הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטויות לגבי סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור TalS
  • פורסם בתאריך

TalS

משתמש מתחיל
27
7
נק' מוניטין:
7
27
7
אני בן 27, 186 כרגע 107 קילו 17%~ שומן בחיטוב עם יעד של 100 קילו 10%~ שומן אולי פחות מתאמן קצת פחות מ3 שנים.
אני כבר תקופה ממש מתלבט אם אחרי החיטוב הזה לעשות סייקל ראשון עדין כמובן רק טסט בלי משהו משוגע מדי.
כן מעוניין בתחרויות בסהכ אבל גם חושש אם זה משהו שכדאי להכנס אליו. אני מאמין שאצליך להגיע עוד כמה שנים טובות ל105~ קילו על ה10% שומן אבל אני רוצה להגיע לרמה גבוה יותר.

לעשות את הצעד הזה ולהכנס לעולם הסייקלים או להסתפק ברף הטבעי שלי שיבוא בשנים הקרובות?..
דעות, הערות, המלצות וכו יתקבלו בברכה

שמע.
תהיה רציני לגבי זה.
קבע פגישה עם רופא מומחה - נניח אנדוקרינולוג - תניח בפניו את התכנית שלך ובקש ממנו חוות דעת לגבי הסיכון, וכיצד לנהל את הסיכון.
לפחות קבל ייעוץ מקצועי, ולא מזה ש"חקרת" קצת באינטרנט/פורום לגבי מה את שוקל לעשות.
שב מול איש רפואה שזה התחום שלו, ותן לו לספר לך על טסט.

אגב, בתחושה שלי, כבר החלטת.
אל תתן לזה לגרום לך לאטום אזניים.

• פותח/ת השרשור
שמע.
תהיה רציני לגבי זה.
קבע פגישה עם רופא מומחה - נניח אנדוקרינולוג - תניח בפניו את התכנית שלך ובקש ממנו חוות דעת לגבי הסיכון, וכיצד לנהל את הסיכון.
לפחות קבל ייעוץ מקצועי, ולא מזה ש"חקרת" קצת באינטרנט/פורום לגבי מה את שוקל לעשות.
שב מול איש רפואה שזה התחום שלו, ותן לו לספר לך על טסט.

אגב, בתחושה שלי, כבר החלטת.
אל תתן לזה לגרום לך לאטום אזניים.
תודה רבה!
וממש עוד לא החלטתי.
פשוט הרבה אנשים שאומרים לא לא נותנים סיבות באמת משכנעות או שאין להם מושג בעניין (לא מדבר על אנשים כאן כל כך )
אז כן רציתי לקבל דעות יותר מחושבות מאנשים שמבינים יותר מהאדם הממוצע.
כמו שאמרתי הפיתוי גדול אבל המחשבה של למה לא תמיד נמצאת בראש שלי.
ובסהכ אני שומע כאן מהרבה אנשים לא יודע אם משתמשים או לא שהם ממליצים נגד.
אז זה בהחלט עוזר לקבל החלטה מעבר לייעוץ רפואי ומקצועי אלא אנושי.
כי בוודאות אדם שהמטרה שלו זה בריאות כמו רופא ימליץ נגד בלי להתחשב בשום פרמטר אחר.
אבל באותה מידה גם זה שאני מתאמן בצורה אובססיבית ומגיע למשקל גוף שנחשב על גבול האוביס מבחינת BMI (אומנם אחוז שומן נמוך יחסית) זה לא בריא.
אז הוא גם ימליץ לי להתאמן פחות.
אבל זה מה שאני רוצה להגיע אליו, אז רופא לא כל כך יבין או יתחשב בזה

.....כי בוודאות אדם שהמטרה שלו זה בריאות כמו רופא ימליץ נגד בלי להתחשב בשום פרמטר אחר.

...... אבל זה מה שאני רוצה להגיע אליו, אז רופא לא כל כך יבין או יתחשב בזה

בסוף אלה החיים שלך. תעשה מה שאתה רוצה.
אבל התירוצים שאתה מציג למה לא לקבל ייעוץ רפואי מקצועי, הם חסרי הגיון, בלשון המעטה.

זה עניין אחד ללמוד מה חוות דעת של המומחים, ולהחליט שאתה בכל זאת הולך על זה.
וזה עניין אחר לא לרצות ולדעת.

• פותח/ת השרשור
בסוף אלה החיים שלך. תעשה מה שאתה רוצה.
אבל התירוצים שאתה מציג למה לא לקבל ייעוץ רפואי מקצועי, הם חסרי הגיון, בלשון המעטה.

זה עניין אחד לשמוע חוות דעת מומחים, ולהחליט שאתה בכל זאת הולך על זה.
וזה עניין אחר לא לרצות לשמוע.
לא תירוץ נגד. עדיין הכל יהיה עם התייעצות ובדיקות דם ומעקב מוחלט שאין משהו לא תקין.
כרגע אני בשלב של האם אני רוצה בכלל.
אחכ אם אני אחליט שאני רוצה יהיה ללכת למומחה ולשמוע אותו בכל זאת שיוכל להציג לי את כל ההשלכות של זה ואולי בכל זאת לא אכנס בעקבות ההתייעצות איתו.

טסט לבד כמו שאתה כותב אין בו הרבה סיכון וניתן לחיות על trt כל החיים ולהיות בריא וגם מאד.
הבעיה תתחיל בזה שנראה שיש לך שאיפות רציניות, טסט לבד בחיים לא יספיק לזה ומהר מאד תלך לכיוון של דברים אחרים, בהתחלה כנראה לא רציניים אבל מהר מאד אתה יכול להגיע לטרן וכו' ושם מדובר בסיכון ברמה אחרת.

אם אתה שואף להיות מקצועי בתחום, תפדל.

בחיטוב עם יעד של 100 קילו 10%~ שומן אולי פחות מתאמן קצת פחות מ3 שנים.
או שאתה פריק גנטי שעדיין לא נראה או שהערכת אחוזי שומן שלך נוראית. (מה שיותר סביר)
אני לא מכיר אנשים טבעיים בנתונים שציינת.
כן מעוניין בתחרויות בסהכ אבל גם חושש אם זה משהו שכדאי להכנס אליו. אני מאמין שאצליך להגיע עוד כמה שנים טובות ל105~ קילו על ה10% שומן אבל אני רוצה להגיע לרמה גבוה יותר.
אם אלו הנתונים שלך היית צריך לעלות לבמה כבר ממזמן ולקחת גביע.
לגבי תחרויות, יהיה לי קשה מאוד להגיע לרמה שאני מתעסק בזה למחייתי אם אני לא מגיע לרמה שם ותחרויות של טבעיים זה בדיחה גרועה שלא לדבר על הארץ.
חצי מהאנשים שם על חומרים אם לא יותר והפרסים זה שווה לגרב המשומשת שלי חחח
זה כבר סתם הייט.

בכללי אני נגד חומרים, אבל אם אתה בעד לפרוץ את גבולות הגנטיקה ומבין את ההשלכות אז תיקח החלטה ושיהיה המון בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
או שאתה פריק גנטי שעדיין לא נראה או שהערכת אחוזי שומן שלך נוראית. (מה שיותר סביר)
אני לא מכיר אנשים טבעיים בנתונים שציינת.

אם אלו הנתונים שלך היית צריך לעלות לבמה כבר ממזמן ולקחת גביע.

זה כבר סתם הייט.

בכללי אני נגד חומרים, אבל אם אתה בעד לפרוץ את גבולות הגנטיקה ומבין את ההשלכות אז תיקח החלטה ושיהיה המון בהצלחה.
בהחלט יכול להיות שההערכות שלי לא נכונות לא חולק על זה.
לא עשיתי בדיקות מעמיקות מדי סהכ אני כרגע 107 על 17%~ יש התחלה יש של קוביות הפרדה בארבע ראשי והתחלה של סטריאיישן בכתפיים.
אני יודע שאני שומר קצת יותר שומן באזור האגן והגב אז בהחלט יכול להיות שזה 107 על 20%~ אבל גם אין יום שלא שואלים אותי בחדכ אם אני על חומרים אז כנראה שאני עושה משהו נכון.
אני ממש לא נוכח ברשתות חברתיות אז לא מפתיע שלא ראו אותי חחח

ולגבי לעלות על במה כרגע, זה אומר שאני אהיה בערך 90~ קילו מוכן על במה מיובש באחוז שומן נמוך ממש שזה לא בדיוק מנצח תחרויות עדיין...

ולגבי לעלות על במה כרגע, זה אומר שאני אהיה בערך 90~ קילו מוכן על במה מיובש באחוז שומן נמוך ממש שזה לא בדיוק מנצח תחרויות עדיין...
מי אתה מכיר שעלה לבמה כטבעי במשקל גוף מעל הגובה שלו?

אני בערך 1.82 ס"מ וניצחתי בארץ בכמה איגודים שונים על משקל גוף של 72.5 בערך בשנת 2021.
ב2022 שקלתי לכיוון 77.5 וסיימתי מקום 3 בתחרות בארה"ב.

אני בערך 1.82 ס"מ וניצחתי בארץ בכמה איגודים שונים על משקל גוף של 72.5 בערך בשנת 2021.
אני 1.73 שוקל 92 בערך, מאמין שאהיה מקום ראשון בארה"ב, ואני משתדל להיות טבעי כמה שאני יכול.

• פותח/ת השרשור

ממש בספק שיש לי 30 קילו להוריד גם עם חיטוב וייבוש תחרותי.
נגיע כרגע ל10% שומן אמיתי נראה באיזה משקל אהיה כי אני ממש בספק שאני ארד 95 קילו ב10% אבל יכול להיות כמו שאמרת שבאמת הערכה שלי ממש לא מדויקת לפי מה שאתה אומר..
אני גדול בפער מרוב האנשים בחדכ עם 1 או 2 שעל חומרים אבל עדיין מרגיש כאילו יש לי עוד הרבה לאן לגדול.
אחרי החיטוב אהיה חכם יותר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני 1.73 שוקל 92 בערך, מאמין שאהיה מקום ראשון בארה"ב, ואני משתדל להיות טבעי כמה שאני יכול.
אבל אתה עושה פאוורליפטינג זה מאוד שונה.
ומה זה משתדל להיות טבעי כמה שאתה יכול? חח או שאתה טבעי או שלא?

אבל אתה עושה פאוורליפטינג זה מאוד שונה.
ומה זה משתדל להיות טבעי כמה שאתה יכול? חח או שאתה טבעי או שלא?
כן, אבל כל פאוורליפטר אוטומטית ינצח בילדר בתחרות פיתוח גוף, יש לו שרירים חזקים.

אני משתדל לא להתקרב לחומרים, לדוגמה אני לא אשתה אבקת חלבון כי ספורטאים שנתפסו באולימפיאדה על סימום אמרו שזה בוודאות הגיע מהאבקת חלבון שלהם, אבל לפעמים קשה לי ואני אוכל חטיף חלבון פעם בכמה זמן.

הייתה גם מתחרה שטענה שהסימום שמצאו לה זה מהזרע של חבר שלה, לכן אין לי חברים.

• פותח/ת השרשור
כן, אבל כל פאוורליפטר אוטומטית ינצח בילדר בתחרות פיתוח גוף, יש לו שרירים חזקים.

אני משתדל לא להתקרב לחומרים, לדוגמה אני לא אשתה אבקת חלבון כי ספורטאים שנתפסו באולימפיאדה על סימום אמרו שזה בוודאות הגיע מהאבקת חלבון שלהם, אבל לפעמים קשה לי ואני אוכל חטיף חלבון פעם בכמה זמן.

הייתה גם מתחרה שטענה שהסימום שמצאו לה זה מהזרע של חבר שלה, לכן אין לי חברים.
פאק. אז אני בדוק לא טבעי כבר.. ולא בגלל אבקות חלבון

התירוצים שאתה מציג למה לא לקבל ייעוץ רפואי מקצועי, הם חסרי הגיון, בלשון המעטה.
כי אין שום ייעוץ מקצועי כזה בארץ. גם לא רופאי האנדו ש99% מהם בכלל מתעסקים עם אינסולין.

גם בIPF לפני שנים (לא יודע לגבי עכשיו) אמרו למתחרים לא לצרוך אף תוספים כי הם עייפים מזה שאנשים יוצאים חיובים ולטענתם לפעמים זה גם מהתוספים הפשוטים שלא חושדים בהם שהם מכילים דברים אסורים פה ושם.

אשמח שתתן שם של רופא אנדו בארץ שיש לו הבנה מעבר לטסט' ואנאבולים באופן כללי בארץ. אלך אליו באופן אישי.
הפוך גוטה.
אם אתה לוקח חומרים, אתה אמור להיות זה שמחפש רופא מומחה.

ובכל זאת - חיפוש בגוגל של חצי דקה:
פרופסור יונה גרינמן - מנהלת המכון לאנדוקרינולוגיה בבית החולים איכילוב.

מספקת ייעוץ גם באופן פרטי.

אם ראש מכון האנדו באיכילוב לא תדע לספק מידע (מה שאני מתקשה להאמין), היא בוודאי תדע מי בארץ כן.

אם אתה לוקח חומרים, אתה אמור להיות זה שמחפש רופא מומחה.

ובכל זאת - חיפוש בגוגל של חצי דקה:
פרופסור יונה גרינמן - מנהלת המכון לאנדוקרינולוגיה בבית החולים איכילוב.

מספקת ייעוץ גם באופן פרטי.

אם ראש מכון האנדו באיכילוב לא תדע לספק מידע (מה שאני מתקשה להאמין), היא בוודאי תדע מי בארץ כן.
איזה חמוד אתה.
הפוך גוטה.
איך אתה יודע שלא חיפשתי ?

פרופסור יונה גרינמן
היא מתעסקת בסכרת, לא בטסט' וסטרואידים אנאבולים. גם אלו שמתעסקים במתן טסט' ובעיות של היפגוניזם לא בהכרח מבינים מעבר לספקטרום הרפואי והטיפולי. אין לך מושג על מה אתה מדבר.. תמשיך להריץ גוגלים עד שתמצא אחד, תחזור אליי עד שתמצא אחד.

איזה חמוד אתה.

איך אתה יודע שלא חיפשתי ?

היא מתעסקת בסכרת, לא בטסט' וסטרואידים אנאבולים. גם אלו שמתעסקים במתן טסט' ובעיות של היפגוניזם לא בהכרח מבינים מעבר לספקטרום הרפואי והטיפולי. אין לך מושג על מה אתה מדבר.. תמשיך להריץ גוגלים עד שתמצא אחד, תחזור אליי עד שתמצא אחד.

לא הבנתי.
היית אצלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית