הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרוידים ממה מתחילים?

• פותח/ת השרשור MyX
  • פורסם בתאריך

MyX

משתמש מתחיל
6
3
נק' מוניטין:
-12
6
3
אני בן 45 שוקל 78.3 גובה 172 מתאמן מגיל 15, on/off. שוקל להתחיל עם סטרוידים.
קראתי מה כתוב בנעוצים, הרבה מידע והתבלבלתי.
ממה מתחילים? מה לגבי מעקב רפואי? האם אני זקן מדי בשביל זה?😃 האם יש אפשרות לעשות זאת על ידי מעקב של מקצוען בתחום אפילו אם זה בתשלום (מישהו שזהו תחום העיסוק שלו ולא אחד שמשתמש בעצמו)

אשמח לכל מידה שתתנו.

תודה לעונים

אני בן 45 שוקל 78.3 גובה 172 מתאמן מגיל 15, on/off. שוקל להתחיל עם סטרוידים.
קראתי מה כתוב בנעוצים, הרבה מידע והתבלבלתי.
ממה מתחילים? מה לגבי מעקב רפואי? האם אני זקן מדי בשביל זה?😃 האם יש אפשרות לעשות זאת על ידי מעקב של מקצוען בתחום אפילו אם זה בתשלום (מישהו שזהו תחום העיסוק שלו ולא אחד שמשתמש בעצמו)

אשמח לכל מידה שתתנו.

תודה לעונים
למה שתתחיל עם זה?
כאילו ילד בין 16 בלי עמוד שדרה ורצון להתאמץ, אני מבין איך הוא הגיע לזה אבל גבר בן 45 שחווה דבר או שניים בחייו מחליט לעשות לעצמו את הזה?
עם מאמן:
-תקבל תוצאות טובות יותר (בהנחה שאתה לא מרעיל את עצמך למוות)
-תקבל אורך חיים בריא יותר
-יהיה זול יותר
-תתמיד בזה יותר
החיסרון היחיד הוא שהדרך תהיה קשה יותר...
*אמנם לא ביקשת עזרה על החלטה להשתמש בסטרואידים אבל זכותי כבן אדם לנסות למנוע מאדם אחר לעשות טעויות שסביר מאוד שיצטער עליהם*

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הקשר לעמוד שדרה לא קשור למה ששאלתי. אם אין משהו פרקטי להציע אז אין צורך להגיב לפוסט

כמו שציינת לשאלתי האם כדאי.

אם אין משהו פרקטי להציע אז אין צורך להגיב לפוסט
אני מנסה לעזור לך אחי....
אם מגיע מישהו ושואל אותי איזו דרך קצרה יותר A או B אני יכול לענות לו שדרך C קצרה יותר משניהם גם אם הוא לא שאל אותי עליה.

יש לך מאמני כושר נהדרים שבונים סייקלים ואתה מקבל מעקב מלא מהם בכול מה שקשור גם לתזונה ואימונים שזה מן הסתם הולך יד ביד ...בדרכ מתחילים מטסט בלבד כסייקל ראשון...בגילך יש הרבה אנשים שמשתמשים ומעבר לשיפור הפיזי משפר את איכות החיים באופן כללי...כמובן בהנחה ומשתמשים נכון ומבצעים מעקב מסודר והכול...

אני בונה סייקלים אחי טוב בארץ, בוא אליי ולא תדע חולשה מה היא. אצלי זה אחי זול, ועתה מקבל את החומר אחי טוב בשוק.

זה התגובה שרצית, עכשיו אכתוב לך את התגובה שאתה צריך.

סטרואידים לא יעזרו לך כמעט בלי בסיס חזק של מוסר עבודה טוב של אימונים ותזונה, ושהגעת למקום מכובד כטבעי. להתחיל עם סטרואידים עם הפרופורציות שציינת של גובה ומשקל, זה די מגוכח, ראיתי אנשים כמוך שבעזרת סטרואידים נהיו בינוניים ונשארו שם, הגיעו ל100 ק"ג בנץ' ולעולם לא התקדמו משם.
אני נגד סטרואידים, זה לא סוד, אבל אם זה הכיוון שלך, לפחות תשקיע שנתיים עם מאמן טוב, תזונה שינה ומה שמסביב, תגיע לתוצאות מעולות, ואולי אז תשקול סטרואידים.
לשם ההשואה, נגיד שאתה מכוון לגוף שיש רק ל1% מהאוכלוסייה, וכרגע יש לך גוף שמדורג ב25% של האוכלוסייה. סטרואידים עכשיו יביא אותך לגוף של 15% מהאוכלוסייה, אבל משם ההתקדמות תאט או תעצור.
תגיע טבעי לגוף שיש רק ל5% מהאוכלוסייה עם מאמן והתמסרות, ומשם המסע ל1% מהאוכלוסייה קצר.

כטבעי עם גוף החלומות שכולם רוצים, אני ממליץ לך לטבול אצבע בתחום בצורה מקצועית עם מאמן מעולה לתקופה לפני המחשבה על סטרואידים, תגיע לפחות ל87 ק"ג משקל גוף על 15% שומן קודם כטבעי.

• פותח/ת השרשור
מאמן מעולה? לא מכיר מאמנים בכלל. שאלת מיליון דולר, מי המאמן המומלץ? סטרוידים או לא אבל הגעתי להשגים בעצמי וכרגע אני רוצה להגיע עוד יותר. מרגיש לי שהגעתי לגבול שאני לא מצליח לעבור אותו. אם יש המלצות למאמינים, אשמח לדעת. אם זה סטרוידים אני צריך מעקב איש מקצוע. נקודה תחתונה אני רוצה להשתפר

• פותח/ת השרשור
תלמד קודם שלא שאלתי איתך. Get lost cunt. הבתי. חוץ מ Or כל המגיבים פח תודה רבה. אפשר לסגור את הפוסט מיציתי את הזבלה הזאת

מאמן מעולה? לא מכיר מאמנים בכלל. שאלת מיליון דולר, מי המאמן המומלץ? סטרוידים או לא אבל הגעתי להשגים בעצמי וכרגע אני רוצה להגיע עוד יותר. מרגיש לי שהגעתי לגבול שאני לא מצליח לעבור אותו. אם יש המלצות למאמינים, אשמח לדעת. אם זה סטרוידים אני צריך מעקב איש מקצוע. נקודה תחתונה אני רוצה להשתפר
אתה רחוק מהגבול חביבי, הנתונים שלך בינוניים ואתה יכול להתקדם המון.
למה לשאול על חומרים לפני ששאלת על מאמן? תכף תגיד לי שאתה גם לא יודע איפה יש מכון כושר להתאמן.
הבעיה זה הגישה שלך, הייתי מציע לך מאמן, אבל אני מעדיף להציל אותו ממתאמן כל כך חסר נימוס כמוך.

לך תעשה סייקל... תבוא עוד חודשיים ותבכה שלא עומד לך ושיש לך דיכאון וכל התוצאות של הסייקל הלכו לפח.
אני מקווה שתמצא מישהו מקצועי שיתן לך טרן ודיבול כי הגעת לפיק הטבעי שלך.. 🤣

תאמין לי שאף אחד פה לא רוצה לרעתך.

מתחילים בדר"כ עם טסט סולו.

אולי תקרא קצת על trt לגברים בריאים בגיל 40 פלוס(באנגלית).
בארץ זה לא נפוץ אבל בהרבה ארצות זה דבר שבשגרה.

תלמד קודם שלא שאלתי איתך. Get lost cunt. הבתי. חוץ מ Or כל המגיבים פח תודה רבה. אפשר לסגור את הפוסט מיציתי את הזבלה הזאת
בזמנו בתחילת דרכי ביקשתי בפורום FXP את הטבלה שמפרטת כמה חזרות זה לכוח וכמה זה למסת שריר, כשחברה שם הבינו שאני מתכוון לבצע את ה"חזרות לכוח"
בכפיפת מרפקים הם ניסו להסביר לי שכוח לכפיפת מרפקים זה לא מסתדר, אבל אותי זה לא עניין, מה שהיה חשוב זה החזרות לכוח, כי זה מה שעניין אותי, במבט לאחור נכון שלא ביקשתי ביקורת לגבי סוג התרגיל אבל בסוף הם הבינו שמה שעמד מאחורי דברי זה הרצון להיות חזק ועל הרצון הזה הם הגיבו לי, אותו דבר כאן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית