הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS בחיטוב

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
שלום, מה דעתכם על לעשות את ה-SS בחיטוב? (כמובן בלי המטרה של לעלות משקלים מאימון לאימון, פשוט לקחת את אותם תרגילים)
אם אני משלב ריצה בימי שני רביעי ושישי, אפשרי לעשות את ה-SS כשביום שלישי אני עושה פרונט סקוואט במקום סקוואט?
תודה,

• פותח/ת השרשור
מאיזו בחינה? מבחנת זה שזה עומס גדול מידי?
איזו תוכנית כן היית מציע לחיטוב?( חיטוב ישיכל 3 ריצות נפח בשבוע)

• פותח/ת השרשור
בעבר הייתי עושה, אבל לפני שנה , אולי קצת יותר הפסקתי, ולפני חודש וחצי חזרתי לרוץ.. בחודש וחצי האחרון דווקא החזקתי עם 6 אימונים בשבוע ש3 מהם זה כוח..

אוקיי. אני הייתי מוריד נפח ושומר על עצימות, אם אתה רוצה להמשיך לרוץ 3 פעמים בשבוע הייתי עושה 2 אימוני כוח. אתה יכול לעשות גם את האימונים האלה במתכונת של 3 ימים רצוף, יום מנוחה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה!
ושאלה אחרונה- אם בכל זאת אני אחליט לעשות 6 אימונים בשבוע, 3 כוח, 3 ריצות נפח על הים(החול הרך) ככה שבימי שלישי הסקוואט יהיה או סקוואט קל או פרונט סקוואט, זה יוכל לגרום לי נזק כלשהו או שזה סתם יהיה מסוכן?

תודה,

אם תעשה את זה תדאג באמת שהאימון האמצעי יהיה אימון קל. אני לא יודע כמה זה מסוכן, הגוף כבר יאותת אם זה יהיה עמוס מדי (כאבים, ירידה במשקלים וכו').

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע שברגע שלא מעלים זה כבר לא SS, הכוונה שלי הייתה פשוט לקחת את אותם תרגילים, באותו סדר ובאותה כמות סטים..
טוב אני אנסה בינתיים 6 אימונים, אם לא יסתדר אני ארד ל5..
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית