הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחת ולתמיד- איזה תוספים לדעת מחקרים+ דעה אישית שלכם באמת מועילים?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אז ככה, אני בן עוד מעט 25 מתאמן מגיל 18 באופן קבוע, משקלים ברמת הADVANCED כבר ובקושי עולים ובכללי הפיזיק מרגיש שכבר לא משתנה, אם אני מסתכל על תמונות מלפני 3 שנים ההבדל מינורי עד לא קיים אפילו שהחלפתי לפני שנתיים לתוכנית ספציפית להיפטרופיה (HST) שחברים מתקדמים המליצו לי עליה ואמרו שהיא עבדה להם באופן סביר. הייתי לוקח קריאטין עד לפני 3 שנים בערך ואז בגלל טיול גדול הפסקתי וראיתי שאני לא באמת יורד במשקלים למרות שגם בזמנו כשהתחלתי רק לקחת לא ראיתי בוסט לא במשקל גוף בגלל הספיחה של המים וגם לא במשקלים אז שיערתי שאני כנראה מה30% שזה לא משפיע עליהם. עכשיו יש לי סוף סוף כבר כסף ולא חייל/סטודנט עני וראיתי שהמחירים במייפרוטאין על תוספים ממש זולים ותהיתי, מה באמת כדאי לי לקחת שאולי יתן לי את השיפור שאני כבר לא רואה, אני יודע שבתכלס אחרי 3-4 שנים מגיעים לפוטנציאל אבל תמיד אפשר לשפר עוד בטח שאני לא קרוב להיראות כמו איזה מתאמן על.
קראתי בזמנו על אושוואגנה וכמובן קריאטין קפאין וכו' אשמח לדעת אילו תוספים באמת יעילים גם לשיפור כח/איבוד מוגבר של שומן (שורפי שומן אשכרה עובדים? או שזה עובד אבל סטייל להזריק סטרואידים?)/טסטוסטרון מוגבר/אפילו סתם הורדת סטרס או שיפור השינה דברים שבעקיפין גם כן עוזרים להשתפר במכון וכו', אשמח גם לדעת מכם על דברים שעבדו לכם באופן אישי

אז ככה, אני בן עוד מעט 25 מתאמן מגיל 18 באופן קבוע, משקלים ברמת הADVANCED כבר ובקושי עולים ובכללי הפיזיק מרגיש שכבר לא משתנה, אם אני מסתכל על תמונות מלפני 3 שנים ההבדל מינורי עד לא קיים אפילו שהחלפתי לפני שנתיים לתוכנית ספציפית להיפטרופיה (HST) שחברים מתקדמים המליצו לי עליה ואמרו שהיא עבדה להם באופן סביר. הייתי לוקח קריאטין עד לפני 3 שנים בערך ואז בגלל טיול גדול הפסקתי וראיתי שאני לא באמת יורד במשקלים למרות שגם בזמנו כשהתחלתי רק לקחת לא ראיתי בוסט לא במשקל גוף בגלל הספיחה של המים וגם לא במשקלים אז שיערתי שאני כנראה מה30% שזה לא משפיע עליהם. עכשיו יש לי סוף סוף כבר כסף ולא חייל/סטודנט עני וראיתי שהמחירים במייפרוטאין על תוספים ממש זולים ותהיתי, מה באמת כדאי לי לקחת שאולי יתן לי את השיפור שאני כבר לא רואה, אני יודע שבתכלס אחרי 3-4 שנים מגיעים לפוטנציאל אבל תמיד אפשר לשפר עוד בטח שאני לא קרוב להיראות כמו איזה מתאמן על.
קראתי בזמנו על אושוואגנה וכמובן קריאטין קפאין וכו' אשמח לדעת אילו תוספים באמת יעילים גם לשיפור כח/איבוד מוגבר של שומן (שורפי שומן אשכרה עובדים? או שזה עובד אבל סטייל להזריק סטרואידים?)/טסטוסטרון מוגבר/אפילו סתם הורדת סטרס או שיפור השינה דברים שבעקיפין גם כן עוזרים להשתפר במכון וכו', אשמח גם לדעת מכם על דברים שעבדו לכם באופן אישי
קצת מבולגן הפוסט שלך אז אתן לך כמה נקודות.

-מה הנתונים שלך?
-אני לא חושב שאתה קרוב אפילו למיצוי הפוטנציאל שלך
-ללכת לתוכנית שחברים מתקדמים המליצו זה כבר בעייתי, תוכנית אימון צריכה להתאים ספציפית לך.
-כדאי להשקיע את הכסף שלך באיש מקצוע ואני די בטוח שתתקדם מאוד
-גם ברמות הגבוהות ביותר (תחרותיות) מתקדמים מאוד ב3 שנים, אתה יכול להסתכל באינסטגרם שלי.
-קיראטין וקפאין, שאר הדברים נכון להיום לא הוכחו כמועילים.

סתם מעניין
תעלה תמונה מהיום, ומלפני 3 שנים.
הייתי מצטרף להמלצה לשלם לאיש מקצוע אם אתה יכול לאפשר זאת לעצמך. עם זאת - הייתי לוקח איש מקצוע לפרק זמן מוגבל סביב 3 חודשים ומנסה ללמוד כמה שיותר בדרך.

פני שנתיים לתוכנית ספציפית להיפטרופיה (HST) שחברים מתקדמים המליצו לי עליה ואמרו שהיא עבדה להם באופן סביר
תוכנית שעבדה למישהו אחד לא בהכרח תעבוד למישהו אחר. אנשים שונים מגיבים באופן שונה מאוד לאותה תוכנית אימונים

עכשיו יש לי סוף סוף כבר כסף ולא חייל/סטודנט עני וראיתי שהמחירים במייפרוטאין על תוספים ממש זולים ותהיתי, מה באמת כדאי לי לקחת שאולי יתן לי את השיפור שאני כבר לא רואה
כמו שאמרו פה, את הכסף שלך תשקיע במאמן/ת כושר ובתזונאי/ת, אתה תקבל הרבה יותר ערך מאשר תוספים

אם ב 3 שנים של שגרת אימונים קבועה אתה לא רואה שינוי בגוף ו/או במשקלי עבודה אז תוספים זה לא מה שיפתור את העניין לדעתי.
תבחן את התזונה והאימונים שלך ותראה למה אתה לא מתקדם (תשובה כללית כי לא יודע מה להמליץ יותר ספציפי)
לגבי תוספים - קריאטין אמרת שאתה מכיר ולא הרגשת שזה עובד עליך אז נגיד תוריד אותו מהרשימה. לא חושב שיש מה להתבאס על זה יותר מדי כי גם אם זה היה עובד עליך זה לא עושה הבדל של שמים וארץ, משפר אותך בכמה אחוזים בודדים (חזרתי לקחת קריאטין אתמול אחרי איזה 8 שנים שלא לקחתי, אני אספר לך עוד כמה שבועות מה השיפור 😀)
קפאין עוזר לי באימונים בערב אם אני אקסטרא עייף, נותן קצת אנרגיה. לרוב אני מעדיף כוס אספרסו ולא כדורים, כי זה טעים.

**** שאלת על נסיון אישי עם תוספים אז אני אספר קצת ברו-סיינס כי אין לי סימוכין לדברים באים חוץ מהרגשה אישית שלי:

כורכומין שמתי לב כמה פעמים שעזר לי עם דלקות במרפק/כתף
מגזיום ואבץ אני מרגיש שאם אני לוקח בערב זה עוזר לשינה איכותית יותר, לא שזה עוזר להירדם כי אין לי בעיה עם זה בלי עין הרע, אלא כאילו השרירים יותר רפויים בלילה, זה התיאור הכי טוב שאני יכול למצוא, והגוף מתאושש טוב יותר.

שוב, זה הרגשה אישית שלי, וזה דברים שלא עוזרים ישירות לאימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית