נק' מוניטין:
0
- 5
- 0
היי,אני מתאמן כבר כמה חודשים אימוני פול באדי ממוצעים נקרא לזה ככה
ורוצה לעבור תוכנית אימונים במטרה לתת דגש ליותר חלקים בשריר.
ישבתי וכתבתי לי תוכנית אימון שתתאים בהתאם למטרה ותתחשב בכמות הפעמים שאוכל להתאמן בשבוע (כולל נפח ומטרות שעומדות מאחורי התרגילים אם זה חיזוק שרירים מסויימים נפח וכל זה)
אני אשמח ממש לדעה ואפילו הערות עם יש על התוכנית כי אני בעד ללמוד,להתקדם ולדעת באיזה דברים אני טועה וכו..
התוכנית היא 4 אימונים
אדגיש שאני בצבא אז יש לי בעיקר משקולות חופשיות ופחות מכונות.
אימון a:
חזה: בנץ 3 סטים, חזה עליו דאמבל 2 סטים
גב: משיכה יד יד פולי 3 סטים,חתירה דאמבל עם חזה על כיסא 2 סטים
כתפיים: לחיצת כתפיים 3 סטים, פרפר הפוך 2 סטים.
אימון b:
ירך קדמית: סקוואט בסמית 3 סטים,לאנג בולגרי 2 סטים
ירך אחורית: סטיף דדליפט 3 סטים
יד קדמית: כפיפה בכיסא דגש מצב מוארל של השריר 2 סטים
יד אחורית: סקול קראשר 2 סטים
בטן: כפיפות בכיסא 2 סטים.
אני מתייעץ כי אני עוד מתחיל בעולם הכושר והתזונה,אני לומד קורא וחוקר כל פעם דברים חדשים על כל זה. ועדיין לא בטוח ב100% עד כמה התוכנית טובה בגלל כמה פרמטרים לדוגמא הסטים השבועיים ליד הקדמית,האחורית שחוץ מפעולות משיכה ודחיפה יוצא 4 סטים שבועיים,או למשל העניין שלאמן גב חזה ויום לאחר מכן ידיים.
ולכתפיים שזה 2 סטים לכתף האחורית או לחזה העליון שאני עוד לא בטוח אם לתת להם את הדגש או לא.
סך הכל לשרירים הגדולים יוצא 10 בשבוע ככה שהנפח השבועי שלי לא משתנה.
כמובן שיש עוד דברים שעומדים מאחורי התרגילים שבחרתי (כי באמת ישבתי וסיננתי לעצמי איזה תרגילים) שלא כתבתי כאן כי זה יהיה מאוד ארוך.
בקיצור אני ממש ממש אשמח לשמוע דעות מקצועיות🙏🏻
ורוצה לעבור תוכנית אימונים במטרה לתת דגש ליותר חלקים בשריר.
ישבתי וכתבתי לי תוכנית אימון שתתאים בהתאם למטרה ותתחשב בכמות הפעמים שאוכל להתאמן בשבוע (כולל נפח ומטרות שעומדות מאחורי התרגילים אם זה חיזוק שרירים מסויימים נפח וכל זה)
אני אשמח ממש לדעה ואפילו הערות עם יש על התוכנית כי אני בעד ללמוד,להתקדם ולדעת באיזה דברים אני טועה וכו..
התוכנית היא 4 אימונים
אדגיש שאני בצבא אז יש לי בעיקר משקולות חופשיות ופחות מכונות.
אימון a:
חזה: בנץ 3 סטים, חזה עליו דאמבל 2 סטים
גב: משיכה יד יד פולי 3 סטים,חתירה דאמבל עם חזה על כיסא 2 סטים
כתפיים: לחיצת כתפיים 3 סטים, פרפר הפוך 2 סטים.
אימון b:
ירך קדמית: סקוואט בסמית 3 סטים,לאנג בולגרי 2 סטים
ירך אחורית: סטיף דדליפט 3 סטים
יד קדמית: כפיפה בכיסא דגש מצב מוארל של השריר 2 סטים
יד אחורית: סקול קראשר 2 סטים
בטן: כפיפות בכיסא 2 סטים.
אני מתייעץ כי אני עוד מתחיל בעולם הכושר והתזונה,אני לומד קורא וחוקר כל פעם דברים חדשים על כל זה. ועדיין לא בטוח ב100% עד כמה התוכנית טובה בגלל כמה פרמטרים לדוגמא הסטים השבועיים ליד הקדמית,האחורית שחוץ מפעולות משיכה ודחיפה יוצא 4 סטים שבועיים,או למשל העניין שלאמן גב חזה ויום לאחר מכן ידיים.
ולכתפיים שזה 2 סטים לכתף האחורית או לחזה העליון שאני עוד לא בטוח אם לתת להם את הדגש או לא.
סך הכל לשרירים הגדולים יוצא 10 בשבוע ככה שהנפח השבועי שלי לא משתנה.
כמובן שיש עוד דברים שעומדים מאחורי התרגילים שבחרתי (כי באמת ישבתי וסיננתי לעצמי איזה תרגילים) שלא כתבתי כאן כי זה יהיה מאוד ארוך.
בקיצור אני ממש ממש אשמח לשמוע דעות מקצועיות🙏🏻
נערך לאחרונה: