אז ככה, אני בן עוד מעט 25 מתאמן מגיל 18 באופן קבוע, משקלים ברמת הADVANCED כבר ובקושי עולים ובכללי הפיזיק מרגיש שכבר לא משתנה, אם אני מסתכל על תמונות מלפני 3 שנים ההבדל מינורי עד לא קיים אפילו שהחלפתי לפני שנתיים לתוכנית ספציפית להיפטרופיה (HST) שחברים מתקדמים המליצו לי עליה ואמרו שהיא עבדה להם באופן סביר. הייתי לוקח קריאטין עד לפני 3 שנים בערך ואז בגלל טיול גדול הפסקתי וראיתי שאני לא באמת יורד במשקלים למרות שגם בזמנו כשהתחלתי רק לקחת לא ראיתי בוסט לא במשקל גוף בגלל הספיחה של המים וגם לא במשקלים אז שיערתי שאני כנראה מה30% שזה לא משפיע עליהם. עכשיו יש לי סוף סוף כבר כסף ולא חייל/סטודנט עני וראיתי שהמחירים במייפרוטאין על תוספים ממש זולים ותהיתי, מה באמת כדאי לי לקחת שאולי יתן לי את השיפור שאני כבר לא רואה, אני יודע שבתכלס אחרי 3-4 שנים מגיעים לפוטנציאל אבל תמיד אפשר לשפר עוד בטח שאני לא קרוב להיראות כמו איזה מתאמן על.
קראתי בזמנו על אושוואגנה וכמובן קריאטין קפאין וכו' אשמח לדעת אילו תוספים באמת יעילים גם לשיפור כח/איבוד מוגבר של שומן (שורפי שומן אשכרה עובדים? או שזה עובד אבל סטייל להזריק סטרואידים?)/טסטוסטרון מוגבר/אפילו סתם הורדת סטרס או שיפור השינה דברים שבעקיפין גם כן עוזרים להשתפר במכון וכו', אשמח גם לדעת מכם על דברים שעבדו לכם באופן אישי
קראתי בזמנו על אושוואגנה וכמובן קריאטין קפאין וכו' אשמח לדעת אילו תוספים באמת יעילים גם לשיפור כח/איבוד מוגבר של שומן (שורפי שומן אשכרה עובדים? או שזה עובד אבל סטייל להזריק סטרואידים?)/טסטוסטרון מוגבר/אפילו סתם הורדת סטרס או שיפור השינה דברים שבעקיפין גם כן עוזרים להשתפר במכון וכו', אשמח גם לדעת מכם על דברים שעבדו לכם באופן אישי