היי, אני מתאמן כבר כחודש וחצי במכון, 3 פעמים בשבוע בימים קבועים. סטודנט ועובד אז לצערי לא יכול להוסיף יותר מכך. בשאיפה שעה-שעה ורבע לאימון גג.
כשהתחלתי להתאמן הייתי על 18% שומן כשמה שהפריע לי בעיקר זה השומן הבטני.
המטרה היא יותר אסתטית ולהרגיש טוב יותר עם עצמי וכמובן בריא יותר.
רציתי לדעת האם התוכנית הזו שליקטתי מכל מני מידעים מהרשת יכולה להתאים לחודשים הקרובים, כשלהבנתי פול באדי יותר מתאים לזה כרגע.
אני אכתוב לפי הסדר של הדברים שאני מבצע, ואשמח להצעות לייעול אם יש:
4-5 דקות ריצה של 8.5-9 קמ"ש
מתיחות קלות
סקוואט עם מוט 10*3 - משתדל להוסיף כל אימון או שניים עוד 1.25 קילו לכל צד כתלות בכמה קשה זה היה.
לסירוגין אימון כן אימון לא - כפיפת ברכיים במכשיר 10*3 - כשאני דוחף פנימה ולא החוצה.
מקבילים - 10*3, משקל גוף בינתיים
לסירוגין: שבוע בנץ' פרס (אופקי) 3*12 ושבוע אינקליין דאמבל בנץ' פרס
פולי עליון במכשיר 12*3
פולי חתירה במכשיר 12*3
בעמידה - אוברהד פרס עם דאמבלים 12*3-4
לסירוגין - באימון אחד תרגיל בטן, ואימון הבא תרגיל לתאומים (לסנכרן עם המכשיר לכפיפת ברכיים?) - 12*3
ריצה 10-15 דקות בהליכון - 8.5-9 קמ"ש
מתיחות
שוב מדגיש שאני מתחיל - אז בבקשה לא להוריד לי את המוטיבציה עם תשובות מתנשאות. אני כאן ללמוד ולהתקדם
כשהתחלתי להתאמן הייתי על 18% שומן כשמה שהפריע לי בעיקר זה השומן הבטני.
המטרה היא יותר אסתטית ולהרגיש טוב יותר עם עצמי וכמובן בריא יותר.
רציתי לדעת האם התוכנית הזו שליקטתי מכל מני מידעים מהרשת יכולה להתאים לחודשים הקרובים, כשלהבנתי פול באדי יותר מתאים לזה כרגע.
אני אכתוב לפי הסדר של הדברים שאני מבצע, ואשמח להצעות לייעול אם יש:
4-5 דקות ריצה של 8.5-9 קמ"ש
מתיחות קלות
סקוואט עם מוט 10*3 - משתדל להוסיף כל אימון או שניים עוד 1.25 קילו לכל צד כתלות בכמה קשה זה היה.
לסירוגין אימון כן אימון לא - כפיפת ברכיים במכשיר 10*3 - כשאני דוחף פנימה ולא החוצה.
מקבילים - 10*3, משקל גוף בינתיים
לסירוגין: שבוע בנץ' פרס (אופקי) 3*12 ושבוע אינקליין דאמבל בנץ' פרס
פולי עליון במכשיר 12*3
פולי חתירה במכשיר 12*3
בעמידה - אוברהד פרס עם דאמבלים 12*3-4
לסירוגין - באימון אחד תרגיל בטן, ואימון הבא תרגיל לתאומים (לסנכרן עם המכשיר לכפיפת ברכיים?) - 12*3
ריצה 10-15 דקות בהליכון - 8.5-9 קמ"ש
מתיחות
שוב מדגיש שאני מתחיל - אז בבקשה לא להוריד לי את המוטיבציה עם תשובות מתנשאות. אני כאן ללמוד ולהתקדם