רצועת דופק אמינה לשעון גרמין

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
יש לי שעון גרמין Venus2. אני מחפש רצועת דופק אמינה, והמקוריות של גרמין הם במחירים די גבוהים. האם מישהו מכיר רצועה אמינה וזולה יותר מהמקוריות של גרמין?

רצועת HRM dual של גארמין עולה סביבות 330 ש"ח. המחיר של רצועה מקבילה של Polar עולה באותו שכונה.
אלה מוצרים ללא ספק אמינים - גם מבחינת חיי מוצר וגם מבחינת דיוק הסנסור.
אני משתמש כבר שנים באותה רצועות הדופק הזו של גארמין (HRM dual).

אני יודע שיש להשיג off brands סינים בערך בחצי מחיר, סביבות 150 ש"ח, אבל אין לי מושג לגבי רמת האמינות או הדיוק.

אם אתה מרגיש הרפתקן, פשוט תקנה ותנסה את המוצר הסיני ב-150 ש"ח - אולי תגלה שהוא עושה את העבודה מה שנקרא good enough college.
מקסימום הלכו 150 שקל לפח. לא תפשוט רגל מזה.

*** עריכה - אני רואה שבאמזון אפשר לקנות את ה-HRM Dual ב-$70 כולל משלוח. נראה לי שזה מקל על הדילמה. ב-260 שח לרצועה של מותג, נראה לי מיותר להתעסק עם סיני כשההפרש ביניהם כ-100 ש"ח.

נערך לאחרונה:
רצועת HRM dual של גארמין עולה סביבות 330 ש"ח. המחיר של רצועה מקבילה של Polar עולה באותו שכונה.
אלה מוצרים ללא ספק אמינים - גם מבחינת חיי מוצר וגם מבחינת דיוק הסנסור.
אני משתמש כבר שנים באותה רצועות הדופק הזו של גארמין (HRM dual).

אני יודע שיש להשיג off brands סינים בערך בחצי מחיר, סביבות 150 ש"ח, אבל אין לי מושג לגבי רמת האמינות או הדיוק.

אם אתה מרגיש הרפתקן, פשוט תקנה ותנסה את המוצר הסיני ב-150 ש"ח - אולי תגלה שהוא עושה את העבודה מה שנקרא good enough college.
מקסימום הלכו 150 שקל לפח. לא תפשוט רגל מזה.

*** עריכה - אני רואה שבאמזון אפשר לקנות את ה-HRM Dual ב-$70 כולל משלוח. נראה לי שזה מקל על הדילמה. ב-260 שח לרצועה של מותג, נראה לי מיותר להתעסק עם סיני כשההפרש ביניהם כ-100 ש"ח.
איזה דגם שעון יש לך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית