עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנה מגנזיום בהכשר מאוד מהודר, זה כk, הכשר מאוד מוכר בארה"ב, זה מגנזיום נוזלי וגם טעים.אכן בעיה אחפש תוסף שהכדור קטן יותר
תודה רבה 🙏
תודה חבר יקר החברה הזאת מוכרת מאודהנה מגנזיום בהכשר מאוד מהודר, זה כk, הכשר מאוד מוכר בארה"ב, זה מגנזיום נוזלי וגם טעים.
רק אל תגיד לי יקר לי, לא יודע איך מזמינים, או איפה קונים בארץ.
Bluebonnet Nutrition, Liquid Magnesium Citrate, Mixed Berry , 16 fl oz (473 ml)
<ul><li>Made with Non GMO Ingredients</li><li>K-Parve</li><li>Vegan</li><li>Gluten Free</li><li>Soy Free</li><li>Milk Free</li><li>Dietary Supplement</li><li>For Heart, Muscle-Nerve & Bone Support</li><li>BPA Free</li></ul><p>Bluebonnet's Liquid Magnesium Citrate is formulated with a special...www.iherb.com
כן, מותר להזמין תוספי תזונה לארץ, אין שום בעיה. אתה תשלם מכס אם המוצרים שאתה קונה עולים יותר מ75$, אם זה פחות, אין שום תשלום מכס.תודה חבר יקר החברה הזאת מוכרת מאוד
השאלה שלי אם בכלל מותר להכניס תוספי תזונה לארץ,מכס וכו?
תודה תבורך,במגנזיום פחות חשוב הכשר כי זה תוסף
הבנתי הרבה תודה תבורךכן, מותר להזמין תוספי תזונה לארץ, אין שום בעיה. אתה תשלם מכס אם המוצרים שאתה קונה עולים יותר מ75$, אם זה פחות, אין שום תשלום מכס.
תוסף לא צריך הכשר רק אם הוא נבלע ככדור או חסר טעם לחלוטין, וזה רק לפי שיטת הספרדים. לפי האשכנזים, גם כדור לבליעה או תוסף נטול טעם לחלוטין כדאי שיהיה כשר.
התוסף שאני הצעתי הוא נוזל עם טעם, אתה חייב הכשר לפי כל השיטות.
אייהרב לא בארץ.הבנתי הרבה תודה תבורך
חשבת שאיירהב יש גם בארץ
אין להם גיינרים כשרים נכון?
אוקיאייהרב לא בארץ.
לא מכיר בכלל גיינרים כי זה תוסף מיותר, במקרה הכרתי חברה אחת שהצעתי לך