקדמות באימונים

צפה בקובץ המצורף 93052
בOVERALL, אני נחשב במצב טוב? לא שמן לא רזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית