הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון בן 28

• פותח/ת השרשור Sosla
  • פורסם בתאריך

Sosla

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם בן 28 1.90 שוקל 92 קילו אחוז שומן 15/16.... אני רוצה להתחיל סייקל ראשון שלי בחיי ויש לי קורס ממש פיזי חודש 5 איזה סייקל קליל והכי חמוד יתאים לי לחודשים ? רוצה להוריד אחוז שומן ולעלות מסת שריר בקיצור אתלטי יותר ולא מנופח ריבוע

רוצה לקחת טסט בגלל הקורס .. מה לא מובן? זה קורס פיזי
גבר הכל מובן, אנחנו המלצנו דברים ובינתיים הזמן רץ עד שתעשה את הקורס אז אין סיבה באמת שתתחיל את הסייקל פתאום במיוחד בגלל הקורס.
אתה לא תתאושש פתאום כמו סופרמן או תתחזק באופן לא נורמלי.
כמו שחבר אמר לי שבוע שעבר, אתה מחפש מישהו שיאשר את הרעיון המטומטם שלך ויגיד לך "כן תעשה את זה".
תעשה מה שבא לך וזהו

נערך לאחרונה:
הקורס פיסי באיזה אופן?
אם יותר בקטע של סיבולת לב ריאה לדעתי קרדרין בזמן הקורס יכול לעשות את העבודה.
לא פוגע בציר עוזר בקטע האירובי ועוזר בירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
גבר הכל מובן, אנחנו המלצנו דברים ובינתיים הזמן רץ עד שתעשה את הקורס אז אין סיבה באמת שתתחיל את הסייקל פתאום במיוחד בגלל הקורס.
אתה לא תתאושש פתאום כמו סופרמן או תתחזק באופן לא נורמלי.
כמו שחבר אמר לי שבוע שעבר, אתה מחפש מישהו שיאשר את הרעיון המטומטם שלך ויגיד לך "כן תעשה את זה".
תעשה מה שבא לך וזהו
אז בוא תגיד לי למה לא להתחיל ? מה הסיבה שאתה אומר לא להתחיל?

אז בוא תגיד לי למה לא להתחיל ? מה הסיבה שאתה אומר לא להתחיל?
בגלל שאתה רוצה להתחיל במיוחד בישביל הקורס+אתה חושב שתתאושש כמו סופרמן או משהו ובטח מצפה להרבה דברים שלא בדיוק יקרו.
אם אתה רוצה להתחיל עדיף שתעשה את זה אחרי הקורס שלך. זאת דעתי אבל שוב פעם אני אדגיש שתבין אותי
תעשה מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
בגלל שאתה רוצה להתחיל במיוחד בישביל הקורס+אתה חושב שתתאושש כמו סופרמן או משהו ובטח מצפה להרבה דברים שלא בדיוק יקרו.
אם אתה רוצה להתחיל עדיף שתעשה את זה אחרי הקורס שלך. זאת דעתי אבל שוב פעם אני אדגיש שתבין אותי
תעשה מה שבא לך
עוד הפעם .... אתה לא נותן סיבה אבל ... אתה פשוט כותב תתחיל אחרי הקורס .. שואלים למה מה הסיבה ולא נאאלי שהבנת .. לא התחלתי את הקורס הקורס שלי עוד חודשיים ...

עוד הפעם .... אתה לא נותן סיבה אבל ... אתה פשוט כותב תתחיל אחרי הקורס .. שואלים למה מה הסיבה ולא נאאלי שהבנת .. לא התחלתי את הקורס הקורס שלי עוד חודשיים ...
חחח מה אתה רוצה ממנו אני לא מבין את השכל שלך
שתהיה בריא אומרים לך אל תעשה כרגע .
אתה ראש בקיר רוצה , והוא אומר לך לא
ואז אתה שואל תסביר לי למה לא , למה שהוא יסביר לך החלטת לקחת תקח , חכם זה לא , ההוצאה הקלוריות שלך תגדל עצם זה שתיקח חומרים ,שלא נדבר על מדדים של בדיקות דם וכל מה שמסביב

רק בריאות

• פותח/ת השרשור
פורום של מחארבטים מהתחלה כתבתי איזה סייקל בדרך כלל עושים כסייקל ראשוני ... עונים לי כמו פרופסורים משחקים לי אותנ כל אחד מר עולם פה תענו על שאלות בלי להתפלסף בגלל זה נועד הפורום הזה

פורום של מחארבטים מהתחלה כתבתי איזה סייקל בדרך כלל עושים כסייקל ראשוני ... עונים לי כמו פרופסורים משחקים לי אותנ כל אחד מר עולם פה תענו על שאלות בלי להתפלסף בגלל זה נועד הפורום הזה
תעשה רק טסט 350-500 מ"ג בשבוע, סייקל של 12 שבועות,
תחזיק גם ai למקרה הצורך.
3 שבועות אחרי הזריקה האחרונה, pct.

לדעתי לעשות סייקל ראשון במיוחד לקורס זה כנראה לא חכם מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע איך הגוף שלך יגיב לטסט חיצוני ואילו תופעות לוואי יצוצו.
בכל מקרה ההחלטה שלך כמובן, בהצלחה בכל אשר תלך.

ענו לך כמו שצריך ואתה שואל שאלות מסביב כמו מטומטם
ליצן אחד

שמע ענו לך פה למה הסיבה היא לא לעשות, ואתה עדיין מתעקש לשאול למה לא למרות שענו לך, ואז אתה טוען שמתלפסים ומתנשאים.
לא רוצה לדעת איך התגובות שלך יהיו כלפי אחרים אחרי שתתחיל 🤣

עזוב אותך, כולם כאן מבלבלים את השכל.
אף אחד לא עזר לי בזמנים הכי קשים שלי ובדברים הכי חשובים. ביקשתי שמישהו יבוא לבית שלי ויחזיק לי את היד תוך כדי שמישהו נוסף יזריק לי חומרים שינפחו אותי להיות גדול סוף סוף, שאוכל לתת מכות לבריון של בית הספר.
אבל אני כבר לא צריך אף אחד, קניתי ספריי K900, אני שואף מזה פעמיים ביום ואני מרגיש איך השרירים שלי גדולים.

עיצה ממני, תסמוך על עצמך כי אתה כנראה יודע הכי טוב, ואל תצפה מכל הקנאים לעזור לך להגיע לתוצאות יותר טובות מהם.
קורס או לא קורס, תתחיל את הסייקל שאתה רוצה, לי זה עובד מצוין. אני אמנם איבדתי כבר תחושה ברגליים, ואני מתקשה ללכת, אבל מרגיש שזה דבר טוב וסימן שהחומר עובד עליי.

תן בראש אחי

ביקשתי שמישהו יבוא לבית שלי ויחזיק לי את היד תוך כדי שמישהו נוסף יזריק לי חומרים שינפחו אותי להיות גדול סוף סוף, שאוכל לתת מכות לבריון של בית הספר.
האמת עשיתי אותו דבר אבל הוא עדיין כיסח אותי. עכשיו נכנסתי לתוך העסק של אומנויות לחימה אבל אני רוצה את החגורה השחורה. הם אומרים לי להתחיל עם לבנה לתאם את הסקיל אבל אין לי זמן לחרא הזה אני צריך את השחורה לפוצץ אותו מכות 🤪

האמת עשיתי אותו דבר אבל הוא עדיין כיסח אותי. עכשיו נכנסתי לתוך העסק של אומנויות לחימה אבל אני רוצה את החגורה השחורה. הם אומרים לי להתחיל עם לבנה לתאם את הסקיל אבל אין לי זמן לחרא הזה אני צריך את השחורה לפוצץ אותו מכות 🤪
K900 אומרים לך, כמה שאתה מעצבן שאתה לא מבין בחומרים.
כאילו שהדרכה איך להזיז את הגוף יעזור לך במצבים שאתה מאויים לחטוף וואג'י, מניסיון, לאף אחד לא אכפת כמה מכות אתה יודע, הם מרביצים בכל אופן.
אבל עם אסטרואידים אתה סופרמן על כולם, אני נראה לי איבדתי כבר תחושה גם בידיים כבר, אבל שווה את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית