הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון KALINA DL 220

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש

סט 5...3 חזרות ליפני PR 240

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחלה משקל, קצת הערות:
1. להפסיק להרים תחת
2. להוציא יותר חזה (מה שיישר את הגב)

בהצלחה במר ישראל (אם אתה מתחרה)

אבל למה עם רצועות....

משה,
בטח שהוא מתחרה.

אנטון - תראה עוד מהאימונים שלך, זה יהיה משב רוח מרענן......

ואני סומך עליך שלא תאכזב במר ישראל ושתראה לכל מיני כאלה שאומרים שינשקו להם את התחת ושזה הסוף של כולם , מאיפה הדג משתין....

• פותח/ת השרשור
אבל למה עם רצועות....

משה,
בטח שהוא מתחרה.

אנטון - תראה עוד מהאימונים שלך, זה יהיה משב רוח מרענן......

ואני סומך עליך שלא תאכזב במר ישראל ושתראה לכל מיני כאלה שאומרים שינשקו להם את התחת ושזה הסוף של כולם , מאיפה הדג משתין....
חייב רצועות,בלי הרצועות רק חזרה אחד ו240 בכלל לא מחזיק...
במר ישראל הכל פתוח,השנה קאסט מטורף,ככה שאני לא יותא בהכרזות מטומתמות,פשוט מתכונן בכל הכח.
לגבי עוד אימונים יש לי ים סירטונים לביקורת,אבל אין זמן לעלות אותם- מי מה שאני יכול כניראה להשויץ זה פוש פרס של 110 על חמישיה,בנצ' 160...כל השאר ליצנות

חייב רצועות,בלי הרצועות רק חזרה אחד ו240 בכלל לא מחזיק...
במר ישראל הכל פתוח,השנה קאסט מטורף,ככה שאני לא יותא בהכרזות מטומתמות,פשוט מתכונן בכל הכח.
לגבי עוד אימונים יש לי ים סירטונים לביקורת,אבל אין זמן לעלות אותם- מי מה שאני יכול כניראה להשויץ זה פוש פרס של 110 על חמישיה,בנצ' 160...כל השאר ליצנות

1. לא ביקשתי שתצא בהצהרות, נהפוכו - אני מעריך את זה שאתה לא מאותם טמבלים.
2. הסרטונים זה לא לביקורת...אלא ע"מ לתת קצת אווירה וענין ( זה כיף לראות ).

לגבי הרצועות - אחיזה זה דבר שמשתפר ומשפר את היכולת שלך - יהיה לך יותר קל בבנצ (נשמע מופרך ) אבל אחיזה טובה נותנת יותר יציבות \ שליטה ומכאן יותר משקל על המוט. שלא לדבר על מה שיקרה לאמות ( לא שאני אומר שהן לא מפותחות גם ככה ).

כל הכבוד אנטון!
חזק מאוד

בהצלחה במר ישראל.. באמת ראיתי שיהיו הרבה מתחרים רציניים

לגבי הרצועות - אחיזה זה דבר שמשתפר ומשפר את היכולת שלך - יהיה לך יותר קל בבנצ (נשמע מופרך ) אבל אחיזה טובה נותנת יותר יציבות \ שליטה ומכאן יותר משקל על המוט. שלא לדבר על מה שיקרה לאמות ( לא שאני אומר שהן לא מפותחות גם ככה ).

אולי תרגילי אחיזה יעזרו לוותר על הרצועות ?

• פותח/ת השרשור
ניסית מגנזיום?
נסיתי-זה מלכלך:161bd: המוטות שלנו עבים יותר ממה שלמשל יש בא.ס.א ב"ש שם האחיזה יותר טובה,אפשר לוותר על רצועות עד 200 בערך.
נ.ב. חייב רצועות של אנימל-ככה אני נראה יותר מקצועי:s85:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית