עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סייקל של - סוסטנון - 500 בשבועשלום לכולם בן 28 1.90 שוקל 92 קילו אחוז שומן 15/16.... אני רוצה להתחיל סייקל ראשון שלי בחיי ויש לי קורס ממש פיזי חודש 5 איזה סייקל קליל והכי חמוד יתאים לי לחודשים ? רוצה להוריד אחוז שומן ולעלות מסת שריר בקיצור אתלטי יותר ולא מנופח ריבוע
למה אתה ממליץ לו כזה סייקל חזק ?, אם המטרה שלו לא בשמיים לא צריך לקפוץ לסייקל , הוא יכול גם בלי סייקל לעשות שיפורסייקל של - סוסטנון - 500 בשבוע
טורינבול - 50 מג ביום
קלן - 80 מקג ביום
תדאג שיהיה לך ארימדיקס - חצי כדור פעמיים בשבוע
כמובן שתזונה מותאמת.
הוא מדבר על שיפור משמעותי בתוך חודשיים.. זה לא משהו שיקרה ללא חומרים ונראה שהוא די נעול על זה.למה אתה ממליץ לו כזה סייקל חזק ?, אם המטרה שלו לא בשמיים לא צריך לקפוץ לסייקל , הוא יכול גם בלי סייקל לעשות שיפור
לא חושב באמת יש סיבה להמליץ על עוד חומרים חוץ מטסט לסייקל ראשון אפילו אם הוא רוצה שיפור משמעותי תוך חודשיים... אבל זאת דעתיהוא מדבר על שיפור משמעותי בתוך חודשיים.. זה לא משהו שיקרה ללא חומרים ונראה שהוא די נעול על זה.
טסט וטורינבול סייקל חזק? זה מאוד מאוד עדין.
לטווח הארוך זה ממש לא חכם לעשות שינוי בחודשיים , כמה ישאר לו מזה אחרי סייקל כזההוא מדבר על שיפור משמעותי בתוך חודשיים.. זה לא משהו שיקרה ללא חומרים ונראה שהוא די נעול על זה.
500 טסט בשבוע זה סייקל בסיסי וטורינבול נחשב לא חזק ( לא כמו אנדרול,דיבול , הילוטסטין) ובחודשיים יכול להגיע לתוצאות טובות בהתחשב בזה שיש לו קורס מאוד פיזי ( לפי הגדרתו)לטווח הארוך זה ממש לא חכם לעשות שינוי בחודשיים , כמה ישאר לו מזה אחרי סייקל כזה
ללכת על 500 סוסטנון כבר בפעם הראשונה
אפשר להתחיל עם כבר מ- 250 מ"ג
לגבי טורינבול גם 50 מג זה באופן יחסי לא נמוך בכלל
בכל אופן אני חושב שזה לא חכם לחפש קיצורי דרך
הסטרואידים
אם יש לו קורס מאוד פיזי שיחכה שיעבור אותו קודם , ותוך חודשים להגיע לתוצאות מהירות שוב אני חושב שזה מטופש בכלל לדבר על זה אם הוא מחליט ללכת סייקל הוא צריך להבין שזה אולי 10 שנים של עבודה , ולא חודשיים תוצאות מהירות וזהו..500 טסט בשבוע זה סייקל בסיסי וטורינבול נחשב לא חזק ( לא כמו אנדרול,דיבול , הילוטסטין) ובחודשיים יכול להגיע לתוצאות טובות בהתחשב בזה שיש לו קורס מאוד פיזי ( לפי הגדרתו)
אם יש לו קורס מאוד פיזי שיחכה שיעבור אותו קודם , ותוך חודשים להגיע לתוצאות מהירות שוב אני חושב שזה מטופש בכלל לדבר על זה אם הוא מחליט ללכת סייקל הוא צריך להבין שזה אולי 10 שנים של עבודה , ולא חודשיים תוצאות מהירות וזהו..
זה כמו שמתאמן יבוא ויגיד לי אני רוצה לעשות בנץ' פרס מ 80 ל 160 תוך 8 שבועות, איזה סייקל לעשות?
זה לא רציני ,מי שמחפש משהו מהיר שינהג ברכב ספורט(:
אם אתה אומר שטרן זה סייקל עדין אז אתה לא מבין לצערי הרב בחומרים בן אדם שרושם פעם ראשונה סייקל לו דוחפים לו טרן לסייקל ראשוני קודם בודקים איך הגוף מגיב בכלל לטסט בכללי... בלי שום קשר אני מתאמן כמו שכתבתי כבר עשור ואני בן אדם לא קטן אני צריך.משו שיקל עלי בקורס זה הכל זה קורס פיזי הרבה אירובי ואימוני כוח בנוסף רוצה שלא יהיה לי פציעות והתאוששות מהירה של השרירים במהלך הקורס שנסיים בהצלחה מבין בעל הבית מה כוונתי ?הוא מדבר על שיפור משמעותי בתוך חודשיים.. זה לא משהו שיקרה ללא חומרים ונראה שהוא די נעול על זה.
אני מתאמן כבר עשור אח שלי ואני בחור לא קטן השאלה שלי סהכ איזה סייקל מומלץ.לסייקל ראשוני מה שבטוח לא טרן .. יש לי קורס פיזי והרבה אירובי כדי שלא אפצע והתאוששות שרירים יותר מהירה זה הכל איזה טסט מומלץ ואיזה חברה ממש טובה שמכיריםאני חושב שאתה קצת ממהר.. יש לך עוד המון פוטנציאל טבעי וחבל לקפוץ לסייקלים כשלא התקרבת אפילו לרף הטבעי שלך..
תנסה לעבור את כ100 קילו על אותו אחוז שומן ואז אולי שווה להתחיל לחקור את העניין.
תהנה מההתקדמות הטבעית שעוד יש לך!
אבל קלן ואפדרין פוגעים בציר בלי שום קשר אז שווה לי יותר סייקל טסט? לא ? ואפדרין זה טוב לפני ריצות בראורים וכולא נראה לי שהוא מחפש סטרואידים או צריך.
הוא מחפש ממריצים.. קלן, אפדרין.. גם יתנו לך אנרגיה ועם תזונה נכונה גם תאבד מסת שומן.
אני מתאמן כבר עשור אח שלי ואני בחור לא קטן השאלה שלי סהכ איזה סייקל מומלץ.לסייקל ראשוני מה שבטוח לא טרן .. יש לי קורס פיזי והרבה אירובי כדי שלא אפצע והתאוששות שרירים יותר מהירה זה הכל איזה טסט מומלץ ואיזה חברה ממש טובה שמכירים
חברה יש לי סויס פ'ארם12 שבועות סייקל
1-12 - 350 טסט אננתת
1-8 וינסטרול - 30 מ"ג ליום
HCG במהלך הסייקל
PCT סטנדרטי
ארמידקס בצד - במידה ויהיה צורך במהלך הסייקל
לגבי חברה - רשום לנו מה באפשרותך להשיג ותקבל חוות דעת
בהצלחה.
אהיה איתך כנה, כנראה שאתה עושה משהו לא נכון אם זה המצב. לא אומר את זה חלילה בקטע של זלזול או להקטין אותך אבל להגיע למצב שאתה 190+ ואולי 85 קילו חטוב זה משהו שאפשר להגיע אליו בשנה של עבודה טובה...אני מתאמן כבר עשור אח שלי ואני בחור לא קטן השאלה שלי סהכ איזה סייקל מומלץ.לסייקל ראשוני מה שבטוח לא טרן .. יש לי קורס פיזי והרבה אירובי כדי שלא אפצע והתאוששות שרירים יותר מהירה זה הכל איזה טסט מומלץ ואיזה חברה ממש טובה שמכירים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אבל קלן ואפדרין פוגעים בציר בלי שום קשר אז שווה לי יותר סייקל טסט? לא ? ואפדרין זה טוב לפני ריצות בראורים וכו
יש לך בעיה רצינית אחי בהבנת הנקרא חחחחאח שלי כנראה לא הבנת אותי נכון כתבתי לך 1.90 שוקל 94 אני לא בן אדם קטן לא רוצה להיות בודי בילדר .. ואני מתאמן 10 שנים בכללי .. והגעתי לסף הטבעי שלי ממזמן אני רוצה המלצה לטסט וחברה טובה פשוט לפני קורס להתחיל שיהיה לי אקסטרה בוסט קורס ממש פיזי הרבה אירובי זה הכל .. אני צריך משו להתאוששות יותר מהירה לשרירים בקיצור טסט לבדד ועדין ..
אם אתה אומר שטרן זה סייקל עדין אז אתה לא מבין לצערי הרב בחומרים בן אדם שרושם פעם ראשונה סייקל לו דוחפים לו טרן לסייקל ראשוני קודם בודקים איך הגוף מגיב בכלל לטסט בכללי... בלי שום קשר אני מתאמן כמו שכתבתי כבר עשור ואני בן אדם לא קטן אני צריך.משו שיקל עלי בקורס זה הכל זה קורס פיזי הרבה אירובי ואימוני כוח בנוסף רוצה שלא יהיה לי פציעות והתאוששות מהירה של השרירים במהלך הקורס שנסיים בהצלחה מבין בעל הבית מה כוונתי ?
כנראה שיש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא חחחחאח שלי כנראה לא הבנת אותי נכון כתבתי לך 1.90 שוקל 94 אני לא בן אדם קטן לא רוצה להיות בודי בילדר .. ואני מתאמן 10 שנים בכללי .. והגעתי לסף הטבעי שלי ממזמן אני רוצה המלצה לטסט וחברה טובה פשוט לפני קורס להתחיל שיהיה לי אקסטרה בוסט קורס ממש פיזי הרבה אירובי זה הכל .. אני צריך משו להתאוששות יותר מהירה לשרירים בקיצור טסט לבדד ועדין ..
אם אתה אומר שטרן זה סייקל עדין אז אתה לא מבין לצערי הרב בחומרים בן אדם שרושם פעם ראשונה סייקל לו דוחפים לו טרן לסייקל ראשוני קודם בודקים איך הגוף מגיב בכלל לטסט בכללי... בלי שום קשר אני מתאמן כמו שכתבתי כבר עשור ואני בן אדם לא קטן אני צריך.משו שיקל עלי בקורס זה הכל זה קורס פיזי הרבה אירובי ואימוני כוח בנוסף רוצה שלא יהיה לי פציעות והתאוששות מהירה של השרירים במהלך הקורס שנסיים בהצלחה מבין בעל הבית מה כוונתי ?
רוצה לקחת טסט בגלל הקורס .. מה לא מובן? זה קורס פיזיעדיף שתסיים את הקורס הזה ואז תתחיל לפי דעתי
אז לך על זה. נשמע שבאת לכאן לקבל הערות חיזוק ולא ביקורת.רוצה לקחת טסט בגלל הקורס .. מה לא מובן? זה קורס פיזי