הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקל בחיטוב

Diana12a

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, בת 23 שוקלת 52.2 גובה 156 נמצאת בגרעון של 1200 קלוריות ליום(הניטרלי שלי זה 1400) ופוחדת להוריד יותר מזה.
התחלתי לפני חודש אימוני כוח לאחר ששנים לא התקרבתי לשום ספורט(הייתי מתאמנת 10 שנים בבלט עד גיל 15) אני כן רואה שינוי בהקפים, אבל ממש ירידה במשקל עצמו אני לא רואה.
המטרה שלי היא ירידה באחוזי שומן, הבנתי שיכול להיות מצב שיש ירידה בשומן ועלייה במסת שריר אבל איך אני יכולה לדעת שזה מה שקורה אצלי?

היי, בת 23 שוקלת 52.2 גובה 156 נמצאת בגרעון של 1200 קלוריות ליום(הניטרלי שלי זה 1400) ופוחדת להוריד יותר מזה.
היי, איך הגעת להערכת ניטרלי של 1,400?
התחלתי לפני חודש אימוני כוח לאחר ששנים לא התקרבתי לשום ספורט(הייתי מתאמנת 10 שנים בבלט עד גיל 15) אני כן רואה שינוי בהקפים, אבל ממש ירידה במשקל עצמו אני לא רואה.
סביר להניח שמה שקורה זה רי-קומפוזיציה, בטח אם לא התאמנת המון שנים.
לקיחת היקף טבור יתן לך מושג הרבה יותר מדויק.
המטרה שלי היא ירידה באחוזי שומן, הבנתי שיכול להיות מצב שיש ירידה בשומן ועלייה במסת שריר אבל איך אני יכולה לדעת שזה מה שקורה אצלי?
בהחלט יש מצב, כמו שאמרתי לך - היקפים.

• פותח/ת השרשור
היי, איך הגעת להערכת ניטרלי של 1,400?
לפי חישוב BMR, אבל בדיעבד אולי זה היה חישוב לא נכון כי יש לי אחוזי שומן מאוד גבוהים, ההעליה במשקל אצלי התבטאה בעליה באחוזי שומן ופחות במשקל עצמו

לפי חישוב BMR, אבל בדיעבד אולי זה היה חישוב לא נכון כי יש לי אחוזי שומן מאוד גבוהים, ההעליה במשקל אצלי התבטאה בעליה באחוזי שומן ופחות במשקל עצמו
BMR הוא לא מחשבון שמתאים לחישוב מאזן ניטרלי כי הוא לא מתחשב בכל הפקטורים הנחוצים.
תכניסי את הנתונים שלך למחשבון TDEE ומשם תתחילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית